Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiesz co może jej się po menopauzie coś podziało. Hormony szaleją i kobiety zaczynają chorować i to dosłownie. W głowie sie coś przestawia. Znam kilka takich które po przekwitaniu dostały na mózg...Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Ja mam nadzieję, że każdą z nas to ominie:) Mówię Ci zapraszam do małopolski, dobra teściowa, to okazyjna teściowa:)Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Dziewczyny a ja Wam wklejam dzisiejszy wpis od Inessy (bo może nie znacie), tak w ramach pozytywnych wieści
"Miałam dzisiaj niesamowity telefon i musze sie podzielic aby dac nadzieje dziewczynom bo mi ona dała mega duzo ( nie chciala wczesniej mi mówic aby nie sprawiac mi bolu bo zna moje przejscia bardzo te dziewczyne lubie jest b.madra kobieta ):
dzwoniła kolezanka ze szkolenia adopcyjnego razem je miałysmy a przeszła wczesniej w innym osrodku to samo co my w tym roku dziewczyna ok 10 lat walczyła o naturalna ciaze ma endometrioze,przeszła ciaze pozamaciczna przez to nie ma jednego jajowodu i jajnika drugi jajowód jest czesciowo usuniety a jajnik zniszczony,przeszła inseminacje i 3 in vitro nic sie nie udalo podeszli do adopcji w 2 osrodkach a w miedzyczasie stosowała antykoncepcje aby odbudowac macice bo mega słabe endometrium oraz aby znów nie potworzyły sie torbiele i co po odstawieniu antyków okazało sie w lutym,ze jest w pieknej ciazy rodzi w pazdzierniku lekarze nawet powiedzieli,ze jest to CUD!!!!!"
Tak więc zawsze trzeba wierzyć i mieć nadziejęMorisek28, D-dawna, Monikkk, Nymeria, Ajka, aaagaaatka, ważka, Klaudia N. lubią tę wiadomość
-
Cześć Kochane! :* Wracam do Was ze staraniami jeśli znów mnie przyjmiecie
Kenusia proszę wyrzuć mnie z udanych z marca i wpisz mi testowanie na 19-stego, ciekawe czy będzie cykl z owulacja...Nymeria lubi tę wiadomość
-
A w ogóle to widzieliśmy to mieszkanie... i
W środku jest po prostu zajebiste... nie wiem jak, ale kuchnia pasuje do reszty, a łazienka wygląda super... i paski na przedpokoju też... na zdjęciach wszystko wygląda znacznie gorzej...
Wszystko z najwyższej półki... moim zdaniem w wykonczenie zainwestowali dobrze ponad 100 tys...
i tu kończą sie pozytywy... osiedle mimo ze niska zabudowa to klaustrofobiczne, nie mam miejsc parkingowych dla gości, wąskie trawniczki i zaraz płot... do tego mieszkanie tylko z jednej strony to wysoki parter, z drugiej strony, tam gdzie balkon okna wprost na plac zabaw
No i właściciel, jest jakis troche dziwny... za ta cene to raczej mimo wszystko okazja... ale... chyba nie dla nas...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 22:01
2020
2023 -
Morisek28 wrote:ja już u rodziców, Arturowa moja Mama też ogląda "wspaniałe stulecie "
okazało się że z dzieciakami byłam tylko 20 minut i to w towarzystwie ich cioci ( zakonnicy) pogadałam z nią i podpowiedziała mi że w Piśmie Świętym są odpowiedzi na nasze pytania należy otworzyć na wybranej przez siebie stronie i znajdziemy odpowiedź . -
nick nieaktualnyKena1983 wrote:Ahhaaaa....Moris zrobiłam test...z Pismem Św.
Księga Izajasza
KSIĘGA GRÓŹB
Ja......pitole.......
dla mnie ratunku brak nawet w świętych księgach...arturowa, Monikkk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny