X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • Hatfe Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, a ja dziś po wizycie u lekarza. Stwierdził, że on tej ciąży biochemicznej nie brał by za bardzo pod uwagę, bo to tak czasem bywa, jak się robi testy przez terminem okresu:-P powiedział, że wg tych danych, które mamy teraz wszystko wydaje się ładne i trzeba działać. Ze nawet jajniki wyglądają dużo lepiej po bromergonie. Tylko po pozytywnym teście od razu luteina i acard. Ja będę sobie go brała juz od owulacji. Przecież chyba nie zaszkodzi, nie?

Droga po pierwszego Potwora;):
    2 poronienia
    1 cb
    3 inseminacje
    Pół ciąży w szpitalu
    Efekt: Zdrowa córka!!! :)))

Droga po drugiego Potwora:
    6 inseminacji
    I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
    2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
    3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobitki. Jutro już wyjeżdżam do Szwajcarii. Nie udzielam się zbytniozbytnio, powodem jest mój telefon,za dużo kombinowania. W poniedzialek idę do pracy. Mam nadzieję że po miesiącu babka mnie nie zwolni. Będę niania dwóch dziewczynek.Jest mi ostatnio strasznie smutno...doszlismy z mężem do porozumienia. Mianowicie, na dzień dzisiejszy zajmę się pracą, możliwe że do Polski przyjadę w październiku. Niech babka przywróci mi owulacje. Operację przekladamy na styczeń :/ do tego czasu poobserwujemy mojego potworniaka czy nie rośnie w zbyt szybkim tempie. Wyszlo też szydlo z worka, mam uczulenie na laktoze. Kategoryczny zakaz picia mleka i obowiązkowa dieta! Może z czasem ustana moje codzienne okrone bóle brzucha,które to nawiedzaja mnie każdego wieczora :/ Jest mi strasznie przykro...dwa dni temu odeszła moja kochana Yoko,skarb moj najdrozszy :( nie będę pisać że zdechła,nie lubie tego słowa. Weterynarz stwierdził że mieliśmy strasznego pecha po prostu. Najwidoczniej nasza kicia coś polknela. Przebilo jej jelito,woda którą piła przedostawala się bezpośrednio z jelita do brzucha. Nerki przestały pracować. Dostała tyle zastrzyków w ciągu czterech dni że głowa mała. Ratowalismy ja do końca. Nie przeżyła narkozy...i chociaż to tylko kot,ja nie mogę tego przeżyć,nie mogę znieść myśli że już jej nie ma :(
    Kupujemy jutro druga kicie,od tych samych rodziców.
    Nawet nie zamierzam was nadrabiać,nie mam też zbytnio czasu na dzień dzisiejszy, chociaż bym chciala. Caluję was dziewczynki i do uslyszenia już w Szwajcarii :*

P.s przepraszam za błędy,to przez moj nawiedzony telefon :)

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana...strasznie mi przykro...

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeezu Ana :( strasznie mi przykro :(((( -

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Viki Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hafte na mnie zadziałała luteina 100 mg od 17 dc. 3 dni po owulacji o acard. I to był przełom. Jak brałam od testu pozytywnego to nic nie dawało. Tak jakby zarodek był już nie odżywiony i wszystko obumierało:(

No i do 14 dc poprawiałam jakość endometrium, żeby zarodek się dobrze zadomowił.Omegą 6, wiesiołkiem, czerwonym winem i acardem.

Jak widać mała kopie i jest szczęśliwa :)

km5stv73cogtpx8e.png

4.01 3200 g 54 cm- moja cudowna kruszynka
  • madlenka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!

Kurde Ana pisałam do Ciebie na fb żebyś się do nas odezwała ale miałam nadzieję, że przeczytamy lepsze wiadomości. Przykro mi z powodu kotka. Spokojnej drogi życzę.

Kurde dziewczyny mam nadzieję, że to już nasz limit nieszczęść i będzie tylko lepiej. Ja się żegnam bo jedziemy rowerami na ochote (żeby je tam zostawić, tylko 15 km) a później do brw zobaczyć kuchnie, ale podobno słaba jakość tych mebli.

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • aaagaaatka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoko :(((((((((

f2w3sek2i28gayyb.png
    Bóg podarował mi tak cenny prezent
    On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł <3

02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]
  • kamka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana przykro mi z powodu yoko...

Madlenka u mojego w pokoju kawalerskim byly meble z brw i sie trzymaja...

wg USG +2 dni
    ba2a000b163c3cb7173d75c7702b7262.png
    f2w3pc0zmvsiktz7.png
  • kr0pka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlenka my wszystkie meble oprócz stołu mamy z BRW. Kuchnia cała, tyle że te meble premium bo oni mają kilka serii. Z tych economy czy jak one się tam nazywają nic bym nie kupiła. Nasze są super. A stricte w kuchni góra super, dól trochę gorzej bo ten fornir mamy ciut zdrapany w kilku miejscach. Poza tym wszystko ok :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mirabelka bierz ile chcesz.
    Morisku nie wiem co napisać, poprostu szkoda słów.

• Cebulka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 14:29

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
  • kr0pka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No my wlasnie mamy z tej serii na wymiar. Co do promocji to wszystkie meble kupowaliśmy na jakiejś - albo raty 0% albo dni bez vat.. kupując kuchnie na dni bez vat oszczędziliśmy 4tys więc niemało :)

A mi rozkręca się @.. póki co tylko plamienie ale.. i tak wiadomo jak to się skończy.. kurwa jego pierdolona mać.., grrr.. dziś sie chyba napiję.. i tak dziś się diety nie trzymam za bardzo :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana tule.
    Kropka przykro mi.
    My też mamy meble z BRW i jestem zadowolona.

• kamka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry kobietki:-) przesylam wam troche mojego dobrego humorku i wiruskow~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

wg USG +2 dni
    ba2a000b163c3cb7173d75c7702b7262.png
    f2w3pc0zmvsiktz7.png
  • madlenka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylam. Kolejka taka do wyceny ze posiedzialam godz w niej i zrezygnowalismy. Podjedziemy w tygodniu. Poza tym kuchnia miala byc biala a spodobala nam sie calkiem inna. Turkusowy przedpokoj juz wiem ze nie bedzie pasowac. Musze pomyslec co dalej bo jak mialam poukladane w glowie tak teraz mam czarna dziure. No i nic dzis nie posprzatalam i nie popakowalam.

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • madlenka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co miesiac czekalam az zaczna mnie bolec cycki, zawsze myslalam ze po tym poznam czy jestem juz w ciazy. W tym cyklu tak nie bedzie... bo juz mnie bola :)

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • madlenka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Serio? Ja tam tylko o wilkolakach slyszalam.

D-dawna lubi tę wiadomość

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • arturowa Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 09:44

5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.

Starania od czerwca 2014.
  • madlenka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nic takiego nie pamietam :) ale na wszelki wypadek podziałałam już wcześniej dziś i wczoraj :)

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • madlenka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do wilkołaka to jak chodziłam w nocy do toalety jak bylam mala a byla pelnia to nie patrzylam w lustro bo myslalam ze zobacze siebie jako wilkolaka i w nocy o 12 tez nigdy nie patrzylam po mowiono ze mozna zobaczyc diabla :)

D-dawna lubi tę wiadomość

qdkk2n0ao2txirxa.png
‹‹ 700 701 702 703 704 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ