Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Chyba ktoś tu ma jakiś kompleks albo cierpi na brak bycia w centrum uwagi.. albo w sumie cholera go wie co..
-
Ilość lajkow świadczy o tym, przy postach o pozytywnych wynikach ciąży i zdrówkach maluszków, że inne dziewczyny cieszą się razem z przyszła mama. Więc lubią o tym posty, a nie ze doluja się że ktoś jest szczęśliwy.
Kamka ja mam wrażenie że nie kumasz istoty tego wątku... I chyba nie tylko ja tak czujęWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 15:27
-
Hej babeczki coraz mniej nas tu... My sie od ponoedzialku bierzemy za remont w salonie, niby tylko gipsowanie scian i malowanie ale to wynoszenie wszystkiego do sypialni mnie przeraza tymbardziej ze tam juz nie ma miejsca bo czeka prawie wszystko na malucha... Trzeba bedzie karoce chyba do dziadkow wywiezc na czas remontu...
-
Nymeria wrote:Powodzenia kamka z nowym wątkiem, na pewno dołączy się do ciebie masa dziewczyn które nie mogą mieć dzieci i potrzebują twojego wsparcia.
Pomijając już to, że na pewno będą miały ochotę na bycie wspieranymi przez osobę, która ma trójkę dzieci i nawet nie ma pojęcia jak mogą się czuć te dziewczyny. Ale spoko. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć kochane
Przepraszam, że tak długo się nie odzywałam.
Agatko, Karmelku, gratuluję serdecznie, ogromnie się cieszę, że Wam się udało i życzę spokojnych ciąż i zdrowych dzieciaczków
Wiem, że było też sporo smutnych informacji na tym watku i bardzo mi przykro. Pamiętam o Was dziewczyny i wspieram modlitwą.
Aniołek - 29.07.2014 (12tc) -
D-dawna Ja na początku też miałam takie skojarzenie, ale ta zmienność tych postów i czasem nawrót na dobrą drogę mnie odwiodly, ale do końca nie ufam...
Hehe to mój nick już od dawna ulubiony, kiedyś miałam sprzeczke z gościem który mówił ściągnelam od niego nick bo on miał nym i zgapilamWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 15:42
-
Kamka a co do twojej wczesniejszej wypowiedzi o dziewczynach ktore nie moga zajsc i o ttch ktore sa w ciazy to powiem ci ze wedlug twojej teorii powinnam zerwac kontakt z moja przyjaciolka ktora traktuje jak siostre bo ona nie moze miec dzieci a ja w ciazy jestem a wrecz przeciwnie jutro mi przyjezdza pomoc w porzadkach w domu i przy praniu wozka zebym sama nie skakala po taboretach...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morisek, Mirabelka, Klara - kumulacja
Mirabelka no my też myślimy nad Fertilem albo w każdym razie czymś z tej górnej półki właśnie. No i mój wczoraj zaczął na siłownię chodzić.. pora w końcu schudnąć.. może to tez coś zmieni
Morisku miałam w zeszłym tyg nadzieję, że odwiedzę WRO ale niestety kolega postanowił pojechać w delegację dzień wcześniej i zabrać dzieci i dupa :9 -
nick nieaktualnyD-dawna, powiem Ci że dorosli to nic,ale dzieci wobec siebie sa hamskie z tymi imionami.
Kosma ma starszych kolegów i na niego Kosmaty wołają ,jest taki chłopczyk niedorozwinięty tzn nie widzi bo jego mam w ciąży na coś tam zachorowała a te 7/8 latki do niego ślepaku albo coś. myślę że to się z domu wynosi, bo ja był scierką w dupę przełożyła moim jakny tak wołali na chore dzieci -
kamka9319 wrote:no to fest, taki niby koleżanki a tylko z dwie do Ciebie piszą
konczmy temat bo się nie dogadamy w tej sprawie. uważam że te które dzieci mieć nie mogą powinny mieć założony osobny temat i tam się na wzajemnie wspierać.
Ty masz chyba jakiś problem ze sobą.. serio.. albo dzieci znowu dały popalić i musisz się gdzieś wyżyć..
z jednym się w każdym razie zgodzę - skończmy już ten temat do kurwy nędzy