X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamka9319 wrote:
    no to fest, taki niby koleżanki a tylko z dwie do Ciebie piszą :-/
    :O :O o.O o.O
    kamka9319 wrote:
    konczmy temat bo się nie dogadamy w tej sprawie. uważam że te które dzieci mieć nie mogą powinny mieć założony osobny temat i tam się na wzajemnie wspierać.
    kamka, doszłaś do tego tematu ni stąd ni zowąd, i jeszcze się rządzisz. O co ci chodzi? Załóż sobie nowy temat, jak ci się tu nie podoba.. To samo tyczy się testujących w styczniu..

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • madlenka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wspieram kamke w założeniu nowego wątku. Może tam będą odpowiednie dla niej osoby. Ona nas nie zrozumie, chyba nie wie co to przyjaźń.

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • Kena1983 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamka9319 wrote:

konczmy temat bo się nie dogadamy w tej sprawie. uważam że te które dzieci mieć nie mogą powinny mieć założony osobny temat i tam się na wzajemnie wspierać.

Kamka, jako założyciel tego wątku - jeżeli tak bardzo Ci przeszkadza to, że się tu udzielamy- droga wolna...wyraziłaś swoje zdanie - ok - przyjęłyśmy i wcale nie musimy się z Tobą zgadzać i stosować się do niego. Dlaczego masz zamiar wspierać dziewczyny na innym wątku a w tym nie możesz? Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki - Qrna, patrzę właśnie na dwie kreseczki narysowane na kartce - i do tego fajna babeczka jestem - a co kto mi zabroni :) !?

• arturowa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamka9319 wrote:

Kamka, JA natomiast uważam, że te które mają więcej niż dwoje dzieci powinny mieć założony osobny temat pt. "zajmujemy się więcej dziećmi a mniej internetem" i tam się na wzajemnie wspierać.

zakocona, madlenka, kr0pka, monia30, Kena1983, Befff, gretka, Monikkk, Ajka, Karmelek211, Nymeria, Cebulka lubią tę wiadomość

5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.

Starania od czerwca 2014.
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    arturowa, pozamiatałaś :D :D

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nymeria, ja też odeszłam z belly w 1. trymestrze, nie dałam rady słuchać tego przerażenia, z ovu też odeszłam. W ogóle zrezygnowałam na dość długo z for, ale lubię na nich być, czytać co się tam u kogo dzieje, bo się zżyłam szczerze mówiąc. I nawet jak nie pisałam, to czytałam, i kibicowałam po cichu.

D-dawna lubi tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • madlenka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arturowa I ♡ you

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • kr0pka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmieniając temat możecie mi przyklaskać za inteligentny pomysł ubrania się dziś na czarno.. nie pytajcie czy mi ciepło..
    Swoją drogą mam nadzieję, że dziś jak wyjdę z psem to sam dojdzie do wniosku, że jednak za ciepło na długi spacer (nawet po lesie)..

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • madlenka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka brawo!!!!!!!

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • madlenka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamka9319 wrote:
    Widzę jak grochem o ścianę.

dziewczyny które nie mogą mieć dzieci- ja wam bardzo wspolczuje i wieczorem zaloze nowy wątek gdzie będziemy pisać tez o waszych problemach i będę was pocieszać. A nie tylko udawać ze to to robię.

Jaki będzie tytuł? "Mam troje dzieci i wspòłczuje tym co nie mogą mieć, wspieram was" ???

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • Befff Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alez tu wrze ;-)
    Ja tez zamelduje sie, że czytam Was nieprzerwanie ;-) ale od poczatku malo sie udzielalam i jakos tak... juz zostalo.

Nowych Groszkow gratuluje a za kolejne oczywiscie trzymam mocno kciuki ;-)

Always look on the bright side of life.

km5s9vvjz35pb937.png
  • monia30 Ekspertka

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamka tak sie sklada ze ja juz 1 dziecko mam, dolaczylam tu dziewczyn w zeszlym roku chyba nie pamitam dokladnie i jakos nikt nie mial nic przeciwko temu. Dlugo sie staralam o drugie dziecko i tak naprawde dziewczyny tutaj dawaly mi nadzieje kiedy szlam na pierwsza bete pozniej na druga i trach nie chce rosnac i sobie myslalam czy czasami nie pozamacczna jest. Ten okres czekania miedzy jedna betami i wizytami straszny, ale kiedy tutaj napisalam zawsze mialam wsparcie. Cieszyly sie dziewczyny kiedy napisalam im ze jest serduszko i dziecko rozwija sie prawidlowo. A na belly to jak zadalam pytanie to tylko odpowiedzi byly dolujace pozamaciczna, puste jajo plodowe nie rozwija sie. Boze czy one tez by to chcialy uslyszec jakby byly w takiej sytuacji jak moja? Napewno nie....

A Ty masz odwage pisac ze one juz nie beda mogly miec dzieci? Skad ty to wiesz? Nie takie cuda tutaj sie zdarzaly tak naprawde. Zawsze jest nadzieja i nie trzeba jej tracic. To ze dziewczyny maja chwile zwatpienia nie znaczy ze musimy je skreslac! odpoczna psychicznie i wierze ze wroca ze zdwojona sila aby na nowo moc sie starac o upargnione dziecko.

kamka, kr0pka, Kena1983, D-dawna, Ajka lubią tę wiadomość

201510241762.png
  • kamka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha arturowa kropka teraz mi sie przypomnialo ponoc dla faceta dobra jest rutyna i flegamina mialam od lipca mojego faszerowac jak pytalam w czerwcu...

wg USG +2 dni
    ba2a000b163c3cb7173d75c7702b7262.png
    f2w3pc0zmvsiktz7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co jesteście żałosne,moja siostra ta z endometrioza trafiła dzisiaj na oddział psychiatryczny bo chciala sobie zrobić krzywdę jyz drugi raz. Dlatego ze jest bezpłodna i nikt w śród znajomych nie potrafi z nią pogadać ani wstrzymać sie o gadaniu o ciąży. Wlasnie doszli do mnie ze to prawda

arturowa nie twoja sprawa ile czasu suedze na intrenecie i czy dzieci są w domu czy u babci moje życie moja sprawa -odpierdol sie i nie oceniaj

• madlenka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zamiast nami zajmij sie siostra, pierwsza zaczęłaś oceniać więc nie dziw się, że jesteś oceniana. Żegnam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 16:52

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamka93, jestem pełna obaw czy ty odpowiednio z nią rozmawiałaś...bo jeżeli w takim tonie jak z nami...to nie dziwię się, że dziewczyna się załamała...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 16:58

madlenka, gretka, Nymeria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej czy ja dobrze widze ze kolezanke usuneli z forum?

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo, fakt..
    Ciri, co do tego gina to niestety koleżanka do tej pory mo nie odpowiedziała :(

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • madlenka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesteśmy straszne :) już nikt do nas nie dołączy :) :)

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 20:15

‹‹ 553 554 555 556 557 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ