Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisek28 wrote:mnie szpilka nie utrzyma serio! też nie lubię butów na słupku ale niestety nie ta waga
U mnie w pracy na tym samym pietrze jest taka gurba babeczka (100 kg albo więcej), co w szpilach chodzi i jakoś sie pod nią nie zawaliły...
nie powiem nie wygląda to najlepiej, ale obcasy sie trzymaja2020
2023 -
Patutka gratuluję
Morisku, za-je-bi-ste, nie na moją stopę bo przy moim rozłażącym się platfusie niestety takie odpadają, ale faaaajne sąWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 13:38
-
płaskostopie mam słońce i w naprawdę mało których butach wyglądam ok. muszę mieć mocno zabudowane bo mi się ta stopa rozłazi na boki i koszmarnie wygląda, niestety
-
Nie wiem czy o to Ci chodzi, ale beta po 48h powinna się podwoić.Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
min 66%, a czy się sugerować czy nie - powiem tak: dobry przyrost nie świadczy jeszcze, że jest wszystko ok, zły raczej niedobrze wróży.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 14:09
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualnyA moj nawet na bete nie spojrzal, powiedzial ze po niej nie powie czy dobrze sie rozwija tylko tyle ze jest a cos bedzie mozna powiedziec dopiero jak bedzie serduszko bo teraz to jedyne co moze powiedziec przez usg czy jest dobrze umiejscowiona. Kazal zrobic kolo 8 tygodnia usg.
-
Dlatego ja bety nawet nie robiłam...
Klaudia ja też nie mogę się doczekać przyszłego tygodnia, bo w czwartek wreszcie kolejne USG
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
ja bete musiałam zrobić bo ta co mi karte założyła stwierdziła że test pozytywny dla niej nic nie znaczy a brzuch mnie bardzo bolAŁ a bałam sie znowu stracic bąbla więc poszłam na bete a u tego co teraz jestem byłam dopiero w 8 tc...
-
nick nieaktualny
-
Laskiiiii.. a teraz mam do Was wieeeeeelką prośbę.. uzupełnicie mi ankietę do magisterki?
https://drive.google.com/open?id=1smQjIzlBEJf93tCPZmkUjMcIdJJsEFHXclQ93-xMbgM
jakbyście mogły to weźcie zaprzęgnijcie też jeszcze jakiś znajomych, facetów chociaż Będę bardzo bardzo wdzięczna za każdy głos :*
PS. bardzo ładnie proszę też te wszystkie, które nas czytają ale się nie ujawniająaaagaaatka, Monikkk lubią tę wiadomość
-
Kurczę mój mąż wymusił na mnie dziś zrobienie obiadu, a mi tak ciężko gotować przez mdłości ;/ No ale czego się nie robi dla miłości ech...
To zapraszam dziś na bitki w sosie z czerwonego wina + kluski śląskie + buraczki.
Szkoda, że nie mam apetytu
Kr0pka żaden problemWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 14:36
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]