Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bafd5f5f1388.jpg
tak to wyglada, napis jest wyzej zeby bylo go widac jak bedzie miec glowke na niej:) na to bym nie wpadla hehe i mowila ta babka ze zawsze robi takie napisy i ze drukowane jakby byly to mogloby byc wiecej faldek czy cosNymeria lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry słoneczka! Wiem, że to już prawie południe, ale u nas tak podła pogoda że pospałam do 10 i teraz sobie dopiero piję kawę. Mam nadzieje że mnie porządnie rozbudzi. A tak w ogóle to moje postanowienia znowu się kitrają, bo oczywiscie wszystko musi byc przeciwko zawsze. Miałam teraz wiecej pojezdzic na rowerze, żeby nabrac formy przed weselem kuzynki, o którym Wam pisałam, ale ocywiscie pada i pada...Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
aaagaaatka wrote:Klaudia jakie śliczne sówki
Fiolet ja miałam tak samo z testem - o niczym to niestety nie świadczy.
kocham te sowki! swojej corci tez kupie;p -
nick nieaktualny
-
Morisek28 wrote:Klaudia ale ładne!!!! bardzo mi się podoba. a co do testów owu to może zrób do pierwszego pozytywnego i nie rób więcej, program zaznaczył ,seks był teraz czekaj spokojnie i delektuj się chwilą bo przecież w tym cyklu zachodzisz!
tak wlasnie by trzeba zrobic, tyle ze mam takiego schiza ze sie udalo ale ze i tak dostane okres...
ważka wrote:Śliczny kocyk a sówki cudowne. -
Powiem Wam, że jak jakiś czas temu w TK Maxxie napadłam na dział dziecięcy.. ooooeeeessssuuu ile tam było boskich rzeczy.. chciałam bratu coś kupić, ale powiedzieli, że wszystko mają, masę rzeczy, nic im nie trzeba to zrezygnowałam.. stwierdziłam, że zrobimy im prezent z serii praktycznych czyli zapas pieluch czy coś, bo tego nigdy za wiele..
Ale rzeczy były po prostu cudne.. i te ciuszki, kocyki, jakieś otulacze.. a to co mi się najbardziej spodobało to zestawy pieluszek tetrowych, ale jakie.. 3 albo 4, motyw gwiazdek i w 3 kolorach - różowe, niebieski i złote, ładnie opakowane. Cudne.. mnie to nie można tam ostatnio wpuszczać bo albo się rozbeczę albo będę chciała wszystko kupować "na zaś" -
Mam to samo, obkupuję wszystkie maleństwa w rodzinie.Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Ajka wrote:A ja nie mam maleństw w rodzinie
To też dobrze. Mnie to troche przygnębia bo SAME WPADKI, już mam tego dosyć.Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
-
Morisku, ładne, ale ja osobiście nie lubie takich zamszowych bo są dla mnie strasznie niepraktyczne. Trudno je utrzymać w czystosci.
Ale jeśli chodzi o kwestie łądne /nieładne, to uważam że całkiem przyzwoite:)Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
-
nick nieaktualnymadlenka, to zależy od parametrów nasienia, u nas ono ogółem jest słabe, tzn jest ich za mało, po 4 dniach abstynencji jest średnio 20 mln w całości, a raz przed iui się zapomnieliśmy i nawet do iui się nie nadawało więc nie ma o czym mówić przy normalnych staraniach, stąd myślę, że skoro przez 1,5 roku staraliśmy się co dzień, to nie było opcji zapłodnienia, skooro przy tak krótkim okrsie abstynencji nasienie nie nadawało się nawet na iui. Trzeba brać też pod uwagę że wyniki nasienia zwłaszcza ilość to kalejdoskop- u nas po 4 dniac abstynencji raz jest 20 mln a raz 15, raz 10, raz 22... najlepiej co 2-3 dzień, jsli wyniki nie są najgorsze, jeśli poniżej normy najlepiej raz, ale po dłuższej abstynencji, np 4 dni... o zgrozo... czemu ja wiem to dopiero teraz...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 12:57
-
Morisku, babcine wg mnie nie, ale ja osobiście za słupkami nie przepadam bo chodzi mi się w nich jeszcze gorzej niż w szpilkach.. aa na szpilkach chodzić zupełnie nie umiem więc już jakieś 1,5 roku nei miałam żadnych na nogach
swoją drogą kilku par się muszę pozbyć.. -
Mi się np bardziej w takim stylu podobają http://allegro.pl/sergio-leone-szpilki-platforma-lakier-czerwone-i5134857167.html ale co kto lubi.
Ja i tak w żadnych czółenkach nie mogę chodzić, bo wszystkie mi spadają (mam wąską stopę).
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]