X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamka9319 wrote:
    no to fest, taki niby koleżanki a tylko z dwie do Ciebie piszą :-/
    :O :O o.O o.O
    kamka9319 wrote:
    konczmy temat bo się nie dogadamy w tej sprawie. uważam że te które dzieci mieć nie mogą powinny mieć założony osobny temat i tam się na wzajemnie wspierać.
    kamka, doszłaś do tego tematu ni stąd ni zowąd, i jeszcze się rządzisz. O co ci chodzi? Załóż sobie nowy temat, jak ci się tu nie podoba.. To samo tyczy się testujących w styczniu..

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • madlenka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wspieram kamke w założeniu nowego wątku. Może tam będą odpowiednie dla niej osoby. Ona nas nie zrozumie, chyba nie wie co to przyjaźń.

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • Kena1983 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamka9319 wrote:

konczmy temat bo się nie dogadamy w tej sprawie. uważam że te które dzieci mieć nie mogą powinny mieć założony osobny temat i tam się na wzajemnie wspierać.

Kamka, jako założyciel tego wątku - jeżeli tak bardzo Ci przeszkadza to, że się tu udzielamy- droga wolna...wyraziłaś swoje zdanie - ok - przyjęłyśmy i wcale nie musimy się z Tobą zgadzać i stosować się do niego. Dlaczego masz zamiar wspierać dziewczyny na innym wątku a w tym nie możesz? Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki - Qrna, patrzę właśnie na dwie kreseczki narysowane na kartce - i do tego fajna babeczka jestem - a co kto mi zabroni :) !?

• arturowa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamka9319 wrote:

Kamka, JA natomiast uważam, że te które mają więcej niż dwoje dzieci powinny mieć założony osobny temat pt. "zajmujemy się więcej dziećmi a mniej internetem" i tam się na wzajemnie wspierać.

zakocona, madlenka, kr0pka, monia30, Kena1983, Befff, gretka, Monikkk, Ajka, Karmelek211, Nymeria, Cebulka lubią tę wiadomość

5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.

Starania od czerwca 2014.
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    arturowa, pozamiatałaś :D :D

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nymeria, ja też odeszłam z belly w 1. trymestrze, nie dałam rady słuchać tego przerażenia, z ovu też odeszłam. W ogóle zrezygnowałam na dość długo z for, ale lubię na nich być, czytać co się tam u kogo dzieje, bo się zżyłam szczerze mówiąc. I nawet jak nie pisałam, to czytałam, i kibicowałam po cichu.

D-dawna lubi tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • madlenka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arturowa I ♡ you

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • kr0pka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmieniając temat możecie mi przyklaskać za inteligentny pomysł ubrania się dziś na czarno.. nie pytajcie czy mi ciepło..
    Swoją drogą mam nadzieję, że dziś jak wyjdę z psem to sam dojdzie do wniosku, że jednak za ciepło na długi spacer (nawet po lesie)..

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • madlenka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka brawo!!!!!!!

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • madlenka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamka9319 wrote:
    Widzę jak grochem o ścianę.

dziewczyny które nie mogą mieć dzieci- ja wam bardzo wspolczuje i wieczorem zaloze nowy wątek gdzie będziemy pisać tez o waszych problemach i będę was pocieszać. A nie tylko udawać ze to to robię.

Jaki będzie tytuł? "Mam troje dzieci i wspòłczuje tym co nie mogą mieć, wspieram was" ???

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • Befff Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alez tu wrze ;-)
    Ja tez zamelduje sie, że czytam Was nieprzerwanie ;-) ale od poczatku malo sie udzielalam i jakos tak... juz zostalo.

Nowych Groszkow gratuluje a za kolejne oczywiscie trzymam mocno kciuki ;-)

Always look on the bright side of life.

km5s9vvjz35pb937.png
  • monia30 Ekspertka

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamka tak sie sklada ze ja juz 1 dziecko mam, dolaczylam tu dziewczyn w zeszlym roku chyba nie pamitam dokladnie i jakos nikt nie mial nic przeciwko temu. Dlugo sie staralam o drugie dziecko i tak naprawde dziewczyny tutaj dawaly mi nadzieje kiedy szlam na pierwsza bete pozniej na druga i trach nie chce rosnac i sobie myslalam czy czasami nie pozamacczna jest. Ten okres czekania miedzy jedna betami i wizytami straszny, ale kiedy tutaj napisalam zawsze mialam wsparcie. Cieszyly sie dziewczyny kiedy napisalam im ze jest serduszko i dziecko rozwija sie prawidlowo. A na belly to jak zadalam pytanie to tylko odpowiedzi byly dolujace pozamaciczna, puste jajo plodowe nie rozwija sie. Boze czy one tez by to chcialy uslyszec jakby byly w takiej sytuacji jak moja? Napewno nie....

A Ty masz odwage pisac ze one juz nie beda mogly miec dzieci? Skad ty to wiesz? Nie takie cuda tutaj sie zdarzaly tak naprawde. Zawsze jest nadzieja i nie trzeba jej tracic. To ze dziewczyny maja chwile zwatpienia nie znaczy ze musimy je skreslac! odpoczna psychicznie i wierze ze wroca ze zdwojona sila aby na nowo moc sie starac o upargnione dziecko.

kamka, kr0pka, Kena1983, D-dawna, Ajka lubią tę wiadomość

201510241762.png
  • kamka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha arturowa kropka teraz mi sie przypomnialo ponoc dla faceta dobra jest rutyna i flegamina mialam od lipca mojego faszerowac jak pytalam w czerwcu...

wg USG +2 dni
    ba2a000b163c3cb7173d75c7702b7262.png
    f2w3pc0zmvsiktz7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co jesteście żałosne,moja siostra ta z endometrioza trafiła dzisiaj na oddział psychiatryczny bo chciala sobie zrobić krzywdę jyz drugi raz. Dlatego ze jest bezpłodna i nikt w śród znajomych nie potrafi z nią pogadać ani wstrzymać sie o gadaniu o ciąży. Wlasnie doszli do mnie ze to prawda

arturowa nie twoja sprawa ile czasu suedze na intrenecie i czy dzieci są w domu czy u babci moje życie moja sprawa -odpierdol sie i nie oceniaj

• madlenka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zamiast nami zajmij sie siostra, pierwsza zaczęłaś oceniać więc nie dziw się, że jesteś oceniana. Żegnam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 16:52

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamka93, jestem pełna obaw czy ty odpowiednio z nią rozmawiałaś...bo jeżeli w takim tonie jak z nami...to nie dziwię się, że dziewczyna się załamała...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 16:58

madlenka, gretka, Nymeria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej czy ja dobrze widze ze kolezanke usuneli z forum?

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo, fakt..
    Ciri, co do tego gina to niestety koleżanka do tej pory mo nie odpowiedziała :(

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • madlenka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesteśmy straszne :) już nikt do nas nie dołączy :) :)

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 20:15

‹‹ 553 554 555 556 557 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ