Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
hellooo....
padam na pysk....
zaraz po pracy wybrałam się z rodzicielką na zakupy...efekt...puste konto i pusty portfel.....
a. nie wolno nas wpuszczać do sklepu z kwiatkami (byłyśmy w Mrówce)...
b. chyba głupia jestem bo zrobiłam wyprawkę trójce nie swoich dzieci....nie no żart....prawie jak moje....
co prawda chyba o wszystkim nie pamiętałam...ale tak z 90 % przyborów, zeszytów, bloków etc. do szkoły mają...
Mina uczennicy 1 klasy gimnazjum, po zobaczeniu jakie jej ciotka zeszyty wybrała... bezcenna....a zeszyty były tak głupie, że mnie totalnie rozbawiły, że nie mogłam się powstrzymać....reakcja - "jjjjjaaaaaa, mamoooooo popatrz jakie mmeeegggaaa" "LOl"...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 19:45
ciri22 lubi tę wiadomość
-
No wiesz?! jak możesz...nie miałabym sumienia... ale mój dom zawsze stoi dla Ciebie otworem - a jak się zapowiesz to i zimna flaszka będzie w lodówce czekała
bez zapowiedzi zostaje nam tylko swojskie wino sprzed kilku latWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 20:29
-
Nunununu, Wy za duźoo pijecie niuńki, to niewskazane
A mi w ogóle jakaś laska, z która wymieniłam parę zdań ostatnio na pewnym profilu zaczęła mi wygraźać.. ze mi rozrywkę załatwi i ciekawe kto się będzie śmiał ostatni.. wiedziałam że na pieprzniętą trafiłam, ale że aż tak..? -
Hatfe wrote:Cześć Wam. Jej, ile napisałyscie, ciężko nadrobić. Ja myślałam, ze jeszcze tydzień wolnego, ale pojechałam na chwilę do szkoły i oczywiście multum obowiązków (Kena, wiesz o czym mówię, bo z tego, co czytam masz podobnie). Dziś walczę ze sprzedażą auta i robię milion innych rzeczy. Ale myśli też już wybiegają do przyszlego tygodnia do testowania...
-
Haha, rozwaliłyście mnie, normalnie Was kocham
Miałam czytać jeszcze 2 artykuły do magisterki ale Przyjaciele się zaczęli
A co do laski.. szkoda gadać.. za dużo tych debili na tym świecie -
Domi, oj do skutku, muszę mieć ponad 100 odpowiedzi
I jeszce raz dziękuje za wszelką pomoc.. szczególnie że to moja najmniej lubiana część - żebry o wypełnianie