X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moris, ja tam bym skorzystała - dobre czeskie piwo i coffee shopy mogą pozwolić na przetrwanie z szogunem ;)

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie zapomniałam o coffeeshopach. Jedz! Zrob zapasy i wbijamy do Ciebie :D

Morisek28 lubi tę wiadomość

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • Ajka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kena... ale wolna chata... To dopiero będą wakacje, czeskie piwo Morisek może i tak zakupić.

Ps Witajcie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 08:19

2020 :)
    2023 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi smutno.. z fasolki raczej nici bo wysikalam dzisiaj negatywa..

Hm. Moze w miesiacu mpich urodzin.sie uda, trzymajcie kciuki!:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.
    Fiolet może za wcześnie mnie w 13 dpo wyszedł negatywny

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaaaa wole juz czekac na @.. wogole mam wisielczy humor wiec w sumie jest juz pewnie za rogiem.

• aaagaaatka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiolet a mówiłyśmy czekaj minimum do środy :P A poza tym spokojnie to dopiero pierwszy cykl!:)

f2w3sek2i28gayyb.png
    Bóg podarował mi tak cenny prezent
    On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł <3

02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wiem no..
    tylko mam przeczucie,ze to dluuuugo potrwa.

• kamka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry bardzo:-)

wg USG +2 dni
    ba2a000b163c3cb7173d75c7702b7262.png
    f2w3pc0zmvsiktz7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja podjęłam decyzję o zmianie lekarza bo ta u której byłam prywatnie nie wzbudziła mojego zaufania. Dzwonię do swojego na NFZ i mi mówią że dopiero na 20.11, albo mam rozmawiać z lekarzem osobiście. Wiec zaraz jadę trzymajcie kciuki.

• kamka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki wazusia:-)

ważka lubi tę wiadomość

wg USG +2 dni
    ba2a000b163c3cb7173d75c7702b7262.png
    f2w3pc0zmvsiktz7.png
  • aaagaaatka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ważka te terminy na NFZ to jest jakiś żart... Ja jak się próbowałam dostać to też - 3 m-ce - mimo, że mówiłam że mi zależy, bo jestem po poronieniu.
    Więc olałam naszą cudowną publiczną "służbę" zdrowia.

f2w3sek2i28gayyb.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ważka wrote:
    Ja podjęłam decyzję o zmianie lekarza bo ta u której byłam prywatnie nie wzbudziła mojego zaufania. Dzwonię do swojego na NFZ i mi mówią że dopiero na 20.11, albo mam rozmawiać z lekarzem osobiście. Wiec zaraz jadę trzymajcie kciuki.
    ALe do gina? Jej ja w ciazy to jestem przyjmowana bez zapisu ide i mnie przyjmuje. a do tego na co miesieczna wizyte mam na dodatkowe terminy, nigdy mi nie odmowil... Jakos dziwnie masz... Ja jak nie bylam w ciazy max 1,5 miesiaca, w ciazy wszystko mam na juz, bez czekania, nawet krew i mocz na ktore zawsze 2 miesiace czekalam teraz dostaje zapis na dzien przed wizyta. U mnie to jesli chodzi o to jest mega, ide mowie ze w ciazy, prosze poczekac. W sumie to nawet jak w ciazy nie bylam a potrzebowalam na juz konsultacji tez jechalam i mnie przyjmowal zawsze, jedyny minus taki ze przyjmuje tylko w poniedzialki i czwartki i tylko dwie godziny ;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 11:26

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 20:35

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jeszcze jestem zasłużonym krwiodawca wiec powinni mnie przyjąć w ciągu 7 dni roboczych. Gdybym miała czas zrobiłbym jazdę u rzecznika praw pacjenta.

Morisek28, ciri22, Ajka lubią tę wiadomość

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D-dawna <tulę>

Ciri, gdzie Ty taką przychodnię znalazłaś? Co prawda z NFZtu od wieków nie korzystam ale zawsze warto wiedzieć.. do luxmedu (szczególnie jak lekarz dobry) to też po kilka miesięcy czekania.. niby są tacy co można z dnia na dzień ale nie mam zbyt dobrej opinii, przynajmniej o tym, do którego kiedyś trafiłam i ja, i 2 koleżanki..

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie leje.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kr0pka wrote:
    D-dawna <tulę>

Ciri, gdzie Ty taką przychodnię znalazłaś? Co prawda z NFZtu od wieków nie korzystam ale zawsze warto wiedzieć.. do luxmedu (szczególnie jak lekarz dobry) to też po kilka miesięcy czekania.. niby są tacy co można z dnia na dzień ale nie mam zbyt dobrej opinii, przynajmniej o tym, do którego kiedyś trafiłam i ja, i 2 koleżanki..
    Wiesz co na Brodnie (Kondratowicza-przychodnia ZDROWIE), ta przychodnia jest prywatna ale ma podpisana umowe z NFZ, od urodzenia w sumie tam chodze do roznych lekarzy. Jesli chodzi o ginekologa chyba tam 3 lub 4 przyjmuje, z czego jeden zostal wyrzucony z Luxmedu (on mi robil pierwsze usg i nie polecam mega gbur i niedelikatny), ja do ginekologow chodzilam dwoch tam i wiem ze obaj sa w miare dobrzy (choc moj mnie wkurzyl na poczatku ciazy i to nieziemsko, ale bylam juz po 11t 2 razy i znow mam lekarza z przed ciazy, wiec wydaje mi sie ze moze tak u niego jest na poczatku ciazy ze dopiero jak ryzyko poronienia spada to on bierze sie do roboty). Noo ale jak cos to ja chodze teraz do Nowakowskiego a wczesniej do Majnerta, Slodki to wyrzucony z Luxmedu.

• aaagaaatka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    Agatko, jak Ty się czujesz?

No nie najlepiej, ale nie chcę tu marudzić, bo wiem, że wiele z Was by się zamieniło. Jeszcze pamiętam jak to jest ;/

f2w3sek2i28gayyb.png

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Wiesz co na Brodnie (Kondratowicza-przychodnia ZDROWIE), ta przychodnia jest prywatna ale ma podpisana umowe z NFZ, od urodzenia w sumie tam chodze do roznych lekarzy. Jesli chodzi o ginekologa chyba tam 3 lub 4 przyjmuje, z czego jeden zostal wyrzucony z Luxmedu (on mi robil pierwsze usg i nie polecam mega gbur i niedelikatny), ja do ginekologow chodzilam dwoch tam i wiem ze obaj sa w miare dobrzy (choc moj mnie wkurzyl na poczatku ciazy i to nieziemsko, ale bylam juz po 11t 2 razy i znow mam lekarza z przed ciazy, wiec wydaje mi sie ze moze tak u niego jest na poczatku ciazy ze dopiero jak ryzyko poronienia spada to on bierze sie do roboty). Noo ale jak cos to ja chodze teraz do Nowakowskiego a wczesniej do Majnerta, Slodki to wyrzucony z Luxmedu.

zapamiętam sobie na przyszłość, dzięki. Dobrze, że napisałaś który to ten wyrzucony, już myślałam, że to ten na którego my w luxedzie trafiłyśmy :)

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
‹‹ 678 679 680 681 682 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ