Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
fiolet tylko pamietaj ze wiesoila bierze sie tylko do owulacji
a test mial prawo wyjsc negatywny, kto wie co bedzie jutro:)
co do zdjec ja sie nie boje nawet jakby ktoras znajoma tutaj weszla i zaczela cos pisac co to ja kryminalista?
dziekuje dziewczyny za komplementy, chyba oleje faktycznie tego fryzjera i zrobie cos z moich wlosow a zaoszczedzona kasa do prezentu moze dorzuce.
kamka opowiesci z usg.....
przyszly testy owu i kurcze, chyba jednak owu przede mna? kreska testowa mniej wiecej taka jak dzien max dwa przed pozytywem? ;/ale glupi ten cykl heh of mowi ze 10dc ja mysle ze 13dc bo bolaly jajniki a testy owu mi zaraz co innego powiedza hehe -
nick nieaktualnyolej fryzjera, fryzjerzy sa zli!!!!
(i powiedzial to fryzjer.. ja piernicze, zle ze mna)
moge popodsylac Ci linki do fajnych fryzur , ktore sama szybko wykonasz:)
mam nadzieje,ze jutro bedzie lepiej.
wogole nie czuje zeby miala przyjsc @ ale ona lubi mnie zaskakiwac.
noo chyba do owulacji nie?
jak to z nim jest?? bo ja sie kompletnie nie znam.
zaraz puszcze pawia...(
-
kamka wrote:A tak na marginesie klaudia to ja cie znam z poza of...
kurka i teraz bede myslec, no chyba ze zechcesz sie ujawic:D
jezeli idzie o te wszystkie rzeczy o ktorych rozmawiamy to uwazam to za normalne sprawy i sie nie wstydze;) -
Fiolet742 wrote:olej fryzjera, fryzjerzy sa zli!!!!
(i powiedzial to fryzjer.. ja piernicze, zle ze mna)
moge popodsylac Ci linki do fajnych fryzur , ktore sama szybko wykonasz:)
mam nadzieje,ze jutro bedzie lepiej.
wogole nie czuje zeby miala przyjsc @ ale ona lubi mnie zaskakiwac.
noo chyba do owulacji nie?
jak to z nim jest?? bo ja sie kompletnie nie znam.
zaraz puszcze pawia...(
mozesz dac linka:)
wiesiol do owu bo skurcze macicy powoduje:)
ja to czuje ze Ci sie udalo:) -
Morisek28 wrote:nie chodzi czy kryminalista tylko tu piszemy czasem i tak osobistych sprawach, a wiadomo jacy są niektórzy ludzie
Może już po owu, a testy dalej pozytywne
zapomnialam o tej opcji, powtorze jutro i zobaczymy;) przyszlo mi 30 to moge siurac:D
i wiecie co?! ten arbuz co to po niego musialam biec na dol nie dosc ze mam go duzo to jest nie dobry, bez smaku:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 18:34
-
Może podróbka arbuza.. bo ja ostatnio się dowiedziałam, że są podrabiane..
Ajka a lekarz coś powiedział co z nimi zrobić? Moim zdaniem ok bo z tego co wiem to je się usuwa i za jakiś czas powinny mu się wyniki poprawić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aa w ogóle ro jestem sierotą.. skleroza.. Monikk wszystkiego dobrego z okazji rocznicy
i następnej we trójkę
Monikkk lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny!
Wpadłam się przywitać, wczoraj dostałam pierwszy okresmyślę, że od następnego cyklu będziemy się starac na nowo teraz jeszcze czeka mnie kilka badań.
Ważusiu kochana gratulacje!!!! :*ważka lubi tę wiadomość
-
kr0pka wrote:Może podróbka arbuza.. bo ja ostatnio się dowiedziałam, że są podrabiane..
Ajka a lekarz coś powiedział co z nimi zrobić? Moim zdaniem ok bo z tego co wiem to je się usuwa i za jakiś czas powinny mu się wyniki poprawić
Niby tak... ale są małe, więc pytanie czy są źródłem problemu...2020
2023 -
Klaudia N. wrote:serio?
kurka i teraz bede myslec, no chyba ze zechcesz sie ujawic:D
jezeli idzie o te wszystkie rzeczy o ktorych rozmawiamy to uwazam to za normalne sprawy i sie nie wstydze;)Ajka lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ff9dfc5cb95.png
a oto nasz misiu:) na ost fotce widac paluszki:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 20:12
Morisek28, Nymeria, Fufka30, D-dawna, Ajka, ważka, Klaudia N., kr0pka, Kena1983, Befff, aaagaaatka, Cebulka, Jedna z wielu .... lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny