Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ważka napewno wszystko jest ok
Fuuufcik witaj
Kamka piękny widok
Natrzaskałam tych uśmiechniętych mordekmy właśnie z pobliskiej restauracji wróciliśmy. Poszalałamm bo wzięłam 3 kulki lodów, najsłodszych: nutella, snickers, kinder bueno
-
nick nieaktualnykr0pka wrote:Ważka napewno wszystko jest ok
Fuuufcik witaj
Kamka piękny widok
Natrzaskałam tych uśmiechniętych mordekmy właśnie z pobliskiej restauracji wróciliśmy. Poszalałamm bo wzięłam 3 kulki lodów, najsłodszych: nutella, snickers, kinder bueno
-
Wiem Ważunia, wiem.. ja jestem straszną panikarą więc jak kiedykolwiek mi się uda to też się bedę stresować.. chociaż własnie wiem, że się nie powinno. Więc ktoś zawsze musi takie czarne myśli hamować
-
Dzięki Kropka:) Mam nadzieje że w 3, tak jak i Wy:)Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Fiolet742 wrote:Klaudia N a masz fb?
jak tak to wpisz sobie w wyszukiwarke
مـرآيـتي
Też zerknęłam, niektóre całkiem niezłe:)Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Morisek28 wrote:Kena,przyznaj Ty nie jesteś człowiekiem co nie? Usiedzisz Ty w miejscu? Wakacje zapracowana teraz juz Cię praca pochłania
później dziki dojdą, jeszcze przyjdzie Ci ogarnąć 2 dzieci (bo przecież będą chrzestną drugiego).
Kropka czyli kolacja się udała;)
Ech....Moris obawiam się, że pewnego dnia (jak mi padną baterie)....to jak pie****lnę wszystkim...to się zdziwią... -
Morisku, to przekop z tego doła taki zajebiaszczy tunel do szczęśliwych dni:*
Ja też idę spać, bo jutro dużo pracy.Ajka lubi tę wiadomość
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
-
nick nieaktualny
-
Czeeść laski
Zaduch u nas straszny i chyba zanosi się na deszcz..Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 07:26
-
Czesc babeczki. Nie pamietam kiedy ostatnio wstalam o 7:30.
trzeba iść do pracy. Tak jak mowilyscie of zmienił mi termin owu
od wczoraj strasznie brzuch mnie boli. Chyba jelita nie moge dotknąć brzucha:/
-
Boooze wakacje z takim oszolomem w życiu! Ja kurcze nie mam żadnych innych ziół tylko miete. Myslalam ze kawa pomoze i wizyta w toalecie zalatwo sprawe ale nie. Chodzę zgieta w pol:/
A jak sprawa z basenem? -
Kena1983 wrote:Hej!
No no Klaudia piękny wyskok tempkiMoje motto, na najbliższe 10 miesięcy - "żeby mi się chciało tak, jak mi się nie chce"...
Ech...do pracy marsz...