X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kena1983 wrote:
    Już jestem....bez peugeocika...i z pokiereszowanym otworem gębowym wewnątrz....pie...ola ósemka....

Moris, używałam/ używam NPC tylko razem z dupkiem; generalnie mój lekarz chwali ten krem.
    Moris - heh - u mnie też jakby lekarze nie dali plamy w wieku 17-22 lat to pewnie zupełnie inaczej wyglądałoby moje życie...najlepsze jest to, że cała moja ówczesna dokumentacja leczenia....zaginęła...

Ale teraz napiszę Wam lepszy numer - znajoma, która od 8 lat zmaga się "z chorobą onkologiczną" - związaną z jelitami (4 operacje, 4 chemie) wylądowała w końcu w szpitalu MSWiA....i teraz słuchajcie....zebrała wszystkie szkiełka z badań swojego "raka" ze szpitali we Wrocławiu, Poznaniu i Lubinie....zbadali to w Warszawie i okazuje się, że żadnego raka nie ma a jest choroba Krona...na takim etapie, że czeka ja operacja ratująca życie... i weź ty qrwa człowieku zaufaj lekarzom (była u KILKUNASTU!!!)...

Co do Karmelka - mam nadzieję, że jest za granicą na wakacjach! w znajomych ma siostrę mojej kumpeli, ale wybaczcie, nie będę do niej pisać...
    Kurde nie dopuszczam do siebie złych myśli!

Co do Crohna to niestety taka prawda że jeszcze mało wiedzą a choroba nie daje typowych objawów. Gdybym w mojej rodzinie nikt nie chorował i nie miałabym lekarza który znał tą historię to nie wiadomo co by było ze mną. Crohn dziad wyniszcza podstępnie :( pozdrów koleżankę! Oby wszystko było dobrze.

Kena1983 lubi tę wiadomość

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 00:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, pozgłaszałam parę postów, ale ciężko cokolwiek zrobić, jak ktoś za dużo nie pisze...
    Od siebie sugeruję nieragować na zaczepki i nie karmić trolla... :-)

Pozdrawiam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 05:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękujemy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 20:34

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz gdzieś niedaleko kaufland tam jest test o czułości 10 chyba pepino. Mnie nie zawiódł

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 07:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprawdziłam pepino

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 20:34

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D-dawna wierze ze będzie dobrze :* a kiedy miałaś/ masz termin @ ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D-dawna tez trzymam kciuki szczegolnie ze ten cien byl naprawde wyrazny a nie jakies tam majaczenie. U mnie jak byly dwie mocne krechy na rossmanowskim to np na pink test nie bylo nawet cienia. Zero... Wiec nie martw sie ;D trzymam mocno kciuki ;*

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monia30 wrote:
    Fiolet742 ja urodzilam swoje pierwsze dziecko majac 22 lata i uwazam ze to byla swietna decyzja choc troche ryzyka bylo. Z moim M znalam sie tylko 4 miesiace w dodatku przez neta sie poznalismy ale tak naprawde czulismy jakbysmy znali sie z 10 lat. Postanowilismy ze sprobujemy moze sie uda, i udalo sie za pierwszym razem. Wszyscy naookolo gadali i gadaja do tej pory ze to wpadka ale ja mam to w dupie wazne ze my wiemy jak to bylo. A teraz z kolejnym dzieckiem byl mega problem ale sie udalo w koncu :) nie przejmuj sie kochana co inni gadaja i robcie swoje ;)

Karmelek sie nie odzywala? wchodze tu codziennie zeby zobaczyc czy sa jakies wiadomosci od niej ale nie ma :( chyba ze cos przeoczylam...

dzieki bardzo:* akurat tej decyzji jestem pewna jak niczego w swoim zyciu:) maz z tego co widze tez. Nie ebde czekac do np 28 lat zeby mi ktos powiedzial,ze teraz oo jest ok. nie.
    tylko porod mnie przeraza ale to chyba jak kazda:D
    dzieki za mile slowa;*

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja na myśl o porodzie jestem przerażona.. nie da się tego dziecka jakoś po prostu magicznie zmaterializować obok po tych 9ciu miesiącach? :D

kiedyś zamorduję swojego psa.. a raczje nei zdążę bo on się sam wcześniej zabije pod jakimś samochodem.. albo mamy psa samobójcę albo myśli, że jest kotem i ma 7 żyć.. dziś już na serio prawie na zawał zeszłam, zawsze przy ulicy idzie na krótkiej smyczy, na moment poluźniłam a ten jeeeeb na ulicę prosto pod samochód.. ledwo go wyminął :( chyba z nim na jakieś szkolenie pójdę

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja swój poród przespalam, bo miałam cesarke, ale myśląc wtedy o naturalnym też się bałam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niby mam dobre geny, babcia urodzila 9 ciu-naturalnie i szybko, ledwo dojechala do szpitala, mama miala nas 4, kazdy naturalnie i tez szybciutko, a siostra swoja pierwsza coreczke tez szybko urodzila i latala jak perszing zaraz potem.. ale kazdy jest inny i moze ja dostalam inne geny? trzeba myslec pozytywnie ale jak. podobno nie jest to takie starszne jak kazdy mowi,kazda z nas ma inny prog bolu. Mi kazano przytyc , bo podbno bede miec problemy. a babcia z mama i siostra takie same malenstwa jak ja i daly rade.

robie sie coraz ciasniejsza, zaczyna mnie to martwic bardzo:( mam wszystko napuchniete, szyjka macicy powedrowala gdzies sina dal, jest dluuuuga (chyba z 5cm) i zamknieta. a ja nawet palca sobie wcisnac nie moge tak tam jest wszystko rozpulchnione.. czy ja umieram???

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja, kiedyś 100% przekonana do cesarki, teraz sama nie wiem co lepsze/gorsze :) dobrze, że jeszcze nie muszę się zastanawiać :)

Fiolet742 lubi tę wiadomość

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • kamka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gdzie moge kupic pidzamke ze swinka peppa?? Moze sie ktorejs rzucilo na oczy w jakims sklepie...

wg USG +2 dni
    ba2a000b163c3cb7173d75c7702b7262.png
    f2w3pc0zmvsiktz7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorry ze tak wtrace ale Kamka kiedys widzialam w empiku i na stronie sklepu next, mysle ze w necie najlatwiej kupic, na allegro czy cos... bo tak to juz od dluzszego czasu nie rzucilo mi sie w oczy.

• kamka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak wogole to witam sie w 13 juz tygodniu:-)

ciri22 lubi tę wiadomość

wg USG +2 dni
    ba2a000b163c3cb7173d75c7702b7262.png
    f2w3pc0zmvsiktz7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamka ja tez dzis 13 zaczynam :D

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny!
    ja na szybko...bo do pracy muszę jechać :( ....
    czy warto się szczepić na żółtaczkę przed operacją? czy zbędny wydatek? muszę szybko podjąć decyzję...

‹‹ 658 659 660 661 662 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ