Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dominika no to musisz walczyć ze stresem, może jakaś joga/pilates?
Współczuję dolegliwości i życzę, żebyś szybciutko doszła do zdrowia
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
aaagaaatka wrote:a kiedy planujesz teściora?
Zaraz zasnę, co za nudny dzień.
zastanawiam sie nad niedziela, wiem ze bedzie wczesnie ale moze jakis cieniaszek bladzioszek na urodziny dostane? co by nie wyszlo robie bete w poniedzialek bo chce zrobic progesteron to przy okazji. prog 9dpo moze byc? przy fl 14/15 dni?
Domi wspolczuje. co do wrzodow ze stresu, mialas jakies objawy ich? -
No wcześnie w niedzielę - może nie wyjść mimo ciąży.
Niby progesteron 7-8 dpo ale w sumie tak na 100% i tak nie wiadomo kiedy ona jest
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny
-
Klaudia N. wrote:zastanawiam sie nad niedziela, wiem ze bedzie wczesnie ale moze jakis cieniaszek bladzioszek na urodziny dostane? co by nie wyszlo robie bete w poniedzialek bo chce zrobic progesteron to przy okazji. prog 9dpo moze byc? przy fl 14/15 dni?
Domi wspolczuje. co do wrzodow ze stresu, mialas jakies objawy ich?
Mi gin kazał zrobić 7 dni przed okresem. Osobiście zrobiłam w 22 dc. -
No to by bylo fajne, spozniony prezent dla mnie i dla meza:)
agatko 7-8 dpo badz madry pisz wiersze jak to jest sobota i niedziela hehe moze to znak ze wcale go nie musze robic? -
A ja za każdym razem czułam, ze się udało i się udawało, ale na krótko...
A jak się na prawdę udało to omal zawału nie dostałam jak zrobiłam test.Prawie 5 dni przed terminem okresu mocna krecha :)A ja jeszcze tydzień bez objawów byłamciri22 lubi tę wiadomość
-
kamka wrote:Klaudia trzymam kciuki zeby bylo tak jak chcesz:-* a my dzisiaj zjedlismy krokieciki i czekamy na tatusia zeby swietowac jego urodziny:-)
Twoj maz ma urodziny dzis? -
moja matka jak z nią kiedyś rozmawiałam, jeszcze nawet nie starając się ani nic, to pamiętam, że mówiła, że ona też wiedziała, ze się udało