Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziś na 8:00 do pracy
Pozytywnego myślenia u mnie niestety nadal brak, ale od wczoraj pracuje nad tym żeby wyłączyć myślenie w ogóle, przynajmniej o pewnych sprawach... więc samopoczucie lepsze
Kropka trzymam kciuki oby przeczucie się sprawdziło2020
2023 -
oj dziewczyny chciałabym żeby się to przeczucie sprawdziło no ale zobaczymy za kilka dni.. w sumie inaczej się nie czuje więc zapewne to tylko moje schizy
a co do specyfiku Morisku - orzechówka, tylko taka własna, robiona z zielonych skórek od orzechów włoskich. Dokładnej "receptury" nie znam niestety bo zawsze moja matka ją robi.. i naprawdę na wszelkie problemy żołądkowe, zatrucia pomaga -
http://kapcienaobcasach.pl/?p=1769 moja matka chyba tylko zalewa spirytem tak jak w tym przepisie ale jeszcze zapytam
aa, tu jest na taką bardziej nalewkę, nie stricte leczniczą http://klaudynahebda.pl/orzechowka/Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 08:28
Morisek28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie ja za Was wszystkie bez wyjątku trzymam kciuki.
Kropka trzymam jeszcze mocniej.
Klaudia dobrze ze brzuch jest już ok.
Madlenka na luzie a zaskoczy, trzymam kciuki
Ajka spokojnej pracy żeby szybko zlecialo.
Morisku zbadaj, bo ja ciągle wierzę.Morisek28, Ajka lubią tę wiadomość
-
Hej ho
Madlenka co do serduszek nie ma reguły, najczęściej proponują tak jak pisze Morisek, a mi położna kazała działać cztery dni pod rząd i zaskoczyło. Nie ma reguły.
Wyskoczyło mi jakieś liszaje na powiekach i się wkurzam bo nic w ciąży nie mogę użyć, a nie jestem na miejscu żeby podejść do lekarza a do dermatologa od tego roku jeszcze trzeba skierowanie... Przemywam rumiankiem
Na szczęście po wczorajszym deszczu dziś świeci słoneczko i samopoczucie lepsze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wazka, jaka starośc, ciąża odmładza.... pamietam jak byłam mała i mama ze na rozpoczęcie roku szła... była starsza od niektórych mam o 20 lat, a nie było widać, od sporej części wyglądała młodziej, nadal nie wygląda na te swoje 70 lat
no i jest na pewno młoda duchem...
Także nie pleć bzdur, z Tobą będzie dokładnie tak samo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 09:29
Morisek28 lubi tę wiadomość
2020
2023 -
Nie wiem jak inne jadowite stwory ale pszczoły latają jak jest co jeść i tak mniej więcej do 14st Celsjusza później zabijają się w kulkę na zimowanie więc nie obawiaj się ich Moris w zimę
Nie wiem co zrobiłam z tymi oczami, może od oliwki do opalania, albo zatarlam w każdym razie mam cztery czerwone placki na powiekach -
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny :**
czy ktoras z Was miala moze sytuacje,ze zrobila test rano i wyszla jej zaraz druga jasna kreska , ktora potem z czasem sie jakby to powiedziec.. ulotnila?
raczej nie jej brak po pewnym czasie nie pzoostawia mi zludzen ale kolejne dziwne zjawisko . Chyba juz odpuszcze sobie te testy , bo zwariowac z nimi mozna. -
hejka! wrocilam! kupilam sobie ''u baby na targu'' kapuste kiszona<3 i wcinam, jezeli cokolwiek jeszcze blokuje mi jelita to juz nie dlugo haha
odebralam zamowienie i mam mieszane uczucia, jak zwykle ja i mojo pech (to dziw ze jeszcze zyje) kobieta zle zrozumiala zamowienie, bo pisala inna babka i nie ma DRUKOWANE ZUZIA naszyte tylko zwykle zaraz wrzuce fote
powiedziala ze moze zrobic nowe albo spuscic z ceny 10 zl a ja nie mam czasu na czekanie w kazdej chwili moze sie urodzic dzidzia;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 11:37
-
test owu zrobilam i pozytywny wczorajszy w sumie tez ja nie wiem, mam mile przeczucie ale ostatnio tez tak bylo (chociaz wtedy tez mialam przeczucie) nigdy po owu mi nie wychodzilyu pozytywy:/ w poniedzialek beta niech sie dzieje co chce. no dobra moze we wtorek
-
Morisek28 wrote:Mój to w ogóle ma koszulki czarne i białe, żadnego koloru nie założy innego.Na wesele kuzynki zakupił specjalne nowe jeansy czarne i czarną koszulkę. na pogrzeb mojej siostry miał tylko koszulę. mówi że na własny ślub nie założy garniaka. czasem tak mnie tym wkurza jak nie wiem.
Kamka ratuj się może herbatą z miodem? nie wiem co może pomóc na katar -
nick nieaktualny