Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ajka, powiem to samo co nam powiedzieli, wszędzie piszą i co napisałam Arturowej - jedno badanie niczego nie przesądza. Kupcie suplementy, poczytaj jakie, zdrowa dieta, ruch, za 3 miesiące powtórzcie badania. Dopiero po 2 - 3 można cokolwiek powiedzieć. No i niech umówi się do urologa na badanie. Pozatym my mamy gorsze wyniki (przecież te ostatnie się pogorszyły, ja uważałam za koszmarne) a wyobraź sobie, że już 2 lekarzy, w tym 1 w Invimedzie stwierdzili, że wyniki nie są złe
-
kr0pka wrote:Ajka, powiem to samo co nam powiedzieli, wszędzie piszą i co napisałam Arturowej - jedno badanie niczego nie przesądza. Kupcie suplementy, poczytaj jakie, zdrowa dieta, ruch, za 3 miesiące powtórzcie badania. Dopiero po 2 - 3 można cokolwiek powiedzieć. No i niech umówi się do urologa na badanie. Pozatym my mamy gorsze wyniki (przecież te ostatnie się pogorszyły, ja uważałam za koszmarne) a wyobraź sobie, że już 2 lekarzy, w tym 1 w Invimedzie stwierdzili, że wyniki nie są złe
A masz jakies namiary na sensownego lekarza... mnie najbardziej ten ruch martwi... tylko 1% zamiast 30%, chociaż morfologia...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 20:49
2020
2023 -
Laski Wy idzcie gwiazd spadających szukać a nie na ovu siedziecie!
-
My wrócilismy wlasnie (nie ma to jak leżeć na środku nieoświetlonej jezdni), widziałam 2 spadające
ale jako, że kulminacja ma być koło pólnocy to wróciliśmy i potem druga tura
Jeden minus, że zapomnaiałam totalnie, że jakieś 30 - 40km od nas jest fajne miejsce, gdzie mają obserwatorium no ale trudno się mówi -
Kolejne 20 minut na dworze i nic...standardowo żadne życzenia nie zostaną dla mnie spełnione...za to w bardzo dalekiej "oddali" błyska....zerkam na radar meteo - no i faktycznie burza jest jakieś 110 km od nas i się ciągle oddala....muszą mieć tam wesoło skoro aż tu widać...
-
Ja dopiero jem kolacje bo pomagalam R w garazu potem musialam jemu cos dac jesc i psom i ja na koncu;) zaraz chyba wezmiemy piwko i na balkon ogladac gwiazdy.
Ajka nie martw i nie smutaj sie! -
nick nieaktualny
-
Ważka, proszę mi tu nie pisać takich głupot! Ty stara??? Coś Ty!!! Nie smuć się Kochana:* Niebawem nie będziesz musiała się już martwić o rodzeństwo dla córki:)Jeszcze ciutkę cierpliwości:)
Ajka,przykro mi:(Ale jeszcze nic stracone! Bierz męża pod rękę, do androloga, urologa, on podpowie czym podrasować plemniki. Leczenie pomoże, tylko na poprawę trzeba troszkę czasu, ale dacie radę. Musicie szybko działać, bo każdy dzień jest ważny.
Kr0pka, a co masz sobie żałować? Jedz, na zdrówko:) Czasem można sobie pozwolić na małe co nie co;)ważka lubi tę wiadomość
-
Zjadłam dziś 4 talerze zupy fasolowej i już czuję, że brzuch mi wybuchnie:D Zupka była dzisiaj moim jedynym pożywieniem heh. Rano nie miałam na nic ochoty, zapiekanki ze szpinakiem też nie mogłam przełknąć, więc pozostałam przy fasolówce. Ojjj będą gazy:D
Tak poza tym u mnie też brak deszczu, burzy:/ Serio, mam już dość tej pogody! Mam ochotę uciec na biegun północny!!! -
Uciekam spać, bo od rana jestem na nogach. Urobiłam się po pachy, wysprzątałam całą chatę ufff. Pot lał mi się po brzuchu, tyłku i nogach-dosłownie, ale mam już z głowy na kilka dni;)Dobrze, że dziś miałam więcej siły i ochoty:)
Dobranoc Kochane:*
Dzisiaj w modlitwie do Szefa, wspomnę o Was:) -
nick nieaktualny