X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • Nymeria Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej zakocona a ty to już w ogóle parę tyg i Tadeusz będzie z wami, nami :-D

201511211678.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie ryby strasznie obrzydzają.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tadek mi sie z norkiem tych z miodowych lat kojarzy od razu jak ta jego zona wołala Tadziiik i szedl taki biedny wystraszony hahaha. Moj tez ma przerąbane ze takie imie mu wybrałam ale mi sie podoba i to najważniejsze

• zakocona Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yyy no mi się tak nie kojarzy..

Nymeria, ano leci ten czas, leci :D Ale ciężko teraz z tymi upałami, oj ciężko.. i zgagami i refluksem, i sikaniem ciągłym, i puchnięciem, i kopniakami takimi, że cię zgina w pół albo wybałuszasz oczy :P

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    akwarium nie jest duże - ok. 80 litrów - ile mam rybek nie mam pojęcia - bo właśnie w końcu po paru latach kupiłam znów gupiki i zaczęły się rozmnażać. a maluchy przeżyją - jak je inne rybki nie zjedzą - mają specjalną roślinkę, w której mogą się chować - już ich nie odławiam i ekstra nie podkarmiam, bo byłoby ich już ze 100 ;)
    fakt, trochę roboty przy akwarium jest - zwłaszcza jak ma się ma małe krewetki - trzeba cholernie uważać co by ich nie pozabijać...ale tak poza tym to mam niewymagające gatunki rybek - jak to się śmieję - gdy rano zapomnimy im dać jeść - loooz grunt, że pić co mają...;)

• Nymeria Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się zastanawiałam nad tym pęcherzyk moim ale 50% to chyba zasługa młodego, nie chodziłam do wc tak często a teraz właściwie kiedy bym nie weszła to skorzystam. ;-)

201511211678.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie o tym mowie Wy narzekacie na objawy ciąży o inne o tym marza a mieć nie mogą

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    yyy no mi się tak nie kojarzy..

Nymeria, ano leci ten czas, leci :D Ale ciężko teraz z tymi upałami, oj ciężko.. i zgagami i refluksem, i sikaniem ciągłym, i puchnięciem, i kopniakami takimi, że cię zgina w pół albo wybałuszasz oczy :P

Kochana, może reprezentant kadry narodowej w nożną rośnie ;)

Nymeria lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za 3 tygodnie wyjazdzamy cala trójka nad morze. Na samą myśl mnie skręca :D musze wyprać dwa foteliki i podkladke z fotelika dla Kosmy, juz zapisuje listę rzeczy co spakować i powiem wam ze nasza omega mimo ze kombi to jest za mala.

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamka9319 wrote:
    Wlasnie o tym mowie Wy narzekacie na objawy ciąży o inne o tym marza a mieć nie mogą

inne marzą o tym, zeby mieć jakiekolwiek, jedno dziecko a Ty masz już trójkę, piszesz o nich i jakoś z nami jesteś.. też o tym marzymy a mieć nie możemy.

A dziewczyny z czasem pewnie wrócą jak coś się u nich pozmienia, tak jak odzywają się inne, które nie pisały tyle czasu. A jak nie to mamy inne drogi kontaktu niż forum

zakocona, D-dawna, Ajka, Cebulka lubią tę wiadomość

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale zawsze pamiętam o tych co nie mogą!

• zakocona Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kena1983 wrote:
    Kochana, może reprezentant kadry narodowej w nożną rośnie ;)
    L ma taką nadzieję ;) Stadion Legii mamy bardzo blisko, syna pewnie tam zapiszemy :P Ale te kopniaki to po tatusiu na pewno, bo on jak był mały, to roznosił dom, w końcu go na akrobatykę i do sportowej szkoły zapisali, to się tam wyżywał :D

A co z krewetkami możesz zrobić, że je łatwo zabić?

Mnie się podobają takie ogrooomne z rafą koralową. I te takie maciupkie z trawą w środku, wyglądają tak bajecznie!!

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krewetki te, które mam są delikatne - że lekko dotkniesz - już połamana - a że lubią włazić pod kamienie, pompę i takie tam - to można je też łatwo zmiażdżyć...
    oooo takie morskie...z rafą i egzotycznymi rybkami....piękne...ale cholernie pracochłonne....i trzeba dużo...dużo...dużo więcej dbać o wszelakie parametry wody...to już zajęcie dla prawdziwych "zboczeńców" tzn. pasjonatów.;)

• Karmelek211 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, no takie z rafa piekne na pewno! Ja bym wlasnie chciała miec psa czy kota, do rybek nic nie mam, ale wole cos co mozna pokiziac, wytarmosic, przytulić :)
    Kiedys miałam psa, ale wpadł pod samochód i poniósł smierć na miejscu, a potem był płacz przez kilka miesięcy, bo był z nami 11 lat.
    Obiecałam sobie, ze swoim domu, rodzinie bede miec zwierze i kiedys to spełnię :)

Rozalia nasza Gwiazdka z nieba<3
    Moje Aniołki 09.2013 [*] 12.2013 [*] 08.2014 [*]
    3277f92879.png

• Karmelek211 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Zakocona, wyobrażam sobie jak musisz sie teraz , prawie na mecie czuć:/

3277f92879.png

• Karmelek211 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa i mi sie podoba Tadek :) Dobrze, ze sie wraca do tych starych, polskich imion :)

3277f92879.png

• Karmelek211 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamka9319 wrote:
    A Ty narzekasz na dzieci, że one to , że tamto, a dziewczyny dzieci nie mają i pewnie im przykro, że Ty pojedziesz sobie z rodziną nad morze, z dziećmi, a one bez dzieci. Zreszta ja też jeszcze nie mam co się cieszyć, bo dopóki nie bede trzymała dziecka w ręku, wszystko moze sie zdarzyć ...
    I myślisz, że dziewczyny będę Ci wypominać, że piszesz o dzieciach, ktore jak to określasz , one miec nie moga...
    Ojjj Kamka, czasem mnie zaskakujesz tym co piszesz i nie wiem sama jak to odbierać.
    Do tej pory bylo tu dobrze, nikt nie narzekał itp... Dopóki nie byłam w ciazy , cieszyło mnie jak NASZE ciężarówki tu z nami pisały, nawet jesli wszystko kręciło sie wokoło ich ciazy! To one dawały mi, nam nadzieje na lepsze, na to ze i nam sie uda.

D-dawna lubi tę wiadomość

3277f92879.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi sie w ogóle niepodobna. Ale to tak jak dużo osób stuka sie w głowę jak slyszy jak syna nazwalam

• Karmelek211 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kena, i krewetki tez chciał hodować :D Ale pewnie dlatego, ze je lubi jeść :D
    Zrobie te ogóreczki z Twojego przepisu i chyba tez dodam paprykę:) a jak mi nie wyjdą, to podjade do Ciebie po słoiczek :P

3277f92879.png

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelek211 wrote:
    Nie, no takie z rafa piekne na pewno! Ja bym wlasnie chciała miec psa czy kota, do rybek nic nie mam, ale wole cos co mozna pokiziac, wytarmosic, przytulić :)
    Kiedys miałam psa, ale wpadł pod samochód i poniósł smierć na miejscu, a potem był płacz przez kilka miesięcy, bo był z nami 11 lat.
    Obiecałam sobie, ze swoim domu, rodzinie bede miec zwierze i kiedys to spełnię :)

Karmelek, mój był z nami 18 lat. moi rodzice już nie chcieli (kochają zwierzęta ale już jak to matka powiedziała "nie te lata"), K. chciał bardzo więc było pewne, że jak pójdziemy na swoje to będziemy mieć.. Ale minęło tak półtora roku i sami chcieliśmy i sami odkładaliśmy.. bo dziecko lepiej żeby było pierwsze (tak nam dupę wszyscy truli), bo kasa (czy aby nas teraz stać, kończymy jeszcze mieszkanie itp, może się wstrzymamy.. I tak mijał czas dopóki nie zobaczyłam na fb jego: https://www.facebook.com/labradoryinfo/posts/10153365558100056 - miłość od pierwszego wejrzenia i ekspresowa decyzja - dzwonimy :) kocham go jak własne dziecko <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 14:47

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
‹‹ 550 551 552 553 554 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ