Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMorisek coś w tym jest, ja wierzę. Przez ostatnie 3 miesiace codziennie w wolnej chwili odmawialam Pod Twą Obronę, nawet kilkanaście razy dziennie w wiadomej sprawie i od 2 miesięcy jeżeli mogę to o 15 koronke do Bożego Miłosierdzia. .......... Dlatego ja wierzę.
Morisek28 lubi tę wiadomość
-
Ja parę m-cy temu odmówiłam Nowennę Pompejańską, dostałam wtedy też Różę św. Rity od kuzynki, potem żyłam tym tekstem http://www.katolicki.net/index.php/modlitwa/modlitwa-jezu-ty-sie-tym-zajmij.html.
Wytoczyłam arsenał i coś podziałałoważka, Morisek28 lubią tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
właśnie miałam kontrole z zusu na adresie meldunkowym czyli tam gdzie nie przebywam... al babki przyszły tylko to sprawdzić bo na poprzednich l4 był poprawny adres i stwierdziły że nie będzie żadnych konsekwencji tylko żebym sprawdzała jak mi lekarz wypisuje l4 żeby już podawać adres pobytu...
-
a chce sobie zamówić taki kocyk do wózka ale jeszcze musze poczekać bo nie wiem jaki spód... bo dziewczynie zamówie ten jasno różowy no ale chłopcu tam jest taki śliczny błękitny... http://allegro.pl/komplet-minky-light-kocyk-75x100-poduszka-miko-i5458774469.html
Morisek28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morisek jak nic Bóg wskazuje Ci drogę
Jak teraz 4 raz jestem w ciąży to jakoś tak na samym początku jak dopiero co się dowiedziałam to byłam na mszy w szczyrku tam gdzie ukazała się Matka Boska. I stałam przy samym tym drzewie gdzie się ukazała i tak czułam wtedy, że będzie dobrze...
A nie chce zapeszać, bo jeszcze nie urodziłam!Morisek28, ważka lubią tę wiadomość
-
ja Ci mówiłam Morisek, spacyfikujemy ją ;]
-
Szkoda, że musisz z tego rezygnowac przez tesciowa. A moze jedz z nimi do tych Czech i sprzedaj ja albo zostaw gdzies. Skoro ona taka glupia to sama nie wroci. A mysle ze i tesc sie ucieszy z takiej informacji.
Ps. Mialo byc sprzatanie i ogarnianie a narazie jest obijanie