X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • arturowa Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 09:43

ważka, Monikkk, Morisek28 lubią tę wiadomość

5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.

Starania od czerwca 2014.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do jutra Arturowa

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolorowych snów Morisek.
    Ja tez zmykam do spania, spokojnej nocy.

• Monikkk Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pitole! A ja dopiero pożegnałam gości którzy wpadli pare minut przed 22. No to się im kuźwa przypomniało. Moja mama w piżamie, ja już lekko poirytowana bo się poszłam myć i też chciałam iść spać, no ale co to kogo. Wrrr, ludzie nie mają wyczucia. A w ogóle to chyba nam się gdzieś bardo blisko domu sowy osiedliły bo piszczą niemiłosiernie nocami i jedną mama znalazła w garażu. Chyba gdzieś w krzakach przy domu siedza. Ja oczywiscie w presady nie wierze, ale moja rodzicielka przerażona, bo sowy wróżą śmierć i nieszczęście.
    Niby wierząca, a taka zaboboniara.

Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016 <3
    ~~~~~~
    Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
    Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
    Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 20:36

• Monikkk Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli o mnie chodzi to różnie bywa. W każdym razie znacznie lepiej i częściej przy pełni sypiam od czasu kiedy zmieniliśmy pokój sypialniany i mam rolety. Wcześniej oprócz takich bodźców psychicznych, świeciło nam z "jaskółki" prosto w łóżko i w tedy nie było mowy o spaniu, a teraz jest znacznie lepiej.
    Widzę, że wszystkie już idziecie spać, więc dobranoc i też zmykam:)

Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016 <3
    ~~~~~~
    Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
    Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
    Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 00:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2024, 09:46

2016 🩷

2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • kamka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A cZemu jak zaczelas plamic nie pojechalas z wynikiem bety na ip??

wg USG +2 dni
    ba2a000b163c3cb7173d75c7702b7262.png
    f2w3pc0zmvsiktz7.png
  • kr0pka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fufka <3

Patutka ja bym na wszelki pojechała na IP, choć znając ich to mogą chcieć Cię odprawić. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!!

Ja wczoraj znowu padłam. Mogę funkcjonować i do północy pod warunkiem, że coś robię.. jak tylko usiądę - żegnaj Boży Świecie.. masakra.. nawet jedzenia na dziś nie zrobiłam.. non stop budzę się o 4 mam już tego kuźwa dosyć.

Wczoraj nic nie zrobiłam bo K. zaczął grać w nową grę ale fajną i się wciągnęłam w oglądanie bo dla mnie takie gry to jak film :)

Dobrze, że jedzenie rano zdąrzyłam zrobić choć nie do końca bo nie kupiłam wczoraj indyka. A waga i tak kuźwa utknęła.. pierwszy tydz - zajebiście, od poniedziałku jak stanęła na 71 tak stoi.. echhh.. dobrze, że jutro mam wizytę, ciekawe co powie.
    A w ogóle to już czuję, że @ za kilka dni, obstawiam 3.. mam tak parszywy nastrój

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 07:39

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • kamka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    Mój sen przebił wszystkie dotychczasowe.
    Śniło mi się ze Klaudia brała ślub i była w ciąży,ale juz bardzo wysoko w ciąży. I nie chciała brać tego ślubu. Zamknęła się w mieszkaniu i pojechałyśmy po nią. Klaudia się rozpłakała i powiedziała ze to dziecko męża Keny O.o Kena zaczęła się drzeć "kroliku zajebie Cie!" później ja byłam u keny w domu i piłyśmy piwo, Kena zamiatała podłogę i śmieć wsypała do garnka z olejem. Kazała mi z niego mrówki powybierać i jeść bo musimy oszczędności szukać,bo Królik będzie alimenty płacił :/

Nic nie jadłam ciężkiego przed snem, właściwie kolo 18 kawałek arbuza i to wszystko. A sen zryty jakbym konia z kopytami wciągnęła
    Moris te twoje sny mnie rozwalaja...

wg USG +2 dni
    f2w3pc0zmvsiktz7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka jakby co bylam wczoraj na wizycie u goscia ktory jest ginekologiem-endokrynologiem-onkologiem, prywatna wizyta, co prawda obsuwa jak nie wiem co bo prawie dwie godziny, ale jakbys szukala jakiegos innego lekarza czy cokolwiek moge dac namiary, baby w poczekalni rozplywaly sie mowiac o nim (kazda co innego miala, jednak polocystyczne, druga z torbielami przyjechala trzecia wiem ze z endometrioza), ja moge polecic juz do usg i prowadzenia ciazy bo jest naprawde z faxet z wiedza choc dla mnie troche za bardzo zartownis ale ma dobry sprzet i ladnie robi zdjecia, nie wciska ze masz zrobic to czy tamto ale mowi co jest dostepne na rynku i ile to kosztuje. Zdjecia mam naprawde dobrej jakosc noo i podal mi plec przy mega ruchliwym dziecku. Nie bede do niego chodzic niestety caly czas bo mnie nie stac ale na pewno na polowkowe pojde :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• kamka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Kropka jakby co bylam wczoraj na wizycie u goscia ktory jest ginekologiem-endokrynologiem-onkologiem, prywatna wizyta, co prawda obsuwa jak nie wiem co bo prawie dwie godziny, ale jakbys szukala jakiegos innego lekarza czy cokolwiek moge dac namiary, baby w poczekalni rozplywaly sie mowiac o nim (kazda co innego miala, jednak polocystyczne, druga z torbielami przyjechala trzecia wiem ze z endometrioza), ja moge polecic juz do usg i prowadzenia ciazy bo jest naprawde z faxet z wiedza choc dla mnie troche za bardzo zartownis ale ma dobry sprzet i ladnie robi zdjecia, nie wciska ze masz zrobic to czy tamto ale mowi co jest dostepne na rynku i ile to kosztuje. Zdjecia mam naprawde dobrej jakosc noo i podal mi plec przy mega ruchliwym dziecku. Nie bede do niego chodzic niestety caly czas bo mnie nie stac ale na pewno na polowkowe pojde :D
    Ciri i kto będzie??
    My czekamy na usg 3.09 może sie dowiemy bo teraz nogi zaciśniete i sie nie ujawnił maluch...

wg USG +2 dni
    f2w3pc0zmvsiktz7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, poproszę :) zawsze warto mieć namiar :)
    i gratuluję bo ja już widziałam w pamiętniku ale nie będę robić spojlera i nie napiszę ;P

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello!
    Moris,cokolwiek bierzesz - ogranicz :D
    to byłby precedens...alimenty od martwego królika do tego samiczki ;)
    ale Kochana - w ramach oszczędzania - wyjadałybyśmy przeterminowane przetwory ;) mam sporo dżemów, sałatek, musów sprzed kilku lat ;)
    ewentualnie zabrałybyśmy żołędzie dzikom...
    nadrobię Was pewnie dopiero wieczorem - bo zaraz po pracy wybywam "na miasto"...
    miłego dnia!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 08:10

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamka wrote:
    Ciri i kto będzie??
    My czekamy na usg 3.09 może sie dowiemy bo teraz nogi zaciśniete i sie nie ujawnił maluch...
    Noo moja spala na poczatku z nozkami w siadzie skrzyżnym :P Ale potem zaczela sie mega wiercic i powiedzial ze najprawdopodobniej baba ale jakby pokazala dupke i sie nie wiercila powiedzial by na 100% a tak ma tylko 80% :P

Wiec moja intuicja mnie nie zawiodla :) Na podmoch wrzocilam zdjecia wiec jak chcesz mozesz luknac :D juz wam tu nie bede zasmiecac

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.
    Ja dzisiaj mam wreszcie wizytę, może po niej się trochę uspokoje.

D-dawna lubi tę wiadomość

• kamka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ważusia trzymam kciuki:*

wg USG +2 dni
    f2w3pc0zmvsiktz7.png
‹‹ 694 695 696 697 698 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ