Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karmelek, a nie mówiłam z ta tarczyca...
Karmelek211 lubi tę wiadomość
2014... and so it begins...
👧 potworniaki jajników
🧑 oligoasthenoteratozoospermia, żpn, przeciwciała przeciwplemnikowe
IVF×10 (poor responder, 8 na cyklach naturalnych) + 1xIVF KD
2017 💔 córeczka 10 tydzień - wada genetyczna triploidia
2019 rozpoczecie procedury w OA
2020 ❤️ naturalny cud córeczka
2023 ❤️ naturalny cud córeczka
2026 ? -
No właśnie karmelek najlepiej byloby odpuścić ale i tak sama siebie bede oszukiwać ze niby odpuścilam a i tak o tym mysle. W koncu chyba sie uda bo przecież nie ja jedna mierze sprawdzam u tez zachodza dziewczyny moze w końcu i ja zajde;)
-
witam w klubie. i hodowlę kotów jeszcze do tego dołączam, choć L obstawiał, że też to porzucę jak mln innych moich pomysłówKarmelek211 wrote:Ale żeby było ciekawiej, jestem z tych co mają słomiany zapał. Czegoś chcę, zabieram się za to i nie kończę, wypalam się i wymyślam na nowo, a tylko chęć posiadania dziecka tak mnie dzielnie trzyma:)
-
Klaudia N. wrote:No właśnie karmelek najlepiej byloby odpuścić ale i tak sama siebie bede oszukiwać ze niby odpuścilam a i tak o tym mysle. W koncu chyba sie uda bo przecież nie ja jedna mierze sprawdzam u tez zachodza dziewczyny moze w końcu i ja zajde;)
też bym odpuściła, ale tego pieprzonego dupka muszę brać... bo tej niedomogi lutealnej jednak sobie chyba nie wyobraziłam...
Z resztą chyba do puki wszystkiego nie sprawdzę to się nie uspokoję... jutro M. sprawdzimy...
Potem... HSG chyba zrobię, bo w sumie po tych operacjach może byc cos na rzeczy i zobaczymy... nie potrafię się niestety pozbyć głębokiego przeświadczenia, że ze mna musi byc cos nie tak...
Dla mnie chyba byłoby zdrowiej/prościej przejść całą diagnostyke niepłodności, a dopiero potem zacząć starania... mogłabym sie starać juz na spokojnie... a tak...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 17:24
👧 potworniaki jajników
2026 ? -
A nie mowilas;) To, że tarczyca zdrowa to wiedziałam. Lekarka powiedziała, ze dobrze, że przyjechałam, bo nawet nie duze odchylenia od normy moga byc groźne, szczególnie przy poronieniach nawykowymi, ktore mam stwierdzone. Teraz mam często kontrolować poziom TSH i brac tabletki, a wszystko będzie dobrze:)Ajka wrote:Karmelek, a nie mówiłam z ta tarczyca...
-
Dokładnie Karmelek, będzie dobrze...2014... and so it begins...
👧 potworniaki jajników
2026 ? -
kena... zawsze marzyłam o domku z ogródkiem, ale chyba jednak wolę mieszkanie z balkonem...2014... and so it begins...
👧 potworniaki jajników
2026 ? -
A u mnie znowu troszkę siuśków poszło z nieba, z tej niby burzy większa dupa niż by się wydawać mogło i teraz tylko strasznie śmierdzi w całym mieście , jakimiś gownami z pól, za przeproszeniem! Bleeehhhh
Cebulka lubi tę wiadomość
-
Wiecie, że mój lekarz i lekarz ten z Luxmed śmiali się jak im powiedziałam, że mierzę temp(tzn.mierzylam miesiąc czy dwa, bo mnie to wkurzało), że obserwuje śluz itp. Fazę cisnęli jakbym była jakaś głupia. A ten mój powiedział, że ewentualnie monitoring usg i na tej podstawie działać heh. Byłam na kilku, owszem, były owu, ale do zapłodnienia nie doszło:/ I te ich cudowne monitoring do dupy heh.
Ajka, a ja brała dupka bez mierzenia temp. Kazano mi go brać od 18dc i tyle, a potem była @. Zaczęło się wlasnie od tego, że plamilam na 5 dni przed @, albo nawet w trakcie cyklu i myślałam, że to może plamienie implantacyjne. Zdarzało się, że cykle były długie i też dostawałam dupka.
Kazdy lekarz inaczej.
A babka z Invicty tłumaczyła te wahania przez poronienie, że organizm się rozregulował. Możliwe, bo zawsze miałam regularne @ i było ok. Tylko ten ostatni rok jakiś dziwny. Może to starość
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 18:23
-
Poszłam po pierogi, wzięłam ruskie i ze szpinakiem i co? Zjadłam po 2 z każdej porcji i tyle heh. To pojadlam
Oczywiście wymyślę, a potem nie jem. Dobrze, że mam w domu pochłaniacza, czyli męża i wcisnął wszystkie z uśmiechem na twarzy:) Teraz ja patrzę na niego jak pije zimne piwo, mniam... Mogę się tylko oblizać.
-
Klaudia, zajdziesz! Zobaczysz, nawet się tego nie spodziewasz;) To dopiero będzie niespodzianka:)Klaudia N. wrote:No właśnie karmelek najlepiej byloby odpuścić ale i tak sama siebie bede oszukiwać ze niby odpuścilam a i tak o tym mysle. W koncu chyba sie uda bo przecież nie ja jedna mierze sprawdzam u tez zachodza dziewczyny moze w końcu i ja zajde;)
-
Klaudia unormujesz tarczyce i wkrotce zajdziesz
wrozka Ci to mowi. Karmelek ja to w ogóle nie mam apetytu, nic mi nie wchodzi. Ewentualnie mogę wcisnąć bułkę z kiszonym ogorkiem.
Moris basen super sprawa, ja tam zazdroszczę

Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Agatka, ja mam takie zaskoki, raz jem, raz nic. Jak mam już ochotę na coś to jem, ale jak kurka, a bywa, że mogę cały dzień nic nie jeść, ale wtedy jeszcze gorzej się czuje.
-
hej,
u mnie dziś najbardziej nieznośny dzień pod względem upału od czasu kiedy się zaczęły, ale uratował mnie basen, napompowałam ponton, wrzuciłam do wody, ja na niego i tak leżałam aż się ochłodzi, czyli od 16 do 19
ale deszczu ani widu ani słychu, w Szczecinie z tego co zapowiadają to nie będzie padać co najmniej do niedzieli 
Fajnie, że u was z tymi wynikami wszystko dobrze, cieszę się, że optymizmem wieje z wątku
Jeszcze parę babeczek i wszystkie w ciąży będą
Trzymam kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 21:23
-
nick nieaktualny
-
No Morisek,jak zaczniecie procedurę adopcyjna kiedyś, to myślę ze będzie Cię to kwalifikowało na fioletowa stronę...
👧 potworniaki jajników
2026 ?

myślałam, że tego będzie dużo więcej...