Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
w sklepie spotkalam tesciowa, i my sie rozgadaly jakby my wcale wczoraj sie nie widzialy hehe jutro idziemy tylko na chwile do tescia dac mu prezent bo oni gdzies jada i tesciowa zaproponowala ze na poczatku wrzesnia zrobimy popijawe z okazji naszych urodzin bo nigdy nie robilismy a w sumie 5 osob z sierpnia (dokoptujemy moja siostre:D) bedzie smiesznie cos czuje:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 15:34
-
w ogole tak sie przejmuje porodem przyjaciolki ze nie wiem, przezywam jak mrówka okres! smieje sie ze jak moja najlepsza przyjaciolka bedzie w ciazy to tak bede przezywac ze chyba z nia do ginekologa bede chodzic:D
-
D-dawna
przykro mi Kochana
-
wlasnie, zapomnialam napisac - Dawna - przykro mi strasznie;/
nie mam slow do samej siebie. wracajac z zakupow polozylam arbuza na skrzynce pocztowej wzielam listy i poszlam i wlasnie lecialam sobie na dol rekreacyjnie i potem do gory na 4 pietro ;/ -
nick nieaktualny
-
hej kobiety
Klaudia a mi się podobają MEGA te loczkiuwielbiam loczki bo sama mam proste tzn takie niesforne fale i ich nie bardzo lubie
Kamka super, że z dzieckiem wszystko ok, a coś mówił na temat płci?
D-dawna i reszta staraczek trzymamy kciuki za następny cykl i nie tracimy nadziei
U mnie zapracowany weekend, miodobranie, wizyta rodziców, wizyta znajomych, spływ pontonem, wczoraj ledwo wytrzymałam do 21 (a pojechali koło 19) i jak poszłam spać to dziś do 9, a potem jeszcze od 11 do 13, teraz zabieram się za obiadek - zupka krem z cukinii i racuszki z jabłkami
Miłego dnia dziewczynkiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 16:15
Klaudia N. lubi tę wiadomość
-
Nymeria wrote:hej kobiety
Klaudia a mi się podobają MEGA te loczkiuwielbiam loczki bo sama mam proste tzn takie niesforne fale i ich nie bardzo lubie
Kamka super, że z dzieckiem wszystko ok, a coś mówił na temat płci?
D-dawna i reszta staraczek trzymamy kciuki za następny cykl i nie tracimy nadziei
U mnie zapracowany weekend, miodobranie, wizyta rodziców, wizyta znajomych, spływ pontonem, wczoraj ledwo wytrzymałam do 21 (a pojechali koło 19) i jak poszłam spać to dziś do 9, a potem jeszcze od 11 do 13, teraz zabieram się za obiadek - zupka krem z cukinii i racuszki z jabłkami
Miłego dnia dziewczynki -
Ajka, nie gadaj głupot bo Cię znajdę i dupę skopię! Oczywiście że Cię to spotka!
O której Twój małż ma wizytę? Daj znać po -
nick nieaktualnyKlaudia N. wrote:kamka wiedzialam ze bedzie dobrze! zakaz martwienia sie o maluszki bo inne rzygaja a inne cos tam maja! i to tyczy wszystkich!
fiolet nie boj sie testu, ja czuje ze beda II tak samo jak czulam u wazkimozesz ze mna w tym miesiacu przyjac szkole pozytwynego myslenia - zaszlysmy w ciaze, mamy fasolki, bedziemy mamami, tak sobie powtarzamy!;p
kochana jestes:* ale czy ja wiem.. ja w sumie juz nic nie wiem. nic a nic.
polecialam do apteki, kupilam 3 testy:D byly po 3 zl wiec stwierdzilam,ze a co, kupie.
zrobilam jeden z ciekawosci ale tak jak myslalam, negatywny.
Zrobie jeszcze jeden jutro z samego rana a jak wyjdzie negatywny to juz odpuszczam, czekam na @ i dzialam w nastepnym cyklu:)
jedna kochana pani wyslala mi wiesiolka (tak to sie nazywa?) bede go sobie popijac czy brac czy cos i bede miec booski sluzik i zafasolkuje. o taaak, juz to czuje:)
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 09:40
Klaudia N. lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014.