Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pier... po co ludziom tyle dokumentow, papierow i innych dupereli??? Ale ogarnelam. Kawy mi sie chce. Rozpuszczalna sie wczoraj skonczyla. Chyba zaparze normalna i przeleje ja przez sitko bardzo drobne i dodam mleka. Taki eksperyment. Najwyzej wyleje
-
Dzień dobry! Coś Wam dziewczyny chyba pogoda nie służy, tak się smutno zrobiło. Chciałabym napisać coś mądrego, ale prawde mówiąc to nie wiem co. W zasadzie, to chętniej bym pogadała niż popisała, bo jakoś nie wiem jak o wszystko ugryźć w parę zdań. No ale zawsze tak miałam, w szkole musiałam się bardzo pilnować żeby moje wypracowania, miały mniej niż 4 strony:)
W każdym razie przesyłam Wam dzisiaj troche pozytywnych emocji, z którymi się obudziłam.
Buziaki dla Was, a ja uciekam, bo musze jeszcze wstąpić do jakiejś dobrej cukierni, po imieninowe ciacho, bo chyba nic nie zdąże upiec.Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
agataka parzona najlepsza. Właśnie bez dodatków. Czasem potrafi mieć wspaniały smak takiej gorzkiej czekolady.
Raz gadałam z kardiologiem i mi powiedział, że taka jest najzdrowsza dla serca i organizmu a nawet ma pozytywny wpływ.
A jak się odchudzałam to zabijała głód idealnie. I pobudzała przemianę materii. Bardzo sobie chwalę takie wynalazki:)aaagaaatka lubi tę wiadomość
-
Viki wrote:Ale teraz kazali mi pic kawę z jednej łyżeczki i to rozpuszczalną to jej smak zabijam mlekiem i cukrem i idzie mi pewnie w d...
nespresso decaffeinato
idealna opcja dla brzuchatych...
ja piję.... cosi albo vanillio algo jeszcze taką czekoladową
w ogole jestem fanką kawy z ekspresu kapsułkowego.... na prezenty zawsze chce kapsułki2020
2023 -
ja właśnie zamówiłam 2 dni temu kapsułkowy wstępnie myśleliśmy nad nespresso właśnie ale ostatecznie jeszcze trafiłam na oleole na promocje i zamowiłam nescafe piccolo
-
haha jak zajdę w ciążę to kupię sobie taką koszulkę https://www.etsy.com/listing/240768909/achievement-unlocked-pregnant-shirt-new?ref=market
-
kr0pka wrote:haha jak zajdę w ciążę to kupię sobie taką koszulkę https://www.etsy.com/listing/240768909/achievement-unlocked-pregnant-shirt-new?ref=market
ha! dodawanie linków jednak działa tylko trzeba się pobawić.. wkurzało mnie to kopiowanie potem
kuźwa zamiast edytować to się zacytowałam.. czasem to jednak tępa jestemWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 11:33
-
Kropka jaki ten pikolo?? O model mi chodzi bo jeden z nich ma czytnik kodow i nic po za orginalnymi kapsulkami nie wlozysz... Ja mam teraz ekspres na padsy takie jak herbata jest i mi mama zwozi kawe bo u nas jest espresso, arabica i caffe crema...
-
kamka wrote:Kropka jaki ten pikolo?? O model mi chodzi bo jeden z nich ma czytnik kodow i nic po za orginalnymi kapsulkami nie wlozysz... Ja mam teraz ekspres na padsy takie jak herbata jest i mi mama zwozi kawe bo u nas jest espresso, arabica i caffe crema...
ten http://www.oleole.pl/ekspresy-cisnieniowe/krups-nescafe-dolce-gusto-piccolo-kp100b.bhtml