Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dominika no to musisz walczyć ze stresem, może jakaś joga/pilates?
Współczuję dolegliwości i życzę, żebyś szybciutko doszła do zdrowia
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
aaagaaatka wrote:a kiedy planujesz teściora?
Zaraz zasnę, co za nudny dzień.
zastanawiam sie nad niedziela, wiem ze bedzie wczesnie ale moze jakis cieniaszek bladzioszek na urodziny dostane?co by nie wyszlo robie bete w poniedzialek bo chce zrobic progesteron to przy okazji. prog 9dpo moze byc? przy fl 14/15 dni?
Domi wspolczuje. co do wrzodow ze stresu, mialas jakies objawy ich? -
No wcześnie w niedzielę - może nie wyjść mimo ciąży.
Niby progesteron 7-8 dpo ale w sumie tak na 100% i tak nie wiadomo kiedy ona jest
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny
-
Klaudia N. wrote:zastanawiam sie nad niedziela, wiem ze bedzie wczesnie ale moze jakis cieniaszek bladzioszek na urodziny dostane?
co by nie wyszlo robie bete w poniedzialek bo chce zrobic progesteron to przy okazji. prog 9dpo moze byc? przy fl 14/15 dni?
Domi wspolczuje. co do wrzodow ze stresu, mialas jakies objawy ich?
Mi gin kazał zrobić 7 dni przed okresem. Osobiście zrobiłam w 22 dc. -
No to by bylo fajne, spozniony prezent dla mnie i dla meza:)
agatko 7-8 dpo badz madry pisz wiersze jak to jest sobota i niedziela hehe moze to znak ze wcale go nie musze robic? -
A ja za każdym razem czułam, ze się udało i się udawało, ale na krótko...
A jak się na prawdę udało to omal zawału nie dostałam jak zrobiłam test.Prawie 5 dni przed terminem okresu mocna krecha :)A ja jeszcze tydzień bez objawów byłamciri22 lubi tę wiadomość
-
kamka wrote:Klaudia trzymam kciuki zeby bylo tak jak chcesz:-* a my dzisiaj zjedlismy krokieciki i czekamy na tatusia zeby swietowac jego urodziny:-)
Twoj maz ma urodziny dzis? -
moja matka jak z nią kiedyś rozmawiałam, jeszcze nawet nie starając się ani nic, to pamiętam, że mówiła, że ona też wiedziała, ze się udało