X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • arturowa Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 09:43

ważka, Monikkk, Morisek28 lubią tę wiadomość

5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.

Starania od czerwca 2014.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do jutra Arturowa

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolorowych snów Morisek.
    Ja tez zmykam do spania, spokojnej nocy.

• Monikkk Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pitole! A ja dopiero pożegnałam gości którzy wpadli pare minut przed 22. No to się im kuźwa przypomniało. Moja mama w piżamie, ja już lekko poirytowana bo się poszłam myć i też chciałam iść spać, no ale co to kogo. Wrrr, ludzie nie mają wyczucia. A w ogóle to chyba nam się gdzieś bardo blisko domu sowy osiedliły bo piszczą niemiłosiernie nocami i jedną mama znalazła w garażu. Chyba gdzieś w krzakach przy domu siedza. Ja oczywiscie w presady nie wierze, ale moja rodzicielka przerażona, bo sowy wróżą śmierć i nieszczęście.
    Niby wierząca, a taka zaboboniara.

Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016 <3
    ~~~~~~
    Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
    Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
    Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 20:36

• Monikkk Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli o mnie chodzi to różnie bywa. W każdym razie znacznie lepiej i częściej przy pełni sypiam od czasu kiedy zmieniliśmy pokój sypialniany i mam rolety. Wcześniej oprócz takich bodźców psychicznych, świeciło nam z "jaskółki" prosto w łóżko i w tedy nie było mowy o spaniu, a teraz jest znacznie lepiej.
    Widzę, że wszystkie już idziecie spać, więc dobranoc i też zmykam:)

Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016 <3
    ~~~~~~
    Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
    Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
    Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 00:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2024, 09:46

2016 🩷

2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • kamka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A cZemu jak zaczelas plamic nie pojechalas z wynikiem bety na ip??

wg USG +2 dni
    ba2a000b163c3cb7173d75c7702b7262.png
    f2w3pc0zmvsiktz7.png
  • kr0pka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fufka <3

Patutka ja bym na wszelki pojechała na IP, choć znając ich to mogą chcieć Cię odprawić. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!!

Ja wczoraj znowu padłam. Mogę funkcjonować i do północy pod warunkiem, że coś robię.. jak tylko usiądę - żegnaj Boży Świecie.. masakra.. nawet jedzenia na dziś nie zrobiłam.. non stop budzę się o 4 mam już tego kuźwa dosyć.

Wczoraj nic nie zrobiłam bo K. zaczął grać w nową grę ale fajną i się wciągnęłam w oglądanie bo dla mnie takie gry to jak film :)

Dobrze, że jedzenie rano zdąrzyłam zrobić choć nie do końca bo nie kupiłam wczoraj indyka. A waga i tak kuźwa utknęła.. pierwszy tydz - zajebiście, od poniedziałku jak stanęła na 71 tak stoi.. echhh.. dobrze, że jutro mam wizytę, ciekawe co powie.
    A w ogóle to już czuję, że @ za kilka dni, obstawiam 3.. mam tak parszywy nastrój

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 07:39

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • kamka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    Mój sen przebił wszystkie dotychczasowe.
    Śniło mi się ze Klaudia brała ślub i była w ciąży,ale juz bardzo wysoko w ciąży. I nie chciała brać tego ślubu. Zamknęła się w mieszkaniu i pojechałyśmy po nią. Klaudia się rozpłakała i powiedziała ze to dziecko męża Keny O.o Kena zaczęła się drzeć "kroliku zajebie Cie!" później ja byłam u keny w domu i piłyśmy piwo, Kena zamiatała podłogę i śmieć wsypała do garnka z olejem. Kazała mi z niego mrówki powybierać i jeść bo musimy oszczędności szukać,bo Królik będzie alimenty płacił :/

Nic nie jadłam ciężkiego przed snem, właściwie kolo 18 kawałek arbuza i to wszystko. A sen zryty jakbym konia z kopytami wciągnęła
    Moris te twoje sny mnie rozwalaja...

wg USG +2 dni
    f2w3pc0zmvsiktz7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka jakby co bylam wczoraj na wizycie u goscia ktory jest ginekologiem-endokrynologiem-onkologiem, prywatna wizyta, co prawda obsuwa jak nie wiem co bo prawie dwie godziny, ale jakbys szukala jakiegos innego lekarza czy cokolwiek moge dac namiary, baby w poczekalni rozplywaly sie mowiac o nim (kazda co innego miala, jednak polocystyczne, druga z torbielami przyjechala trzecia wiem ze z endometrioza), ja moge polecic juz do usg i prowadzenia ciazy bo jest naprawde z faxet z wiedza choc dla mnie troche za bardzo zartownis ale ma dobry sprzet i ladnie robi zdjecia, nie wciska ze masz zrobic to czy tamto ale mowi co jest dostepne na rynku i ile to kosztuje. Zdjecia mam naprawde dobrej jakosc noo i podal mi plec przy mega ruchliwym dziecku. Nie bede do niego chodzic niestety caly czas bo mnie nie stac ale na pewno na polowkowe pojde :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• kamka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Kropka jakby co bylam wczoraj na wizycie u goscia ktory jest ginekologiem-endokrynologiem-onkologiem, prywatna wizyta, co prawda obsuwa jak nie wiem co bo prawie dwie godziny, ale jakbys szukala jakiegos innego lekarza czy cokolwiek moge dac namiary, baby w poczekalni rozplywaly sie mowiac o nim (kazda co innego miala, jednak polocystyczne, druga z torbielami przyjechala trzecia wiem ze z endometrioza), ja moge polecic juz do usg i prowadzenia ciazy bo jest naprawde z faxet z wiedza choc dla mnie troche za bardzo zartownis ale ma dobry sprzet i ladnie robi zdjecia, nie wciska ze masz zrobic to czy tamto ale mowi co jest dostepne na rynku i ile to kosztuje. Zdjecia mam naprawde dobrej jakosc noo i podal mi plec przy mega ruchliwym dziecku. Nie bede do niego chodzic niestety caly czas bo mnie nie stac ale na pewno na polowkowe pojde :D
    Ciri i kto będzie??
    My czekamy na usg 3.09 może sie dowiemy bo teraz nogi zaciśniete i sie nie ujawnił maluch...

wg USG +2 dni
    f2w3pc0zmvsiktz7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, poproszę :) zawsze warto mieć namiar :)
    i gratuluję bo ja już widziałam w pamiętniku ale nie będę robić spojlera i nie napiszę ;P

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello!
    Moris,cokolwiek bierzesz - ogranicz :D
    to byłby precedens...alimenty od martwego królika do tego samiczki ;)
    ale Kochana - w ramach oszczędzania - wyjadałybyśmy przeterminowane przetwory ;) mam sporo dżemów, sałatek, musów sprzed kilku lat ;)
    ewentualnie zabrałybyśmy żołędzie dzikom...
    nadrobię Was pewnie dopiero wieczorem - bo zaraz po pracy wybywam "na miasto"...
    miłego dnia!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 08:10

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamka wrote:
    Ciri i kto będzie??
    My czekamy na usg 3.09 może sie dowiemy bo teraz nogi zaciśniete i sie nie ujawnił maluch...
    Noo moja spala na poczatku z nozkami w siadzie skrzyżnym :P Ale potem zaczela sie mega wiercic i powiedzial ze najprawdopodobniej baba ale jakby pokazala dupke i sie nie wiercila powiedzial by na 100% a tak ma tylko 80% :P

Wiec moja intuicja mnie nie zawiodla :) Na podmoch wrzocilam zdjecia wiec jak chcesz mozesz luknac :D juz wam tu nie bede zasmiecac

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.
    Ja dzisiaj mam wreszcie wizytę, może po niej się trochę uspokoje.

D-dawna lubi tę wiadomość

• kamka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ważusia trzymam kciuki:*

wg USG +2 dni
    f2w3pc0zmvsiktz7.png
‹‹ 694 695 696 697 698 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ