Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Czeeść laski
to ja kilka spadających gwiazd zaliczyłam, aczkolwiek spodziewałam się więcej tego. No i o mało nie rozjechał nas samochód jak leżeliśmy na drodze, no ale cóż - może to było życzenie K. Żeby się mnie pozbyć
Jeszcze tylko dziś, jutro i wracamynie chce
Ważusia czekam z niecierpliwością, liczę na dobre wieści. Śniło mi się, że było u Ciebie zielono więc mam nadzieję, że był to proroczy sen -
Helllooo!
spoko - nie ma jak zasnąć na 1,5 h z termometrem...dowcipnym...i jak ja mam zacząć brać duphaston jak 2 h bez picia nie da się wytrzymać (więc testy ovu psu na budę)...tempki nie jestem w stanie zmierzyć bo zasypiam...nawet w odpuszczonym cyklu wszystko pod górkę
Ważusia - czekamy na dobre wieści...
Kr0puś - to podwójny fart...nie zginęłaś i aż kilka gwiazd - po Ważce - Ty następna widzisz dwie kreskiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 08:13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moris, Ty się qrna ciesz, że u teściowej w łóżku nie wylądowałaś
Dziś będę nabywać nowej umiejętności - a mianowicie będę układała na zaprawę małe kostki granitowe - póki co w części niedostępnej dla oczu sąsiadów - by nabrać wprawy i finalnie ułożyć "szlaczek" oddzielający kwiaty od trawnika i drzewek owocowych
pewnie kolejny głupi pomysł - ale na szczęście stary - bo dziś rano oznajmiłam po raz kolejny rodzinie, że jak jeszcze zacznę coś wymyślać to mogą mieć "pier...nąć w łeb" i wybić koncepcje... -
nick nieaktualny
-
a ja w koncu zbieram sie z psami na spacer (one oczywiscie spia i ani o tym nie mysla) potem na zakupy i cos porobic bo dzisiaj jedziemy na dzialke wiec na grilla cos by sie przydalo i nie wiem kiedy wracamy, moze kolo niedzieli. o 16;00 mam dentyste bedzie mi rwac 8ke
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie... moj juz na dzis wieczorem zapisany do lekarza... zwolniło się miejsce, więc zapisałam... planowałam go wysłać dopiero z badaniami dodatkowymi, hormony, posiew, usg itd ... ale skoro było miejsce to będziemy 170 pln w plecy trudno... a mój łatwiej pojdzie potem zrobić badania jak mu lekarz karze...
Wiecie zycie jest jednak popieprzone...
2020
2023