Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJestem już w pracy, wszystko ok szósty tydzień i trzeci dzień i widziałam serduszko. Za miesiąc kontrola. Dziękuję moje kochane za kciuki.
ciri22, aaagaaatka, Ajka, kr0pka, Cebulka, D-dawna, Hatfe, Mirabelka30, madlenka, Kena1983, Morisek28, Klaudia N., Nymeria, Befff lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA dal posluchac serducha czy tylko pokazal? Mnie tak wczesnie nie wlaczyl ale pytam bo innej kolezance to juz dal posluchac
Klaudia mam nadzieje ze sie nie mylisz Ja przeczucia nie mialam ze sie udalo ale jak mowilam sikajac na test mialam ten wewnetrzny spokoj
-
kamka to dobrze, że się nie zmienia.Powinnaś wyczuwać już dno macicy nad spojeniem łonowym. Może to Cie uspokoi.
Jest naprawdę niewielkie. Więc jakim cudem ma być brzuszek większy.
Ja teraz juz ma nad pępkiem
Ważka gratuluje!!!!!ważka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Podobno na początku lepiej nie włączać dźwięku. Potwierdził mi to lekarz. Tkanki się nagrzewają czy cóś...
Viki a mi już wystaje... Na marcówkach dziewczyna jest w 11t i wygląda jak w 6 m-cu Także różnie to bywa
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny
-
Viki wrote:kamka to dobrze, że się nie zmienia.Powinnaś wyczuwać już dno macicy nad spojeniem łonowym. Może to Cie uspokoi.
Jest naprawdę niewielkie. Więc jakim cudem ma być brzuszek większy.
Ja teraz juz ma nad pępkiem
Ważka gratuluje!!!!! -
No niby tak. Ale trochę dla mnie przesada jak w 9 tygodniu dziewczyny wypinały brzuch( znaczy się tłuszczyk) i fotki wrzucały jaki to one maja ciążowy brzuch.
A ja schizowałam ,że coś jest ze mną nie tak. Bo dopiero teraz odrobinę wylazł, tak że inni widzą.
kamka jak się zdrowo odżywiasz to nie przytyjesz więcej niż 4 kg tak do połowy ciąży. Potem ci dojdą upragnione kilogramy -
Viki ja tam nie wrzucam bo tłuszczyk i tak na nim jest, ale nie muszę wypinać żeby było widać różnicę przed ciążą i teraz I to nie tylko ja widzę. A jestem 2kg lżejsza niż przed ciążą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 16:02
ciri22 lubi tę wiadomość
Co oczywiście w ogóle nie oznacza, że jak komuś nie widać w 12 czy 14 to jest coś nie tak. Każdy ma inną budowę, inną siłę mięśni brzucha itp... Nie jest to żaden wyznacznik.
Ważka
Klaudia, też mam jakieś takie przeczucie, że teraz Twoja kolej
Domi, qrde, wyluzuj...wrzody...ze stresu...w tak młodym wieku....ech....bidulo - pilnuj się.
Moris, też zamierzam się jutro odkazić tylko normalnie rodzina mi się wysypuje...a mieliśmy w końcu "opić" sypialnię...
A ja przy okazji wizyty u kumpeli kosmetyczki - dałam podciąć grzywkę(w salonie fryzjerskim)- byłej uczennicy (którą nawet o mały włos nie usadziłam)...ale miałyśmy ubaw... co chwilę było - szefowa (właścicielka salonu) patrz na ręce jak jej się trzęsą...no zaraz grzywkę zrobi mi przy samej skórze...chce wbić mi nożyczki w oko...
oczywiście dziewczyna była dzielna i nie spartoliła roboty obiecałam, że następnym razem pozwolę jej ściąć włosy - niech się dziecko uczy
@ się powoli zapowiada...czuję się jakbym nosiła cegłę w brzuchu...mam dziś makabrycznie senny dzień - dziwna pogoda...duszno....szaro...co chwila pada parę kropel deszczu...
-
Hmmmm, Ajka jest tu na pewno "szpecjalistką bankową"....jakieś podpowiedzi - jak wziąć kredyt 30 tys., żeby nie oddawać za dużo
w banku, w którym mam konto....jak mi pani powiedziała, że "chce" 10% prowizji to zapytałam jej czy jaja sobie ze mnie robiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 18:29
-
<popłakała się ze śmiechu>
Morisek28 lubi tę wiadomość
-
Morisek28 wrote:Aaaaaaaaaaaaa źle mi!!!! Tak bardzo mi źle;/ czemu tabletkę dzisiaj połknęłam! Na trzeźwo nie zniosę tego ....znalazłam u teściowej w szafce krem do wybielania odbytu i warg sromowych....
Az mnie z wrażenia zatoki przestały boleć! Matko i corko!!!
Moris, opróżnij i zapodaj klejMorisek28 lubi tę wiadomość
-
Ja słyszałam ale dlatego, że jakiś czas temu była "afera" że niby w reklamie wykorzystali nielegalnie zdjęcie Siwiec czy kogoś tam. Też wtedy takie o.0 oczy zrobiłam..