Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No właśnie karmelek najlepiej byloby odpuścić ale i tak sama siebie bede oszukiwać ze niby odpuścilam a i tak o tym mysle. W koncu chyba sie uda bo przecież nie ja jedna mierze sprawdzam u tez zachodza dziewczyny moze w końcu i ja zajde;)
-
Karmelek211 wrote:Ale żeby było ciekawiej, jestem z tych co mają słomiany zapał. Czegoś chcę, zabieram się za to i nie kończę, wypalam się i wymyślam na nowo, a tylko chęć posiadania dziecka tak mnie dzielnie trzyma:)
-
Klaudia N. wrote:No właśnie karmelek najlepiej byloby odpuścić ale i tak sama siebie bede oszukiwać ze niby odpuścilam a i tak o tym mysle. W koncu chyba sie uda bo przecież nie ja jedna mierze sprawdzam u tez zachodza dziewczyny moze w końcu i ja zajde;)
też bym odpuściła, ale tego pieprzonego dupka muszę brać... bo tej niedomogi lutealnej jednak sobie chyba nie wyobraziłam...
Z resztą chyba do puki wszystkiego nie sprawdzę to się nie uspokoję... jutro M. sprawdzimy...
Potem... HSG chyba zrobię, bo w sumie po tych operacjach może byc cos na rzeczy i zobaczymy... nie potrafię się niestety pozbyć głębokiego przeświadczenia, że ze mna musi byc cos nie tak...
Dla mnie chyba byłoby zdrowiej/prościej przejść całą diagnostyke niepłodności, a dopiero potem zacząć starania... mogłabym sie starać juz na spokojnie... a tak...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 17:24
2020
2023 -
Ajka wrote:Karmelek, a nie mówiłam z ta tarczyca...
-
A u mnie znowu troszkę siuśków poszło z nieba, z tej niby burzy większa dupa niż by się wydawać mogło i teraz tylko strasznie śmierdzi w całym mieście , jakimiś gownami z pól, za przeproszeniem! Bleeehhhh
Cebulka lubi tę wiadomość
-
Wiecie, że mój lekarz i lekarz ten z Luxmed śmiali się jak im powiedziałam, że mierzę temp(tzn.mierzylam miesiąc czy dwa, bo mnie to wkurzało), że obserwuje śluz itp. Fazę cisnęli jakbym była jakaś głupia. A ten mój powiedział, że ewentualnie monitoring usg i na tej podstawie działać heh. Byłam na kilku, owszem, były owu, ale do zapłodnienia nie doszło:/ I te ich cudowne monitoring do dupy heh.
Ajka, a ja brała dupka bez mierzenia temp. Kazano mi go brać od 18dc i tyle, a potem była @. Zaczęło się wlasnie od tego, że plamilam na 5 dni przed @, albo nawet w trakcie cyklu i myślałam, że to może plamienie implantacyjne. Zdarzało się, że cykle były długie i też dostawałam dupka.
Kazdy lekarz inaczej.
A babka z Invicty tłumaczyła te wahania przez poronienie, że organizm się rozregulował. Możliwe, bo zawsze miałam regularne @ i było ok. Tylko ten ostatni rok jakiś dziwny. Może to starośćWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 18:23
-
Poszłam po pierogi, wzięłam ruskie i ze szpinakiem i co? Zjadłam po 2 z każdej porcji i tyle heh. To pojadlam
Oczywiście wymyślę, a potem nie jem. Dobrze, że mam w domu pochłaniacza, czyli męża i wcisnął wszystkie z uśmiechem na twarzy:) Teraz ja patrzę na niego jak pije zimne piwo, mniam... Mogę się tylko oblizać.
-
Klaudia N. wrote:No właśnie karmelek najlepiej byloby odpuścić ale i tak sama siebie bede oszukiwać ze niby odpuścilam a i tak o tym mysle. W koncu chyba sie uda bo przecież nie ja jedna mierze sprawdzam u tez zachodza dziewczyny moze w końcu i ja zajde;)
-
Klaudia unormujesz tarczyce i wkrotce zajdziesz
wrozka Ci to mowi. Karmelek ja to w ogóle nie mam apetytu, nic mi nie wchodzi. Ewentualnie mogę wcisnąć bułkę z kiszonym ogorkiem.
Moris basen super sprawa, ja tam zazdroszczę
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Agatka, ja mam takie zaskoki, raz jem, raz nic. Jak mam już ochotę na coś to jem, ale jak kurka, a bywa, że mogę cały dzień nic nie jeść, ale wtedy jeszcze gorzej się czuje.
-
hej,
u mnie dziś najbardziej nieznośny dzień pod względem upału od czasu kiedy się zaczęły, ale uratował mnie basen, napompowałam ponton, wrzuciłam do wody, ja na niego i tak leżałam aż się ochłodzi, czyli od 16 do 19ale deszczu ani widu ani słychu, w Szczecinie z tego co zapowiadają to nie będzie padać co najmniej do niedzieli
Fajnie, że u was z tymi wynikami wszystko dobrze, cieszę się, że optymizmem wieje z wątku
Jeszcze parę babeczek i wszystkie w ciąży będąTrzymam kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 21:23
-
nick nieaktualny