Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Poproszę na priv.. widzę, że nawet na spacerze z psem muszę sprawdzać, żeby mnie coś nie ominęło..
Jeżeli ta wymoderowana wiadomość zawierała to co na górze napisała Morisek to powiem Ci mało kulturalnie: *** Szczęściara. A jak nie to osobiście zawnioskuję u moderatorów nie o skasowanie konta a o zablokowanie Twojego IPWiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 22 sierpnia 2015, 11:40
-
nick nieaktualnykamka wrote:Moj widzial ale chce isc teraz tez ze mna
no wlasnie bedzie robil mi wspolnik mojego gin...
-
nick nieaktualny
-
Morisek28 wrote:Kropka szkoda TWOICH nerwów. Pustak okrutny, jak jeszcze raz jakas idiotka zacznie swoje mądrości ze okolice i po 30 r.z. Sie jest za starym na dziecko to ja usuwam swoje konto i pierdziele to forum. Będę miała kontakt z wami na fb i to będzie chyba najlepsze rozwiązanie. Za dużo tu pustaków które sie wpieprzają.
Miłego piątkowego wieczoru :* idę na piwo
Myślę, że to jest wciąż jeden i ten sam pustak, który z bliżej niewyjaśnionych przyczyn się do nas doczepił... i ma już aktualnie któreś z kolei wcielenie...2020
2023 -
Ajka wrote:Myślę, że to jest wciąż jeden i ten sam pustak, który z bliżej niewyjaśnionych przyczyn się do nas doczepił... i ma już aktualnie któreś z kolei wcielenie...
Dlatego właśnie wspomniałam o blokadzie IP, internet w pracy, w domu, na komórce, i sìę znudzi -
no dokladnie to nie byloby glupie rozwiazanie!
Moris nie denerwuj sie idiotką/idiotą. tez bym poszla na piwo ale ostatnio mam kryzys ze ciagnie mnie okrutnie do fajek wiec musze sobie darowac:/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWazka a powiesz mi cos? W poprzedniej ciazy mialas objawy? Bo ja bylam wolna do tego tygodnia od nich prawie w ogole nic a teraz koniec pierwszego trymestru a ja mam najgorszy tydzien ciazy a od dwoch dni do tego straszny bol brzucha w okolicach jajnikow i po srodku ale nie skorczowy taki troche jak na owulacje... Wymiotuje po wszystkim do godziny 18... Nawet woda... I troche mnie to martwi bo objawy powinny malec a u mnie cos takiego... ;(
-
ważka wrote:Mnie przed ciąża nie bolały teraz bolą i właśnie rąk od pach zwłaszcza lewej i pierś lewa bardziej boli. Dzięki ciri
ps co do IP to raczej nie powinno byc problemu bo mi jak nadawali uprawnienia moderatora to przez przypadk mi zablokowaliWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 20:20
-
nick nieaktualnyMnie przy pierwszej ciąży bolało podbrzusze tak jak ciebie. I to koniec objawów. Od 7 miesiąca zgaga. Ale każda ciąża inna więc się nie martw. U mnie też innaczej się zaczęła, bolą piersi i głowa kręci mi się w głowie a w poprzedniej nie miałam tego.
-
nick nieaktualny
-
Witam ponownie...zamiast bawić się na koncercie Farben Lehre....siedzę w pidżamie i zabieram się za protokoły....o których nie raz już Wam pisałam
a dlaczego tak dużo godzin w szkole - biblioteka 30 x 60 minut + 7 godzin lekcyjnych + 2 x 60 minut tzw. karcianych godzin....te 7 dodatkowych pewnie będę miała liczone "z biblioteki", więc są mniej płatne niż normalne godziny lekcyjne...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny