Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
aaagaaatka wrote:No nie najlepiej, ale nie chcę tu marudzić, bo wiem, że wiele z Was by się zamieniło. Jeszcze pamiętam jak to jest ;/
A maaaarudź sobie
to, że byśmy się chętnie zamieniły nie oznacza, że nie możesz pomarudzić (no przynajmniej mi to nie przeszkadza) -
Morisek28 wrote:Wymioty i mdłości Cię mecza?
No niestety męczą. Ale to nic. Wytrzymam ;] Byle z Kociątkiem było wszystko dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 12:02
Morisek28 lubi tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualnyNooo ja sie smialam ze nazwisko takie a gosc w ogole nie SLodki
Ciotka w Luxmedzie pracowala to nie zle na niego skargi byly. Co do lekarzy to ja moge w sumie odnosnie tego Nowakowskiego sie wypowiedziec bo do niego chodze najdluzej choc u mnie zbyt duzo sie nie dzialo, ale tak jesli chodzi o tabletki anty bylam na nich 6 lat, wiec przed podaniem zbadal mnie, krew, i inne badania robil, wiec nie dal tabletek na pale. Co roku cytologia i to do tego stopnia ze zostawial mi przy recepcie karteczke ze jak sie nie stawie to nie dostane kolejnego opakowania, co dwa lata proby watrobowe i inne badania czy organizm nie wysiadl po tabletkach. Jak mialam problem z Gruczołem Bartholina od razu mnie wzial na badania i skierowanie na operacje. Jak odstawilam tabletki i powiedzialam ze chce w sie starac o dziecko, skierowanie na podstawowe badania krwie i hormonow ale bez przesady calego pakietu nie robil dal mi czas pol roku na zajscie potem mial robic diagnostyke (wiec fajnie bo lat 24 mam i nie kazal roku czekac) a i jeszcze jak mialam spoznialski okres i potem mega skapy 2 dni po 2 godziny krwawilam i lekkie plamienia przez 2 dni mialam, uwaga dostalam skierowanie na BEZPLATNA BETE (a podobno lekarze nie daja). Moze nie mam jakiegos tam doswiadczenia bo u mnie nigdy sie nic nie dzialo ale ogolnie musze powiedziec ze zadowolona nooo i mojej mamie uratowal zycie, ale o co dokladnie chodzilo nie powiem bo nie wiem.
-
Morisku ja jak na razie minus 2kg.
Tycie jest sprawą naturalną w ciąży, nie wiem na co tu narzekać. Ja tam się cieszę, że trochę już widać brzuszek
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
No to rzeczywiście nieźle Ciri, ja tak dobrze wspominam tylko jednego swojego gina, który niestety teraz jest w Medicoverze. Świrski - wg mnie świetny człowiek, świetne podejście, też jak chciałam antyki to wszelkie badania i w ogóle, wciskał pacjentki jak się dało, nawet sam wpisywał do rejestracji żeby wizyta była bezpłatna. Przebadał mnie od góry do doły swojego czasu
-
nick nieaktualnyNoo tak nie mam problemu z nim, jak trzeba to daje skierowania, czy cos, tez slyszalam ze w ogole cytologia jest bezplatna po 26 czy 28 roku zycia a ja mam od zawsze bezplatna. Zawsze mi duzo skierowan daje i mysle ze w miare ok jest, noo ale nie wypowiem sie co do samego procesu badan przy problemach z zajsciem czy cos bo ja sie wbilam w jego polroczne oczekiwanie na oczyszczenie organizmu po antykoncepcji. Dokladnie w 6 miesiacu zaszlam. Noo ale jak bylam wtedy z tym skapym krwawieniem powiedzial ze bedziemy wdrazac jak cos monitoring wiec znaczy ze tez sie da u niego czy tez w tej przychodni robic.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Domi wspolczuje:* jak Cie to pocieszy to ja tez umieram nie moge sie ruszyć bo boli tak jakby od zoladka na cale jelita jajniki wszystko. Do tego biegunka i az sie slabo robi:(
-
nick nieaktualny
-
Milego dnia wazka! Ja zaraz tez chyba pojade do apteki po cos bo ledwo zyje. Maz mi zabronił sie ruszac z domu a mialam załatwić sprawe z samochodem