Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej. Chyba cos wisi w powietrzu bo ja tez mam dola... u mnie zaczely sie plodne i to dlatego. I co z tego ze mowie sobie ze nic na sile jak wczoraj sie wkurzylam do tego stopnia az sie poplakalam bo mialam ochote na ♡ a objadlam sie wszystkim mozliwym i czulam sie jak balon i powiedzialam sobie ze nic z tego. A wiec bylam wkurzona, nakrzyczalam na M, on o niczym nie wiedzac powiedzial mi zebym stanela czasem obok i zobaczyla jak ja sie zachowuje. Wiec polecialy mi lzy. Dzis jak wychodzil do pracy to udawalam ze spie i nawet nie wstalam. I tak jestem pewna na 10000% ze nic w tym cyklu sie nie uda. A tak mysle, ze moze calkowicie odpuszcze ♡ i przynajmniej nie bede sie wkurzac ze @ przylazla... takze pieknie zaczal sie moj urlop ze sprzataniem i pakowaniem w tle... narazie dywanik w pralce a ja w lozku z ksiazka i herbata. Sciskam wszystkie nerwusy dzisiaj :*
-
Hej!
Arturowa, Madlenka, Ajka, Morisek...chciałam napisać coś mądrego...ale finalnie mi nie wyszło, więc napiszę tylko:
uszy do góry - w końcu wszystko się nam wszystkim poukłada tak, jak tego sobie życzymyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 08:09
-
nick nieaktualny
-
Czesc babulce moj maz wymyślił wczoraj ze jedziemy po pustaki na garaz i.wieziemy je do jego babci wiec pojechaliśmy nosilam i ulozylam na lawete jakies na pewno 80 pustaków kazdy okolo 15 kilo pojechaliśmy i potem trzeba było je zrzucic z lawetg chlopy nosiły a ja je sciagalan z palet i kladlam na najazd w efekcie dzwignelam wszystkie 180 szt. Pod koniec bylo ciezko ale spieszylo nam sie bo byla juz 23 a jeszcze 140 km było do Zrobienia. Wrocilismy o 2:00 jeszcze zrobiłam kanapki do pracy i spac i co? Juz nie spie bo papuga tesciow ktora sie opiekujemy dre kuzwa dzioba a od wczoraj mam takie napady gniewu ze mam w momencie ochotę czymś rzucac
-
Arturowa współczuję siostry.. chyba nigdy nie zrozumiem jak rodzina, która powinna się wspierać jest taka i potrafi tylko dosrać.. nie ogarniam..
Arturowa nie jesteś egoistką.. wiem, ze ciężko nie przejmować się jak mówi to ktoś bliski ale nie warto, serio.. to tylko i wyłącznie Wasza decyzja ma być a nikt nawet rodzina nie ma prawa od Was niczego wymagać.. Jedni od razu biorą pod uwagę adopcje, inni nie i mają do tego prawo. Może Twoja Mama kiedyś zrozumie. Mam nadzieję, że Wam się uda naturalnie, za niedługo i koniec! tak ma być
i nie czujcie się jakbyście kogoś zawiodły.. najgorsze co może być to zacząć się obwiniać Kochane.
PS. u mnie tak, jak myślałam raczej jednak nic z tego.. temperatura ponad 37 była tylko przez to, ze się budziłam w nocy codziennie, dziś zmierzyłam wcześniej i potem jeszcze raz więc wiem.. no i cycki mnie już bolą "po staremu" jak zawsze więc skończy się też jak zawsze..Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 08:49
-
nooo wlasnie, zaspana jestem, wszystkie dziewczyny co dola zlapaly uszy do gory! bedzie dobrze ! arturowa kazdy ma w zyciu swoje cele, podejscie opinie i nie mozna sie nazywac egoistka w takiej sytuacji!
obwinianie sie za cos na co nie mamy wplywu tez jest bez sensu, chociaz wiem, ze ciezko sobie to wytlumaczyc:/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA smakowała, może nic jej nie było. Ja w lodówce trzymam pokrojone doprawione warzywa, majonez dodaje dopiero przed podaniem. Wiec dłużej może być.
Nie martw się jak nie była dziwna w smaku to nic Ci nie będzie, a przecież dzisiaj czwartek więc jest 2 dni. -
Morisek28 wrote:normalna w smaku była. no nic, najwyżej. idę pilnować dzieci od sąsiadów moich rodziców. niby tylko na godzinkę ale się okaże jak to wyjdzie. czarno to widzę bo na rodzinę 2+5 , na pięcioro dzieci tylko jedno założyło rodzine reszta to 2 zakonnice i 2 księży
o czizas ale kombo -
aaaa i jak ja bym chciala miec corcie! ( a czuje ze bede miec nei wiem czemu:D)
a w ogole wczoraj jak sie zabieralam za podawanie putakow to tesciu mowi Klaudia Ty nie dzwigaj bo Ty w ciazy jestes. pierwszy raz cokolwiek od niego slyszalam o dzieciach i to takie cos heh akurat w cyklu na ktory tak licze -
kropka jedna kolezanka pyta, czy zalezy Ci bardzo na rzetelnosci ankiet czy tylko zeby byly? bo ona sie nudzi w rpacy i moze Ci walnac roznych kilka(moze nascie:D)
-
Witajcie, spałam dziś może ze 2h...
Arturowa, mój mąz z kolei się tym mocno przejął, ale ma do tego bardziej optymistyczene podejście… M. się pociesza tym, że jest przecież jeszcze in vitro… więc.. będzie dobrze w końcu… A dla mnie takie słowa to tylko dodatkowy ciężar, dylemat…
Morisek pytasz co ja na invitro…
W zasadzie to takie rozwiązania nie mieszczą się w moim światopoglądzie, wizji własnego życia i w ogóle w tym co wierzę, ale…
Nic nie powiedziałam M. – nie miałam serca/odwagi… niech sobie ma nadzieje. Z resztą może uda się naturalnie... Chociaż czasem się zastanawiam, co zrobię jak przyjdzie co do czego… hipokrytka ze mnie - mam cały czas okropne wyrzuty sumienia…
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 09:44
2020
2023 -
kuźwa nie ma to jak się rozpisać i odświeżyć stronę przed wysłaniem
tak więc napiszę już tylko w skrócie, że kto inny zrozumie starającą się jeśli nie inne starające się albo te, które już mają to za sobą ale też się naczekały? jak ktoś robi "pyk" i zaciąża to skąd ma wiedzieć jak to jest jak się chce a nie może ;/
a co do ankiet to na razie wolałabym rzetelnie a potem najwyżej chętnie skorzystam z paru fejków w sumie u mnie od cholery robiło tylko właśnie tak, uzupełniali sobie po paręnaście a ja się kurna przejmuję -
kr0pka wrote:kuźwa nie ma to jak się rozpisać i odświeżyć stronę przed wysłaniem
tak więc napiszę już tylko w skrócie, że kto inny zrozumie starającą się jeśli nie inne starające się albo te, które już mają to za sobą ale też się naczekały? jak ktoś robi "pyk" i zaciąża to skąd ma wiedzieć jak to jest jak się chce a nie może ;/
a co do ankiet to na razie wolałabym rzetelnie a potem najwyżej chętnie skorzystam z paru fejków w sumie u mnie od cholery robiło tylko właśnie tak, uzupełniali sobie po paręnaście a ja się kurna przejmuję
koledzy z pracy obiecali pyknąć... bo powiedziałam im że krótka...2020
2023 -
no wlasnie kropka, tak naprawde nikt sie tym cholera nie interesuje, ja tez musialam robic sobie pare fejkow do lic bo mialam dluga ankiete i sie nie chciao;)