Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWy mnie w ogóle nie rozumiecie!
mi chodzi tylko o te które maja takie diagnozy ze nie moga mieć dzieci. Nie ze sie staraja i nie wychodzi . Tylko te które NIE MOGĄ.
nie mowie ze one nie cieszą sie waszymi ciążami ale na litość Boska!!! Nie badzmy egoistami ...
myslicie ze milo sie czyta jak ktoś narzeka na wymioty czy kopniaki kiedy wiesz ze ty tego niegdy nie doświadczysz? Nie patrzcie tylko na siebie. Myślę ze to forum po to ma dwie strony dla ciężarkowek i staraczek. -
Mysz86 wrote:Cześć.
Strasznie dawno tu nie zaglądałam. Jest jeszcze ktoś ze "starej gwardii"?
Jestem po urlopie i chyba zaczynam nieśmiało myśleć o ponownych staraniach. Ale bardzo nieśmiało...
Co u Ciebie? Jak sie masz? Masz juz jakies wyniki? Wiesz co sie zadziało nie tak? Jesli oczywiście moge spytać ?
Cieszę sie, ze zaczynasz myślec o ponownych staraniach, pamiętaj : co nas nie zabije, to nas wzmocni. Trzeba miec nadzieje, bo nadzieje umiera ostatnia.
Sadze tez, ze przeciez kiedys sie uda, prawda? Trzeba wierzyć i walczyć o nasze, małe, wielkie SZCZĘŚCIE -
kamka9319 wrote:Wy mnie w ogóle nie rozumiecie!
mi chodzi tylko o te które maja takie diagnozy ze nie moga mieć dzieci. Nie ze sie staraja i nie wychodzi . Tylko te które NIE MOGĄ.
nie mowie ze one nie cieszą sie waszymi ciążami ale na litość Boska!!! Nie badzmy egoistami ...
myslicie ze milo sie czyta jak ktoś narzeka na wymioty czy kopniaki kiedy wiesz ze ty tego niegdy nie doświadczysz? Nie patrzcie tylko na siebie. Myślę ze to forum po to ma dwie strony dla ciężarkowek i staraczek.
Idąc Twoim tokiem rozumowania, jeżeli któraś NIE MOŻE mieć dzieci to chyba też nie miejsce dla niej na forum STARACZEK, które rozmawiają o śluzie, objawach itp, bo one też tego przecież nie doświadczą...
Błagam, skończmy po prostu ten temat i już nie poruszajmy, tak będzie najlepiej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To mam pomysł, Ty nie pisz o swoich dzieciach i o niczym co z nimi związane, a zaciążone tez nie bede nic pisac!
Albo zmień temat na forum, bo mnie juz denerwujesz ... I pewnie nie tylko mnie ...
kr0pka, Ajka, Cebulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kamka9319 wrote:To Kropka powiedz mi czemu stad uciekly te co nie moga mieć dzieci?
Skoro wg Ciebie jak to napisałaś "nie mogą mieć dzieci" - to bez względu na to czy pisałyby tu tylko staraczki czy też zaciążone, które jak widać chyba najbardziej do tej pory przeszkadzają Tobie, to i tak by uciekły. Wg Ciebie nie było im przyjemnie słuchać o kopaniu, problemach ciążowych itp a myślisz, że miałyby wtedy w takim razie słuchać o staraniach samych w sobie "wiedząc, że nie moga mieć dzieci"? o jedna i ta sama bajka..
-
nick nieaktualny
-
kamka9319 wrote:ale zawsze pamiętam o tych co nie mogą!
W sensie ze ty jak piszesz to pamiętasz a jak czy zakocona to już nie pamiętamy???
Przypomnijcie mi która to była ta Morisek dziewczyny bo nie wiem o kim mowa...
Czasem te twoje wpisy kamka są spoko, ale nieraz jak dowalisz to jak byś się z choinki urwala... -
ja pierdolę skończmy ten temat bo to już się kurwa nudne robi.. a co do uciekania to już niejedna uciekała po prostu odpocząć i wracała..
koniec kropka. -
nick nieaktualny
-
kamka9319 wrote:A czy ja mowie o tobie? Czy napisalm to do Ciebie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny