X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O 13:45

• madlenka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri gratuluje dziewczynki. To moje marzenie.

Moris na tyle co cie poznalam nie dziwia mnie twoje sny. Poza tym mam podobne. Raz lecialam do iraku samolotem po mleko do platkow bo mi sie skonczylo. Takze tego...

Patutka ja bym pojechala na ip albo zadz chociaz do swojego gin.

kr0pka lubi tę wiadomość

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kr0pka wrote:
    Ciri, poproszę :) zawsze warto mieć namiar :)
    i gratuluję bo ja już widziałam w pamiętniku ale nie będę robić spojlera i nie napiszę ;P
    Wyslalam zaproszenie do przyjaciol to juz na priv napisze co i jak o nim wiem i gdzie przyjmuje i w ogole :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madlenka wrote:
    Ciri gratuluje dziewczynki. To moje marzenie.

Dziekuje :) Ja zawsze chcialam chlopakow i to dwoch ale po zrobieniu testu od poczatku mowilam ze bedzie dziewczyna i lekarz wczoraj potwierdzil to choc w czesci ze babeczka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uświadomiłem sobie ze z poprzedniej ciąży nic nie pamiętam, tylko tyle że spałam i miakam zgage

• madlenka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    Czuje się dziś jak zdechły flak. Z jakimś dołem wstałam, wszystko dzisiaj jest na NIE.

Moris to ja podobnie. Wczoraj znowu bez ♡ ale mam nadzieje ze dzis w koncu zacznie sie cos dziac bo to 11dc. Kurde w koncu przydaloby sie zrobic to dziecko.

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ważka wrote:
    O 13:45
    WAZKA trzymam kciuki :) Ktory to Tydzien?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Dziekuje :) Ja zawsze chcialam chlopakow i to dwoch ale po zrobieniu testu od poczatku mowilam ze bedzie dziewczyna i lekarz wczoraj potwierdzil to choc w czesci ze babeczka :)
    Ja przy pierwszej ciąży od początku mówiłam, że córka, a teraz tej pewności nie mam co do płci.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri 6 i 3 dzień

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 08:26

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo to juz bedzie widac ladnie :) Choc pewnie serducha nie wlaczy... Ale juz bije na pewno :D To bede podczytywac jak tam po wizycie :D

ważka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:

Chyba starość mnie dopadła w końcu do 30 dobijam

Proszę Cię to co ja już do trumny.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek skarbie masz faceta który z tego co widzę bardzo Cie kocha i ja cały czas twierdzę że będziesz miała dziecko

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myśl pozytywnie Wien wiem ze ciężko ale tylko dobre myśli nas trzymają, nie możesz się poddać, wiem że brakuje sił, ale ja w Ciebie wierzę bardzo mocno

• madlenka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moris ja tez blizej niz dalej tej 30 takze tego. Co do abstynencji to co mi z tych starych plemnikow? :) ale nie ma tego zlego, jak tak daleh bedzie to przynajmniej psychicznie odpoczne troche. Wazka 3mam kciuki. Wstaje do ogarniania. Ehh

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • Ajka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny... co Wy z ta 30... mi w kwietniu 31 stuknęło...

2020 :)
    2023 :)
  • madlenka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magiczna 30 :)

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja swoją 30 wspominam bardzo dobrze, piękny wiek.

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    No tak,mam. Moja się uważa za najlepsza najładniejsza najmądrzejszą. Wszystkie kobiety kobiety które awans dostają go kurwy bo dają dupy szefowi- dosłownie. Wszyscy studenci to pustaki bo nawet pracować im się nie chce tylko robią z siebie pierdolonych doktorkow-dosłownie i jeszcze ci co pracują i studiują to są ćpunami.
    Kiedyś miałyśmy dobry kontakt, bylo ok. Albo ja bylam slepa. Chociaż mój K. Mówi ze jego matka nigdy nie byla tak wredna i falszywa jak teraz.

oooo dobrze wiedziec że ćpię:D
    kr0pka wrote:
    Dziewczyny a ja Wam wklejam dzisiejszy wpis od Inessy (bo może nie znacie), tak w ramach pozytywnych wieści :)

"Miałam dzisiaj niesamowity telefon i musze sie podzielic aby dac nadzieje dziewczynom bo mi ona dała mega duzo ( nie chciala wczesniej mi mówic aby nie sprawiac mi bolu bo zna moje przejscia bardzo te dziewczyne lubie jest b.madra kobieta ):
    dzwoniła kolezanka ze szkolenia adopcyjnego razem je miałysmy a przeszła wczesniej w innym osrodku to samo co my w tym roku :( dziewczyna ok 10 lat walczyła o naturalna ciaze ma endometrioze,przeszła ciaze pozamaciczna przez to nie ma jednego jajowodu i jajnika drugi jajowód jest czesciowo usuniety a jajnik zniszczony,przeszła inseminacje i 3 in vitro nic sie nie udalo podeszli do adopcji w 2 osrodkach a w miedzyczasie stosowała antykoncepcje aby odbudowac macice bo mega słabe endometrium oraz aby znów nie potworzyły sie torbiele i co po odstawieniu antyków okazało sie w lutym,ze jest w pieknej ciazy rodzi w pazdzierniku :) lekarze nawet powiedzieli,ze jest to CUD!!!!!"

Tak więc zawsze trzeba wierzyć i mieć nadzieję :)

Dlatego własnie ja też po cichu wierzę, ze Tobie Moris się uda tylko nie chciałam tego pisac, bo podejzewam, ze too nie jest dla Ciebie latwe jak ktos Ci to powtarza. u mnie w rodzine tez byla kobieta z endomenda facet slabe jajniki 6/7 lat sie starali, zaadoptowali, 2 miesiace pozniej byla w ciazy i urodzila zdrowego dzieciaczka! Wiem, ze czasem jest ciezko, ale wierzyc trzeba :*

Fufcik :*:*:*
    Morisek28 wrote:
    Mój sen przebił wszystkie dotychczasowe.
    Śniło mi się ze Klaudia brała ślub i była w ciąży,ale juz bardzo wysoko w ciąży. I nie chciała brać tego ślubu. Zamknęła się w mieszkaniu i pojechałyśmy po nią. Klaudia się rozpłakała i powiedziała ze to dziecko męża Keny O.o Kena zaczęła się drzeć "kroliku zajebie Cie!" później ja byłam u keny w domu i piłyśmy piwo, Kena zamiatała podłogę i śmieć wsypała do garnka z olejem. Kazała mi z niego mrówki powybierać i jeść bo musimy oszczędności szukać,bo Królik będzie alimenty płacił :/

Nic nie jadłam ciężkiego przed snem, właściwie kolo 18 kawałek arbuza i to wszystko. A sen zryty jakbym konia z kopytami wciągnęła

ze niby ja? hahahhahaha:D:D rozwalilas mnie!
    ciri22 wrote:
    Noo moja spala na poczatku z nozkami w siadzie skrzyżnym :P Ale potem zaczela sie mega wiercic i powiedzial ze najprawdopodobniej baba ale jakby pokazala dupke i sie nie wiercila powiedzial by na 100% a tak ma tylko 80% :P

Ha! wiedziałam ze dziewczyna!:D

Aleez dlugasny post ale musialam Wam poodpowiadac:)

wczoraj pojechalismy z 2 tura pustakow, i mowie ze dzisiaj nie bede im podawac (wystarczy ze je zaladowalam) bo nigdzie sie nie spieszy, a tessciu mowi ja juz Ci wczoraj mowilem czemu masz nie nosic.... tesciowa tez jakos tak dziwnie mi sie przygladala?:D ja myslalam ze za pierwszym razem tak powiedzial bo troszku pijany byl i ze nawet nie bedzie tego pamietal.

zastanawiam sie czy by nie zajrzec tez do pisma ale wstyd powiedziec, nie wiem gdzie jest O.o

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jednak wiem heh tylko mam ino nowy testameent

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
‹‹ 695 696 697 698 699 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ