Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
no i znowu piatunio a my znowu weekend wyjazdowy, jedziemy jutro w okolice wloszczowy na paintballa imprezke i noc pod namiotem
w niedziele przyjedzie moj tato z narzeczona z zaproszeniami.
a u was jakie plany? -
Kena no stres!! jakby co to wsiadaj w pociag i do kato, przyjade po Ciebie a za tydzien jakos jade do babci to Cie rzuce po drodze:D w miedzyczasie poimprezujemy xD
-
Laski, była któraś z Was może na kriolipolizie? zna kogoś kto korzystał? Bo zastanawiam się nad wykupieniem ale np mojej koleżance to nie dało absolutnie nic podobno i trochę się zniechęciłam
-
Madlenka też idę na wesele, ale ja bardzo lubię takie imprezy. Tylko lekarz kazał tańcować wolno ech - jak ja to zrobię - nie hulać i nie pić nie mówiąc nikomu dlaczego - jakieś pomysły???
Klaudia - masz do mnie bardzo blisko to może jak już się tak kawujesz to kiedyś wpadniesz do mnie?
KrOpka ja nie byłam, ale coś słyszałam i z tego co wiem to dopiero po jakimś czasie są efekty. Kiedy koleżanka robiła?
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Aaagaatka ona już 2 lata temu była
no jej w ogóle nie pomogło niestety a w sumie nigdzie się nie mogę doszukać jakiejś opinii takiej realnej a nie tylko ze stron gabinetów.. Poszperam jeszcze potem może coś mi się uda znaleźć
-
krOpka to jak masz wybulić kasę i ma nie pomóc to wiesz... Ja Ci z mojej strony mogę polecić rollmasaż - naprawdę pomaga na cellulit i ogólnie rozbija tkankę ładnie. Na pewno gdzieś mają w Twojej okolicy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 10:06
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
kr0pka wrote:Aaagaatka ona już 2 lata temu była
no jej w ogóle nie pomogło niestety a w sumie nigdzie się nie mogę doszukać jakiejś opinii takiej realnej a nie tylko ze stron gabinetów.. Poszperam jeszcze potem może coś mi się uda znaleźć
kropka... nie warto kasy wydawać... lepiej karnet na siłke i basen kupićkamka9319 lubi tę wiadomość
2020
2023 -
aaagaaatka wrote:Madlenka też idę na wesele, ale ja bardzo lubię takie imprezy. Tylko lekarz kazał tańcować wolno ech - jak ja to zrobię - nie hulać i nie pić nie mówiąc nikomu dlaczego - jakieś pomysły???
Klaudia - masz do mnie bardzo blisko to może jak już się tak kawujesz to kiedyś wpadniesz do mnie?
KrOpka ja nie byłam, ale coś słyszałam i z tego co wiem to dopiero po jakimś czasie są efekty. Kiedy koleżanka robiła?
nooo mysle ze to nie glupi pomyslpobawie sie z kotkami:D a potem mozesz Ty do mnnie wpasc z moimi psami sie pobawic;)
aaagaaatka lubi tę wiadomość
-
KASIAG24 wrote:Klaudyna a Ty gdzie mieszkasz dokladnie?
pozatym hej dziewczyny!! milego dnia :*
W Lędzinach, koło Tych(ów)
zakocona wrote:Klaudia i Klaudyna to dwa różne imiona..
dokladnie, ja jestem Klaudia:) ale klaudyna mi nie przeszkadza;)