Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
aaagaaatka wrote:Dlatego ja bety nawet nie robiłam...
Klaudia ja też nie mogę się doczekać przyszłego tygodnia, bo w czwartek wreszcie kolejne USG
Ja mysle ze betę zrobię w pon lub wtorek 9/10 dpo wiem ze wcześnie ale moze cos uda sie podzialac jakby co? fl mam 14 dni -
Cześć Wam. Jej, ile napisałyscie, ciężko nadrobić. Ja myślałam, ze jeszcze tydzień wolnego, ale pojechałam na chwilę do szkoły i oczywiście multum obowiązków (Kena, wiesz o czym mówię, bo z tego, co czytam masz podobnie). Dziś walczę ze sprzedażą auta i robię milion innych rzeczy. Ale myśli też już wybiegają do przyszlego tygodnia do testowania...
Kr0pka, wypełnione, mąż tez wypełnił
Ty się Morisku nie smiej, na 1 roku studiów poszłam, bo płacili nieźle za 1 dzień a co najlepsze to była wersja ukraińskiego Jaka to melodia, nie wiedzieć czemu widownie kręcili w Łodzi. I w sumie całe szczęście, bo nikt nie mógł mnie zobaczyć, a obciach na maksa, do CV tego nie wpisywałamWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 14:42
Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!! ))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
Dzięki dziewczyny, za wszelką pomoc niech Wam Bozia w dzieciach wynagrodzi
(i pomyśleć, że kiedyś mnie ten tekst wkurzał )
Morisek Twoja teściowa jest dziwna.. bardzo.. --__--'
co do buraków ja wczoraj miałam sałatkę z burakami i o dziwo była dobra, nawet K. smakowała bo mu otem dorobiłam
a ja tam byłam statystką w reklamie play'a i jedną ze statystek we francuskim pocałunku, w paradzie równości ostatecznie sceny, gdzie szłyśmy na wprost kamery wycięli, alleluja -
ojj aaagaatka to chyba w ogóle pierwsza była, play dopiero na rynek wchodził. i w ogóle mnie tam nie widać, łącznie było bodajże 200 czy 300 osób i ujęcia głównie z góry, tylko na ludzi na początku zbliżenie i cało nagrywanie trwało 3 dni 3 dni nagrań dla kilkunastu sekund reklamy, tiaa
-
hahaha, o dziwo jest.. 3 dni a efekt taki
https://www.youtube.com/watch?v=-bclo4wJRj4 -
Viki wrote:kopka jak to byłaś statystka na paradzie równości?
na takiej 'sztucznej" na potrzeby filmu -
Kropka, ankieta zrobiona. Reklamę oglądnęłam i wierzę że pięknie wyszłaś, bo...przecież nie wiem jak wyglądasz:) a moja kumpelka siedziała w rozmowach w toku na widowni i sobie chwaliła, szybka kasa, nie jakieś kokosy ale zawsze cos. Może też się kiedyś wybiore na jakąś widownie:)Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Dzieeeki
Ja na widowni żadnej nie byłam tylko statystowanie i to parę razy w okresie policealnym na widownie bym się z raz chciała wybrać - do jakiegoś mam talent na przykład