Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, Moris sen - mistrz
Patutka dla mnie już była podejrzana tak niska beta, ale nie chciałam Cię martwić. Może być taka sytuacja jak u Dawnej. Ja z resztą też tak miałam - niska Beta, niski przyrost i poronienie. Ale oczywiście u Ciebie może akurat być inaczej i tego Ci życzę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 09:46
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Własnie, Patutka, wg mnie jezeli jestes w ciazy powinnas ufac lekarzom, nie nam mozemy cos doradzic ale niestety to nie my jestesmy lekarzami.
-
nick nieaktualny
-
Klaudia N. wrote:ciekawe jak tam fiolet? naprawde stawialabym ze zaskoczyla ale cos nie uzupelnia wykresu...
tez się zastanawialam ale ona chyba w ogóle konto usunęła też mogę wejść zobaczyć wykres bo mi z historii przeglądarki podpowiada ale nie ma nicku i we wpisach na forum też
Patutka trzymam kciuki żeby wszystko się dobrze skończyło. Z IP tak strzelałam że tak może być -
nick nieaktualny
-
Hej. Dziś wstałam z ambitnym planem, żeby zrobić tyyyyle rzeczy, a oczywiście motywacja mi spadła zupełnie, ale zbieram się w sobie i zacznę działać chyba.
Fufka, super, że jesteś
Za Karmelka tez mocno trzymam kciuki...Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!! ))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
Wpis z 26.08 z pamiętnika Karmelka:
"Tak ciężko mi pisać ale weszłam tu dzisiaj i zobaczyłam wiele komentarzy, tyle dziewczyn się martwi...
U mnie nic dobrego:( Ciąża nie rozwija się prawidłowo, Maluch nie rośnie jak trzeba, nie jest nawet w normie, do tego serduszko słabo bije, walczy o życie, o przetrwanie... To straszne;( ;( ;( Nie miałam ochoty o tym wcześniej pisać, bo i tak to nic nie pomoże. Lekarz nie daje dużych szans. W piątek będzie decydująca wizyta. Strasznie się boję i tak naprawdę czekam już chyba na najgorsze... Nie wiem jak to przeżyję ;( Jeśli tym razem się nie uda i po raz kolejny zostanie odebrana mi nadzieja, moja bezgraniczna miłość do tej Małej Istotki chyba nie dam rady normalnie dalej żyć ...
Prawie cały czas płaczę i leżę w łóżku, nie mam głowy do udzielania się, czy komentowania, musicie mi wybaczyć.
Proszę Was o modlitwę.
Boże zlituj się nad nami."
Chyba, że faktycznie chodziło jej o 4.09.
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny
-
moze zrobila test i stwierdzila ze to nie miejce dla niej juz?
u mnie od kilku dni szyjka jest wysoko, a wczoraj w trakcie seksu albo raczej juz po wszystkim tak dziwnie sie czulam, taki dyskomfort tam mialam nie mam pojecia o co chodzilo
i juz nie wiem czy mam przeczucie ze sie udalo czy tylko po prostu bardzo tego chce. zaczynaja mnie irytowac te starania;p -
nick nieaktualny