X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kena1983 wrote:
    Już jestem....bez peugeocika...i z pokiereszowanym otworem gębowym wewnątrz....pie...ola ósemka....

Moris, używałam/ używam NPC tylko razem z dupkiem; generalnie mój lekarz chwali ten krem.
    Moris - heh - u mnie też jakby lekarze nie dali plamy w wieku 17-22 lat to pewnie zupełnie inaczej wyglądałoby moje życie...najlepsze jest to, że cała moja ówczesna dokumentacja leczenia....zaginęła...

Ale teraz napiszę Wam lepszy numer - znajoma, która od 8 lat zmaga się "z chorobą onkologiczną" - związaną z jelitami (4 operacje, 4 chemie) wylądowała w końcu w szpitalu MSWiA....i teraz słuchajcie....zebrała wszystkie szkiełka z badań swojego "raka" ze szpitali we Wrocławiu, Poznaniu i Lubinie....zbadali to w Warszawie i okazuje się, że żadnego raka nie ma a jest choroba Krona...na takim etapie, że czeka ja operacja ratująca życie... i weź ty qrwa człowieku zaufaj lekarzom (była u KILKUNASTU!!!)...

Co do Karmelka - mam nadzieję, że jest za granicą na wakacjach! w znajomych ma siostrę mojej kumpeli, ale wybaczcie, nie będę do niej pisać...
    Kurde nie dopuszczam do siebie złych myśli!

Co do Crohna to niestety taka prawda że jeszcze mało wiedzą a choroba nie daje typowych objawów. Gdybym w mojej rodzinie nikt nie chorował i nie miałabym lekarza który znał tą historię to nie wiadomo co by było ze mną. Crohn dziad wyniszcza podstępnie :( pozdrów koleżankę! Oby wszystko było dobrze.

Kena1983 lubi tę wiadomość

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 00:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, pozgłaszałam parę postów, ale ciężko cokolwiek zrobić, jak ktoś za dużo nie pisze...
    Od siebie sugeruję nieragować na zaczepki i nie karmić trolla... :-)

Pozdrawiam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 05:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękujemy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 20:34

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz gdzieś niedaleko kaufland tam jest test o czułości 10 chyba pepino. Mnie nie zawiódł

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 07:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprawdziłam pepino

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 20:34

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D-dawna wierze ze będzie dobrze :* a kiedy miałaś/ masz termin @ ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D-dawna tez trzymam kciuki szczegolnie ze ten cien byl naprawde wyrazny a nie jakies tam majaczenie. U mnie jak byly dwie mocne krechy na rossmanowskim to np na pink test nie bylo nawet cienia. Zero... Wiec nie martw sie ;D trzymam mocno kciuki ;*

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monia30 wrote:
    Fiolet742 ja urodzilam swoje pierwsze dziecko majac 22 lata i uwazam ze to byla swietna decyzja choc troche ryzyka bylo. Z moim M znalam sie tylko 4 miesiace w dodatku przez neta sie poznalismy ale tak naprawde czulismy jakbysmy znali sie z 10 lat. Postanowilismy ze sprobujemy moze sie uda, i udalo sie za pierwszym razem. Wszyscy naookolo gadali i gadaja do tej pory ze to wpadka ale ja mam to w dupie wazne ze my wiemy jak to bylo. A teraz z kolejnym dzieckiem byl mega problem ale sie udalo w koncu :) nie przejmuj sie kochana co inni gadaja i robcie swoje ;)

Karmelek sie nie odzywala? wchodze tu codziennie zeby zobaczyc czy sa jakies wiadomosci od niej ale nie ma :( chyba ze cos przeoczylam...

dzieki bardzo:* akurat tej decyzji jestem pewna jak niczego w swoim zyciu:) maz z tego co widze tez. Nie ebde czekac do np 28 lat zeby mi ktos powiedzial,ze teraz oo jest ok. nie.
    tylko porod mnie przeraza ale to chyba jak kazda:D
    dzieki za mile slowa;*

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja na myśl o porodzie jestem przerażona.. nie da się tego dziecka jakoś po prostu magicznie zmaterializować obok po tych 9ciu miesiącach? :D

kiedyś zamorduję swojego psa.. a raczje nei zdążę bo on się sam wcześniej zabije pod jakimś samochodem.. albo mamy psa samobójcę albo myśli, że jest kotem i ma 7 żyć.. dziś już na serio prawie na zawał zeszłam, zawsze przy ulicy idzie na krótkiej smyczy, na moment poluźniłam a ten jeeeeb na ulicę prosto pod samochód.. ledwo go wyminął :( chyba z nim na jakieś szkolenie pójdę

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja swój poród przespalam, bo miałam cesarke, ale myśląc wtedy o naturalnym też się bałam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niby mam dobre geny, babcia urodzila 9 ciu-naturalnie i szybko, ledwo dojechala do szpitala, mama miala nas 4, kazdy naturalnie i tez szybciutko, a siostra swoja pierwsza coreczke tez szybko urodzila i latala jak perszing zaraz potem.. ale kazdy jest inny i moze ja dostalam inne geny? trzeba myslec pozytywnie ale jak. podobno nie jest to takie starszne jak kazdy mowi,kazda z nas ma inny prog bolu. Mi kazano przytyc , bo podbno bede miec problemy. a babcia z mama i siostra takie same malenstwa jak ja i daly rade.

robie sie coraz ciasniejsza, zaczyna mnie to martwic bardzo:( mam wszystko napuchniete, szyjka macicy powedrowala gdzies sina dal, jest dluuuuga (chyba z 5cm) i zamknieta. a ja nawet palca sobie wcisnac nie moge tak tam jest wszystko rozpulchnione.. czy ja umieram???

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja, kiedyś 100% przekonana do cesarki, teraz sama nie wiem co lepsze/gorsze :) dobrze, że jeszcze nie muszę się zastanawiać :)

Fiolet742 lubi tę wiadomość

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • kamka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gdzie moge kupic pidzamke ze swinka peppa?? Moze sie ktorejs rzucilo na oczy w jakims sklepie...

wg USG +2 dni
    ba2a000b163c3cb7173d75c7702b7262.png
    f2w3pc0zmvsiktz7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorry ze tak wtrace ale Kamka kiedys widzialam w empiku i na stronie sklepu next, mysle ze w necie najlatwiej kupic, na allegro czy cos... bo tak to juz od dluzszego czasu nie rzucilo mi sie w oczy.

• kamka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak wogole to witam sie w 13 juz tygodniu:-)

ciri22 lubi tę wiadomość

wg USG +2 dni
    ba2a000b163c3cb7173d75c7702b7262.png
    f2w3pc0zmvsiktz7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamka ja tez dzis 13 zaczynam :D

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny!
    ja na szybko...bo do pracy muszę jechać :( ....
    czy warto się szczepić na żółtaczkę przed operacją? czy zbędny wydatek? muszę szybko podjąć decyzję...

‹‹ 658 659 660 661 662 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ