Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Kena jeszcze chwila i zacznę "wierzyć" w prawo serii, mnie zła passa trzyma od końca 2013 roku... ledwie wygrzebie sie z jednej katastrofy, zaczyna się kolejna...
widzę że u Cie podobnie nieszczęścia chodzą stadami...
ehhhh życie....Kena1983 lubi tę wiadomość
2020
2023 -
U mnie w rodzinie zawsze najbardziej pechowe były lata nieparzyste.. wszystkie straty pracy, choroby, śmierci..
Czemu mokre psy muszà tak śmierdzieć?
Dziś pierwszy raz się złamałam i właśnie podjadłam trochę cini minnis -
madlenka i dobrze nie myśl na razie ... może beda efekty tego nie myślenia
z resztą mi było zdecydowanie lepiej kiedy nie wiedziałam... nie myślałam...
PS nie ma co zakładać, że cos jest źle...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 19:10
2020
2023 -
Dzieki dziewczyny za mile slowa. Czasami mysle ze nie mozna miec wszystkiego, ze jak ogarniemy sie z mieszkaniem i przeprowadzka to wtedy sie uda. A ja bede na zwolnieniu lezec przed tv i szukac w necie cudeniek do urzadzenia mieszkania
bo tak na 100% nie da sie nie myslec, nadzieja ciagle jest ze to akurat ten cykl
-
Madlenka i tak będzie
a potem będziemy się wszystkie (w sensie z Wawy) spotykać razem na spacery
o! I tego się trzymajmy.. co prawda nie wiem jak ja bym dojeżdżała ze swojego zadupia aaaale co tam
I masz rację.. zupełnie odpuścić się nie da.. też odpuściłam i straciłam nadzieję ale jakoś zawsze cos tam się tli, że mooooże jednak.. że fajnie by było..Ajka lubi tę wiadomość
-
Agatka faktycznie bylo mi niedobrze ale barszczyk byl świeżutki i myslalam ze przez to ze caly dzien nie jadlam.
Kropka kojarzę ten specyfik pilam kiedys heh
Chyba walne kielona wody moze to pomoze:D -
Domi widze ciąg dalszy cierpienia:/ ja tego tak nie przezywalam a wyszly mi dwie. .. jakie szczescie ze nie w trakcie slubu tak Cie dopadło! Tulam!
-
nick nieaktualny