Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyArturowa nie gniewaj się ale śmiałam się szczerze jak czytałam Twój post.
Wiecie co, jak robie pranie to wyruszam na poszukiwanie ciuchów w mieszkaniu. I jedno Wam mogę powiedzieć, bliźniaczki same chcą do kosza na brudną bielizne wrzucać i pomagają pralkę nastawiać. a Mój partner z moim synem nie. Ile razy wyciągałam skarpetki spod łózek, koszulki zza kosza na brudy, ręczniki zamiast po kąpieli dać na balkon to zwinie jeden z drugim w kulkę i rzuci na pralkę. na początku wojowałam a teraz się poddałam, zbieram rzeczy moich facetów i robię pranie.
już nie mam czasem siły. jedyna nadzieja w Tośce i Majce że jak podrosną będzie w ramach solidarności jakas akcja -
nick nieaktualny
-
Nymeria wrote:W trakcie rajdu nawet siku się nie liczy a co dopiero seks
w sumie fakt :)zdarzało mu się przez kilka godzin siedzieć na dupie i nawet właśnie do wc nie wstać..tiaaa -
nick nieaktualny
-
dobrze mowi polac jej!!
u mnie test owu negatywny ale ddruga kreska dosc wyraznia, wczoraj w ogole jej nie bylo. mam nadzieje ze owu bedzie za dwa dni najpredzej a moj nawet niech sie nie zbliza bo mowie mu i mowie a on zawsze mnie przekabaci a w trakcie to ja juz nie mysle o niczym ;p -
Ana ta Yoko jest slicznusia:)
kiedy bedziesz miala Maru?
iw ogole ogladala ktoras z was Maru czy nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 13:06
-
Klaudia N. wrote:dobrze mowi polac jej!!
u mnie test owu negatywny ale ddruga kreska dosc wyraznia, wczoraj w ogole jej nie bylo. mam nadzieje ze owu bedzie za dwa dni najpredzej a moj nawet niech sie nie zbliza bo mowie mu i mowie a on zawsze mnie przekabaci a w trakcie to ja juz nie mysle o niczym ;p
A mi chyba dziś wyszedł pozytyw albo prawie pozytyw... bedzię się trzeba zabrać za M.2020
2023 -
Ajka wrote:A mi chyba dziś wyszedł pozytyw albo prawie pozytyw... bedzię się trzeba zabrać za M.
Ajka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aaach jak ja to uwielbiam.. mowa o poniedziałku, ze jeśli J. nie przyjdzie to będę ją zastępować a tu nagle 10 min temu przypadkiem (!) się dowiaduję, że A. jutro nie ma więc jutro zastępuję.. taaaaa...
komunikacja międzyludzka w mojej firmie taka piękna
-
nick nieaktualnyKlaudia N. wrote:mnie zastanawia tylko jedno....
jak w tym upale dowieziesz te czekolady?!?!
klimka w aucie obowiazkowo?
Dokładnie tak jak piszesz, dzisiaj dokupiłam jeszcze szwajcarskich słodkości haha. Mamy specjalną lodówę, jakoś dowieziemywłaśnie się pakuję, ehh...jakie to cudowne uczucie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 15:24
-
Morisek28 wrote:Cześć dziewczyny. Wpadlam na chwile, potwierdzone zostalo badaniam weszlam w okres premenopauzy.
widzę ze fasolkujecie jedna po drugiej. Tak myslalam ze jak opuszczę forum zaczna sie zielone kropki. Przynosiłam Wam pecha bo inaczej tego wytlumaczyc wie nie da.
wiec uciekam
pozdrawiam Was wszystkie!
Morisek przestań pierdolić głupoty proszę Cię kochana jeszcze po dobroci. A mnie dziś lepiej nie drażnić!
Żadnego pecha nie przyniosłaś, nie przynosisz i nie będziesz przynosić!Kena1983 lubi tę wiadomość