Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisek28 wrote:na fundusz wytną wszystko a resztę życia na hormonach ,sama wiesz... nie widzi mi się togretka
-
Kena1983 wrote:mam nadzieję, że też trafię na jakiegoś mądrego lekarza - który dodatkowo jeszcze sprawdzi jajowód i jak stwierdzi wodniaka - to go dziabnie....
to kciukam, niech pojawi sie ktos rozsadny
To masz tego wodniaka czy nie, czy byc moze?gretka -
tak sie zastanawiam, bo i Kena i wiele innych zwodzone miesiacami przez lekarzy, czytam tez watek ivf- tez nie rozowo, tez naciagaja- czy ci lekarze nie maja sumienia???
wiem ze nie zarabiaja kokosow, ale ci od nieplodnosci raczej juz biedni nie sa....
jak zwykle wychodzi... czlowiek czlowiekowi wilkiem.....Morisek28 lubi tę wiadomość
gretka -
Kena1983 wrote:wiesz co niby przy HSG się zrobił...w trakcie puścił....parę dni po był na USG,później go nie było i ostatnio też nie było widać... czeski film...gretka
-
Dziewczyny... dojechałam do domu... Boże ale upał...
nadrabiam...
Morisek jak miło Cie widzieć... trzeba było trolla żebyś wpadła...
Edit:
Doczytałam... ale się tutaj nawyrabiało...
PS Tadzio to naprawdę ładne imię...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 18:59
2020
2023 -
Dziewczyny w sprawie endometriozy polecam dr. Andrzeja Wojtysia. Jest specjalistą w tej dziedzinie. Wiem, że się powtarzam, bo gdzieś już o nim pisałam ale słuchajcie ile razy u niego jestem, to spotykam kobiety z całej Polski. Wyciągnął mnie z bagna infekcji jakich sie nabawiłam, o których nie miałam bladego pojecia, bo nikt nie zwracał uwagi na pewne symptomy a przez które prawdopodobnie zmarła Lenusia. To jest lekarz do tzw "beznadziejnych przypadków". Przyjmuje w Krakowie. (Na placu Szczepańskim, przy rynku)Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Nalot zaliczony...ech ciotka chciała zobaczyć sypialnię, która jest jeszcze nie do końca zrobiona....
poza tym załamka...naprawa auta 2,5 tys...i nie ma gwarancji, że na tym się skończy...chyba czas pomyśleć o kredycie i kupnie czegoś innego...
Peugeociku dlaczego mi to robisz??!!! -
Morisek, witaj Mordko Ty nasza:***
Co tam u teściowej;) dalej pierdoly opowiada?
Nooo upał niesamowity! Leje się ze mnie jak ze świni blee Też mam dosyć tej pogodny, poproszę o wiecej chłodu.
-
Co to za przypadek był, qurwa?! Czasem miałam jej dosyć... Typ spod ciemnej gwiazdy!
Prawie wiecznie narzekała na swoje dzieci, a koleje chce, sama chyba nie wie co to by znaczyło, 4 dzieci ... Nieodpowiedzialna troche, według mnie.ciri22 lubi tę wiadomość
-
A tak poza tym, Morisku mnie też ostatnio drażni moja teściowa wrrr!
Nagadała mojej mamie, że nie chcemy z nia siedzieć, ze na obiad nie przychodzimy tylko z moja mama gdzies jeździmy, spędzamy czas... Nosz kurwa ręce opadaja! Spędzam z nia tyle czasu ile powinnam, a z moja własna rodzicielka bede siedzieć ile mi sie podoba! A to, że z nia gdzies jeżdzę tzn, ze moze załatwiamy nasze wspólne sprawy, jeździmy na grób taty. Ona ma własna córeczkę i niech z nia siedzi! Mój maz niechętnie tez spędza czas z matka, bo ona pozno Go miała, to nie te klimaty, nie dogadują sie, ja cechują stare zwyczaje, przyzwyczajenia itp. Ona np.nie toleruje rozwodu, bo jak to? Rozwód? A slub przed Bogiem? Przysięga? I jak jej mój tłumaczy, ze czasem to lepsze rozwiazanie niz zycie jak kot z psem to jest oburzona!! Mó maz od 13 roku zycia był sam, tzn na wychowaniu ciotek, wujków, itp, bo jego mama jeździła do Niemiec zarobić. On zawsze jej mowi, ze go ulica wychowała, pewnie ma troche pretensji do niej... Co ona na to? Że jest niewdzięczny, ze ona to dla niego i jego siostry robiła, a on odp.ze pieniądze i prezenty to nie wszystko, czego dziecko potrzebuje i brakowało mu bliskości matki...
Zreszta to troche fałszywa dla mnie osoba, tu sie niby uśmiecha, a za plecami dupe smaruje, mi, mojej mamie, rodzinie, nawet własnym dzieciom! Dlatego ja tez nie zawsze mam ochotę z nia przebywać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 21:08
-
Te teściowe to chyba tak mają... maja też mi szarpie nerwy, to też nie czesto sie widzimy. Wiecie, synowa nigdy nie bedzie córką i można se po niej jeździć ile wlezie, oficjalnie i nieoficjalnie, jakkolwiek. Zięć ma lepiej w tym zestawieniu.
Karmelku a jak Ty się czujesz?Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Heh Karmelku u nas jeśli chodzi o relacje to podobne akcje z Ciotką K.. też niby sprzyja itd a potem dupe obsmaruje, obgaduje wszystkich, wymyśla.. przez lata kłamała, że z Teściową (swoją) kontaktu nie utrzymuje a tu po naszym ślubie jak się rodzina pogodziła to się okazało, że nie dość, że utrzymuje to jeszcze wykorzystuję.. ale dalej się tego wypierała.. ech.. skąd się tacy ludzie biorą...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 21:15