Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
a tak przy okazji ten chlopaczek ze zdjecia ma juz 6 lat! rosna mi te siostrzence! chrzesniak i soistrzenica w przyszlym roku komunia:/ i jak sie zejdzie w jeden weekend to nie zajade do siostrzenicy bo ona w belgi
w dodatku w przyszlym roku mamy tak bankowo w sumie 3 wesela, a moze byc ze 4 nawet:/ -
nick nieaktualny
-
Czasem różnie się dziej i nie za wszystko należy obarczać odpowiedzialnością lekarzy... czasem działają oni zgodnie z najlepszą praktyką, a dzieje się coś złego... z resztą nawet najlepszy lekarz czasem coś przeoczy... piszę to po doświadczeniach z moją mamą, ktore wynikały, właśnie z takiego przeoczenia i ślepego przestrzegania procedur... potem Ci sami lekarze stanęli prawie na głowie żeby jej uratować życie... i jakimś cudem się udalo...
Oczywiście to co wyżej nie tyczy się takich, których nic nie obchodzi... nic nie umieją i olewają pacjentów... takich tez jest troche niestety...
Uważam tylko ze nie można pochopnie oceniać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 15:35
2020
2023 -
No ja też paru ginekologów przeszłam i dopiero teraz czuję się naprawdę "zaopiekowana"....
A najbardziej lubię w moim lekarzu to, że wystarczy podać nazwisko i kojarzy całą historię (rzadko spotykane) i to, że jak o cokolwiek pytam to przerywa pisanie (jak coś tam skrobał akurat) i uważnie słucha i odpowiada - nigdy nie poczułam się jak kolejna do odhaczenia pacjentka. No ale najważniejsze, że jest fachowcemWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 15:50
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Klaudia mój ginekolog ma też gabinet w Czarkowie, nie masz tam daleko od swojego miasta. Jak jesteś zainteresowana to mogę dać Ci namiary.
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTe facelle wychodzily wlasnie ponizej 20 mimo ze maja taka czulosc, jednej kolezance pokazywaly przez 4 dni slabe krechy a 4 dnia jak poszla na bete bylo ledwo 20 a przeciez beta sie podwaja co dwa dni
Bedziesz powtarzac czy czekasz na rozwoj sytuacji?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 16:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aaagaaatka wrote:Wysłane. Klaudia a tych 2 co masz na oku to z polecenia czy jak?
tak, jedna kolezanka polecila mi dr. nowosielskiego a druga dr biernat czy jakos tak