Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa tym aptecznym to nie widac, ale moze wina aparatu
Ale co do kreski sie nie martw po prostu w moczu wolniej wzrasta stezenie hormonuWielu dziewczynom po kilku dniach zaczęła ciemniec
Ja na sobie nie sprawdzalam wiec nie potwierdze ale kilka ciezarnych z forum tez sie martwilo a bylo wszystko ok
D-dawna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyD-dawna bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki. Osobiście na obu widzę dwie kreski, wiec głowa do góry
Postaraj się nie denerwować do tej 17 bo stres w niczym nie pomożePomimo rzeczy które osobiście przeszłam, wiem ze wszystko jest możliwe
Pozdrawiam Cię serdecznie i przesyłam buziakiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 14:23
D-dawna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
niecierpliwa-dominika wrote:
powiem wam, wczoraj po tym spotkaniu z przyjaciolkami, tak sie napatrzylam na ta jedna z brzuszkiem i tak cholera jej zazdroszcze, mloda dziewczyna bo rok mlodsza ode mnie, ale juz teraz widze ze bedzie cudowna mama:) w pazdzierniku rodzi.
mam dokladnie tak samo jak posiedze z moja ciezarna przyjaciolka, ciesze sie jej szczesciem, zasluguje na o by byc mamą, tez na to troche czekala, ale po prostu chcialabym tez miec juz taki brzuszek:) -
nick nieaktualny
-
Hej! ja tylko na moment - na dlużej pojawię się dopiero wieczorem...byłam u lekarza i jednak wzięłam pierwszą dawkę szczepionki...strzeżonego Pan Bóg strzeże...
na moment byłam w pracy....od 01.09 będziecie czytały chyba codziennie potok brzydkich słów...najprawdopodobniej będę siedziała 39 h tygodniowo w szkole...więc zostanie mi 1 h na przygotowywanie innych rzeczy w domu ...jak myślicie ile w praktyce wyniesie mój tygodniowy wymiar pracy ???
ja już teraz szacuję na 55h ....i zaznaczam, że zyskam na tym (w stosunku do tego, co miałam )max 200 zł BRUTTO/ miesięcznie ....aha i info potwierdzone oficjalnie - geo nie mam... -
No nie KEna, zle wiesci:/ takiego pracownika tak nie doceniac!
a dziwnie przez chwile jakby w glowie mi sie krecilo i beltac mi sie chcialo, ale juz ok.
owulacja chyba na dniach i nawet nie mam jak sprawdzic bo jakas pinda na allegro mi sie trafila co mi nie wyslala w terminie i juz przed weekendem ich raczej nie bedzieja to zawsze na jakiegos gnoja trafie. dobrze ze chociaz prezent dla meza mi przyszedl w terminie. dzisiaj przyjdzie ostatnia czesc czyli skrzynka z imbusami i torxami i chyba mu dam dzisiaj ten prezent uro ma za tydzien ale robi teraz lawetę a zaraz potem oje auto bedzie naprawial to mu sie przyda a w dzien urodzin zrobie mu tort:)
-
Morisek28 wrote:Myślałam że TY wyskoczysz z tortu
Szczęsciara 26 lubi tę wiadomość
-
Morisek28 wrote:Kurdę no! nie nadążę za Wami! ja wzrokowcem jestem
Ale ładnie Klaudia,ładnie :-*
że tak walnę tekstem, który mnie ogólnie drażni (ale wiadomo z jakich powodów): do twarzy Ci z dzieckiemSzczęsciara 26 lubi tę wiadomość
-
Morisek28 wrote:Kropka mnie bardziej wkurwia "Pasuje Ci, zrób sobie " nnnooooosssszzzzzzz kuuurna, jak to słyszę to mi się szpony same ostrzą
no czekaj, juz ide sobie zrobic, jak nie wiem co kanapkęSzczęsciara 26 lubi tę wiadomość