Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi współczuję
A mój siedzi i znowu gra w Until dawn.. serio ta gra jest zajebista.. w takie to i ja bym mogła pograć.. no ale zamiast tego siedzę i oglądam -
Uroki posiadania psa.. i to tylko kawałek z lewej tylnej łapy..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/95e25dfd813b.jpg
Miałam odkurzać ale doszłam do wniosku, że nie ma to sensu dopóki nie odkurzę jego -
Morisek ja Ci z tych kłaków perukę mogłabym zrobić po 1 porządnym czesaniu tylko wiesz.. one takie.. siwe
-
Moris nie badalam ... wszystko przede mna niestety ... czuje ze bedzie tego duzo.
Co do plytek, u nas nie bylo problemu. Podobaja nam sie podobne rzeczy. Jest tak ze to bardziej ja mam decydujacy glos. M wybiera krany itp rzeczy. Nawet z podloga do lazienki nie bylo problemu a wielu osobom sie nie podoba a nam tak
Geotiles flow sie nazywa, zerknijcieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 20:39
-
nick nieaktualny
-
Powiem Wam, że u nas jedyne momenty kiedy się kłociliśmy to nie te, kiedy mieliśmy coś wybrać a jak przyjeżdżaliśmy do mieszkania żeby rozplanować kuchnie a potem pokój. Rozrysowywaliśmy wszystko markerem po betonie i potem były kłotnie jak ja od początku mowiłam, że coś się gdzieś nie zmieści. A on oczywiście i tak musiał zmarnowac czas, wymierzyć żeby dojść do tego samego wniosku ale to mi się przecież obrywało "bo on musiał sam się przekonać i sprawdzić a ja tylko przeszkadzam".. tiaaa.. o żadne meble ani nic się nie klóciliśmy
-
No niestety...pozostaje nam czekać...
ja idę już się wypluskać i szybko do łóżka...co by mi małż się nie przypałętał...przed @ mam taką ochotę na towarzystwo w łóżku, jak....<i coś tu chciałam napisać - ale zapomniałam co>
kolorowych snów Laski! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć piękne
Ja już po spacerze z piesem, jedziemy właśnie do dietetyczki, w końcu coś jakby ruszyło po tej kilkudniowej przerwie - 70,9, zawsze coś. Gorzej że za godz powinnam zjesc a nic nie zabralam