Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
niecierpliwa-dominika wrote:Mnie sam zab ani dziaslo nie boli tylko czuje taki dziwny dyskomfort, ucisk szczęki i jakby ciągnięcie węzłów
spokojnie - tak bywa...tzn. ja miałam podobnie z jedną - tyle, że bez ciągnięcia węzłów - ale ze szczękościskiem -
Klaudia N. wrote:moris nawet nie chce myśleć jaki to bol:/
mnie na samo wspomnienie boli...
ale właśnie się uśmiałam...mój najlepszy sąsiad (taki nieformalny brat) parę dobrych lat temu wyprowadził się do Szwecji - jakoś mnie tak wzięło na pogawędkę z nim...i oczywiście skończyło się na tym, że on również będzie mi szukał auta w Szwecji...
no ale sama mogę pogrzebać w sieci...wysłał mi link....otwieram...i oprócz zdjęć i paru standardowych zwrotów jak diesel, airbag etc...czeski film...tzn. szwedzki film.... proszę próbkę (oczywiście bez korzystania z translatora )
Vi erbjuder även rostbehandling, byte av kamrem/kedja, påfyllning -
nick nieaktualny
-
Ja to ślepa jestem więc ciężko stwierdzić dla mnie są baardzo podobne więc nie będę się wypowiadać
Tak w ogóle cześć piękne!
Ja dziś zaspałam ale co się dziwić jak padłam wczoraj, zasnęłam na kanapie i tak leżałam do 2giej.. wczoraj cały dzień ogarniania, gotowania, sprzątania.. nie miałam się czasu w dupę podrapać.. miałam wkurwa takiego że aż się z K. poprztykałam..
A tak w ogóle.. to czasem mam takie głupie myśli, że w tym cyklu się udało.. co prawda szybko mi przechodzi ale mam jakieś takie dziwne przebłyski.. nie napalam się bo po co -
Hej dziewczyny!
Taaaakk Moris będzie lepiej - rozpoczęło się od tego, że przeniosłam kota z fotela przed pecetem na łóżko....(bo jeszcze spała) a ta w zamian puściła mi bąka prawie, że w twarz...
Kr0pka mam nadzieję, że Twe przebłyski są słuszne