Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
kr0pka wrote:Morisek przestań pierdolić głupoty proszę Cię kochana jeszcze po dobroci. A mnie dziś lepiej nie drażnić!
Żadnego pecha nie przyniosłaś, nie przynosisz i nie będziesz przynosić!
W ogóle nie istnieje coś takiego jak pech - ja w pecha nie wierzę... więc wracaj...
2020
2023 -
poza tym Morisku tak swoją drogą w okresie premenopauzy ile kobiet wpadki zaliczlo bo hormony szaleją.. mam nadzieję, że Wy takową zaliczycie
-
Ja piernicze, dziewczyno co Ty tu wypisujesz???!!! Nie wierzę w to co widzę ... Jaki pech?! Normalnie nie wierzę!!!
Nie widzisz tego, że tęsknimy i czekamy, aż do nas wrócisz?! Przykro mi bardzo:(
Każda z nas Cię uwielbia i chciałabym dalej z Tobą wymieniać się codziennymi perypetiami, a Ty wkręcasz sobie jakieś pechy i inne pierdolety!!
Dałam prozpozycję, że wcale nie musimy pisać o straganiach, ciążach itp. Mozemy zalozyc wątek tylko o pierdołachI będzie super!
Moris, weź nas nie załamuj ...
Wracaj!!! Proszę!!! Prosimy Cię wszystkie!!!
-
Och Moris Moris, naprawde kopa przydaloby Ci sie zasadzic, a ja za tydzien chyba do babci jade wiec wiesz, znajde ta Twoja miejscowosc na G a jak ją znajde to Ciebie tez bez problemu
-
Hejka kobiety
Ja właśnie wróciłam ze Szczecina nad jeziorko z powrotem i odpoczywam
Rano Gin (wszystko ok, oprócz infekcji grzybkowej znów i dostałam clotrimazol), potem dentysta wyczyściłam kamień i mam każdy ząbek osobnoi żadnych ubytków, potem wizyta u optyka z mężem, jakieś sklepy, obiadek w sfinksie, wizyta w hurtowni dziecięcej - mąż obejrzał wózek i fotelik zaakceptował tylko kolor zmieniliśmy i można zamawiać, potem jeszcze dom i jazda nad jeziorko... i leże nie ruszam się
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Laski!
Pozdrowienia z Krakowa!
Trzymajcie jutro kciuki za wizytę kwalifikacyjną, bo dziś mamy totalnego pechageneralnie to przez wypadek tira zaliczylismy dziś Gliwice,Katowice,Chorzów i inne śląskie miasta...finalnie dotarlismy do Krakowa ale
droga powrotna do domu będzie bardzo dluga bo auto ma awarie
Moris,zaraz będę negocjować z malzem, żeby w drodze powrotnej zboczyc trochę i zaznaczyć o ten G....a jak się zgodzi to biedna Twoja rozczochrana!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 20:21
-
Kena, trzymam bardzo mocno kciuki
Niech nastanie jakiś konkretny progres! Niechaj spełnią się Twoje wszystkie założenia!
Daj znać co i jak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 21:15
Kena1983, aaagaaatka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ana, spokojnej drogi,
Kena - powodzenia, trzymam kciuki i czekam na relację
Wracam spac, dobranoc