Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 09:47
kr0pka lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
nick nieaktualny
-
D-dawna, urlopik? Jak tak to miłego
Dopiero co się obudziłam a już jestem zmęczona..jeszxze jakieś głupoty mi się śniły.. @ jeszcze się nie rozkręciła ale dzisiejsza temperatura nie daje już nadziei..
Dobra, czas wstać, ogarnąć się, isc na spacer.. jeszcze dziś jedziemy na mecz TVN vs TVP -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny sto lat i upragnionych dwoch kresek na tescie!!!
Ja pije kawusie i zeby nie mowic brzydko zabieram sie do pakowania. Wszystko musi byc dzisiaj gotowe do jutrzejszej przeprowadzki a zostalo mi jakies 70% tego co mam
Mirabelka30, Klaudia N. lubią tę wiadomość
-
A co do mieszkań, kto tam szuka w wawce to ja ostatnio bylam na zielonym zoliborzu i sie zakochalam, jak tam jest cudnie, otwieraja sie male knajpki tak jak tu na kabatach ale niestety ceny takie ze hoho. Fanie dosyc tez jest na cybernetyki, fajne bloczki ale jak dla mnie okolica bardzo korpo. Ja tam mam swoja dziuple na tej ochocie i powiem wam ze wydaje sie spokojnie, cicho jest. Ale stare osiedla maja to do siebie ze zuliki czasami sie zdarzaja. Oby dobrze nam sie mieszkalo.
-
Mirabelka nie zgubisz się nie jest tak źle
-a tak w ogóle to wszystkiego najlepszego dziewczynki!! To lat, dużo zdrowia, miłości a przede wszystkim tych wyczekiwanych 2 kresek :* :*Mirabelka30, Klaudia N. lubią tę wiadomość
-
Dobra, zabieram sie do roboty. A co do roboty to ja tez czasami mysle czy nie zmienic pracy. Tzn czasami mysle zeby poszukac czegos w szkole, ale jak slucham keny to mi sie odechciewa. A czasami mam ochote calkiem zostawic kariere zwiazana z dzieciakami. Sama nie wiem. Marzy mi sie kawiarenka z miejscem zabaw dla dzieci. Moze kiedys bo kasy na to trzeba duuuuuzo. Ok ide .... eh nie chce mi sie.
-
madlenka wrote:Dobra, zabieram sie do roboty. A co do roboty to ja tez czasami mysle czy nie zmienic pracy. Tzn czasami mysle zeby poszukac czegos w szkole, ale jak slucham keny to mi sie odechciewa. A czasami mam ochote calkiem zostawic kariere zwiazana z dzieciakami. Sama nie wiem. Marzy mi sie kawiarenka z miejscem zabaw dla dzieci. Moze kiedys bo kasy na to trzeba duuuuuzo. Ok ide .... eh nie chce mi sie.
Madlenka, Mirabelka my z koleżanką z pracy też myślałysmy nad tym.. tylko jedna z kredytem, druga z kredytem, jedyna szansa to jakby się udało na jakieś dofinansowanie z unii. A miejsce u nas jest super.. same nowe osiedla z młodymi ludźmi i małymi dziećmi., tylko właśnie ta kasaMirabelka30 lubi tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny za życzenia:) w nocy sniły mi sie trzy testy z ladnymi kreskami oby proroczo. Walnelam sobie testa bo mam ich sporo nic nie pokazało ale sie nie przejmuje bo jeszcze wcześnie;) mysle ze oleje progersteron bo bez sensu robić 9dpo i poczekam do wtorku srody z beta;)
Ana tak strasznie mi przykro:( wiem jaki to bol gdy umiera nam zwierzątko ktore kochalismy i sie nim opiekowalismy -
Zaspalam na mierzenie temp i dopiero o 8;00 to zrobilam i temp dziwnie wysoko 36,82 az heh u mnie to rekordowa;)
Mirabelka Wszystkiego najlepszego II!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 10:59
Mirabelka30 lubi tę wiadomość
-
Kena...
Radzę wycieczkę albo po stronach bankowych, albo po okolicznych oddziałach banków... są duże różnice jeśli chodzi o takie kredyty...
http://edeluxe.pl/top-kredyty-gotowkowe-30000-zl-2015/
bo zakładam że chcesz kredyt gotówkowy...2020
2023