Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
laski, jak któraś bierze kwas foliowy Gedeon Richter Polska to sprawdźcie jakie macie serie
http://www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/1492962,Glowny-Inspektor-Farmaceutyczny-trzy-serie-kwasu-foliowego-wycofane-z-aptekMorisek28 lubi tę wiadomość
-
W weekend powiedzialam sobie pierwszy raz, ze dobrze ze nie jestem w ciazy. Tyle latania mialam i zamieszanie mam z mieszkaniem ze naprawde tak mysle. W weekend sie przeprowadzam ale jeszcze nie do siebie tylko do szwagra, do siebie za ok trzy tyg. Poza tym ok. Chyba sie plodne zaczynaja ale nie zaznaczam nic. Jak bedziemy miec ochote na
to bedziemy. Musze troche odpoczac. I dalej jest decyzja ze po tym calym zamieszaniu bierzemy sie za badania. Ale jak widzicie ciagle cos narazie
-
Morisek28 wrote:
Moja teściowa odkryła chyba przyczynę niepłodności.... Mówi ze kobiety z długimi nogami sa głębsze w środku i nie wylatują z niej plemniki
Wszystko jasne, jestem po prostu za płytka...
Morisek28, Ajka, kr0pka, Mirabelka30, ważka, Nymeria lubią tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Fajne
> http://www.komputerswiat.pl/nowosci/internet/2015/35/internet-oszalal-na-punkcie-tej-aplikacji-sprawdz-co-bylo-muzycznym-hitem-w-dniu-twoich-urodzin.aspx
Mi wyszła Madonna Open your heart
Moris boli dalej. Pije herbate mietowa i baba w aptece dala mi nospe ale jeszcze nie bralam bo od razu do kibelka polece a zaraz jedziemy z prezentem do tescia
-
Ooooo jak ja lubię Whitney
Ostatnio oglądałam Bodyguard'a i strasznie płakałamWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 16:57
Morisek28, kr0pka lubią tę wiadomość
elllooo elllooo.....
drugi dzień w pracy....przyszłam do domu i patrzę kiedy następne dłuższe wolne
generalnie poruszyłam dziś kwestie finansowe...i...zakładając, że nie będę ani dnia na L4 to za 5h tygodniowo więcej....miesięcznie dostanę max 300 zł więcej....
i weź Ty człowieku namawiaj ludzi do nauki....
pojechałam odreagować na cmentarz...posprzątać groby dziadków...idąc wyrzucić śmieci niefortunnie stanęłam na krawężnik i naciągnęłam mięsień (nie wiem jak się nazywa) - ale z tyłu nad kolanem...ani siedzieć ani chodzić...cudowny koniec wakacji....
....aha dobrych wiadomości ciąg dalszy - małżowi szlag trafił komputer....nowa płyta główna, procek i pamięć...i 800 zł poszło się kochać...a miałam fundnąć chrześniakom choć trochę wyprawki do szkoły....eehhheee.....
-
Kena Ty to masz pecha
(
Ja właśnie wróciłam do domu przemoczona.. totalnie przemoczona.. pieseł nie odpuszcza spaceru a ja nie mam porządnej kurtki przeciwdeszczowej, muszę w coś w końcu zainwestować
A mi wyszło jakieś The Flame by Cheap Trick -
kr0pka wrote:Kena Ty to masz pecha
(
Ja właśnie wróciłam do domu przemoczona.. totalnie przemoczona.. pieseł nie odpuszcza spaceru a ja nie mam porządnej kurtki przeciwdeszczowej, muszę w coś w końcu zainwestować
A mi wyszło jakieś The Flame by Cheap Trick
A ja właśnie wróciłam z pracy w letniej cieniutkiej bluzeczce... bez parasolki... rower co prawda został w garażu, a ja tramwajem, ale przemokłam i tak... nadal się trzęsę...2020
2023 -
Klaudia na problemy żołądkowe najlepsza orzechówka. Tylko nie taka wóda do picia a taka lecznicza.. może masz kogoś kto robi? Jest O-BRZY-DLI-WA ale skuteczna