Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Miałam punkcję w dzieciństwie (pomimo tego, że niby dzieciom się nie robi), nie wspominam najlepiej
Oj Morisku chciałabym żeby tak było ale.. no.. pożyjemy zobaczymy. Ale FertilMan zamówiony.. nie ma to jak 150 za jeden suplement na miesiąc.. no ale czego się nie robi
Schmetterling - u nas przy pierwszym badaniu (tak w skrócie) - zbyt duża lepkość, upłynnienie, teratozoospermia - tylko 3% prawidłowych plemników
Ostatnie, drugie badanie zamiast lepiej to gorzej. Poprawił się czas upłynnienia ale ilość prawidłowych spadła do niespełna 1% i objętość też poniżej normy.. -
Qrde..pracusiu....nie z wyboru
dobre pól godziny zajęło mi wyliczenie - co do minuty mojej pracy i wyszło, że od poniedziałku do czwartku od.7.30 do 15.30 a w piątek od 7.30 do 13.35...
zostaje mi 1 h/ tygodniowo na pracę w domu....
czyli w tym tygodniu wychodzi na to, że już nie powinnam w domu robić kompletnie nic - gdyż zamieszczenie planu + aktualizacja grona zajęła mi 1,5 h.... -
Kena to jest normalnie wyzysk i nie szanowanie czasu pracownikow! i mowie to szczerze nie zadna ironia!
u nas cos sie stalo i nie bylop pradu 4 godziny cos na kable chyba spadlo R slyszal jak strzelalo cos i co najlepsze mialam siedziec caly dzien przy pracy mgr no to musialam cos tam, zalatwic i pojechac z ciotka do gliwic i mowie jej ze jade do domu na kawe nie ide bo musze pisac no i co nie bylo pradu. przepisalam i poprawilam jeden podrozdzialik tylko teraz i wczesniej tez tylko jeden ale jak sie okazalo w2lasnie dziewczyna ktora sie ze mna broni ma jeszcze wiecej do zrobienia myslalam ze tylko ja sie tak obijalam:D
caly czas sie zastanawiam ale chyba zrobie tak, jak temp jutro skoczy to beta jak spadnie to nie no i te tsh moze zrobie. nic nei mowilam mezowi o becie wiec przydaloby sie te tsh zrobic zeby nie bylo ze go oklamuje;p( no moze troszke ale zawsze mi sie marzyla ciazowa niespodziewanka;))
ide zjesc i spac!
jak sie nie odezwe do 8;30 to prawdopodobnie temp spadla bo jak sie dzwignie to musze wstac o 7 i jechac na pobranie -
Ja się przeraziłam jak poszłam dzisiaj do przychodni do laboratorium, więcej ludzi nie widziałam... No i niestety jutro musze po 7 tam być, zająć kolejkę i czekać. W końcu będę miała robione tsh bo już kilka lekarzy mówiło mi o tarczycy żebym zbadala.
-
i dupa wielka
faktycznie oragnizm zeswirowal po odstawieniu. Dzis 23 dc cycuchy ciezkie choc nigdy nie byl to objaw okresu. A i tak beta negatywna....ludze sie ze moze za wczesnie zrobilam (syn zostal poczety w 23 dc) ale z drugiej strony skoro w 9 dc mialam pecherzyk 16 mm to szanse marne na pozna owulacje....wwwwwwwrrrrrrrrrrr ale dalam sie wkrecic -
masakra.....mama nim pierdyknęła....i zaczęło znów działać...ale coś czuję, że termostat jest na wykończeniu...niech pożyje jeszcze z miesiąc...
a tak poza tym nie ma to jak skończyć "robotę"....zabrać się z siebie i odebrać telefon, że jednak jest zmiana w planie lekcji...
-
nick nieaktualny
-
Morisek28 wrote:Boje się że coś jest nie tak. Strasznie mnie bolą sutki. Nie mogę spać na brzuchu bo się nie da. Wyczytałam ze to przez torbiele moze byc
Idę spać. Dobranoc:*
Dawno mnie tu nie było, ale trafiłam na podglądzie forum na Twój wpis Morisku. Nasz historie nie tylko spotykają się na zatokach Właśnie idę do lekarza, mam nadzieję, że wypisze zwolnienie, bo klima w pracy dosłownie zabiła moje zatoki, nie mogę dotknąć twarzy nawet... Ale bardziej zmartwiłam się bólem sutków przy torbieli. Ja jestem drugim hodowcą, zaraz za Tobą wciskam się na podium. Pójdę w tygodniu na usg, bo objawy mam te same, a od półtorej tygodnia czuję rozpieranie w okolicy jajnika, jak przy poprzedniej torbieli... -
Klaudia! Głowę Ci urwe:) ja tu czekam na wieści po badaniach, a tu dupa. A robiłaś test dzisiaj?Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
robilam negatywny:/
Monik z moja beta to nie hop siup bo nawet jak pojde wyniki beda najwczesniej o 17 a jak nie to na nastepny dzien kolo 11Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 08:47
-
Luz, u mnie czeka się !2 dni! Kurczaki...nie podoba mi się ten Twój test. A który to dc?
Wiesz, my tu wszystkie za Ciebie trzymamy kciuki.Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
no tak, nie spojrzałam. Czyli znowu ćwiczymy cierpliwość. Wrrr cykle staraczek powinny byc znacznie krótsze:)Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
-
albo nie? jezus maria jesszcze takiego cyklu nie mialam zebym taka niepewna byla. najgorsze jest to zer znwou mi sie wydaje ze widze tam cien na tym tescie ale jest baaardzo blady i nie wiem czy one tak robia czy nie bo pierwszy raz mam te testy. musze jutro wstac i sie dowiedziec!
-
no to śmigaj jutro na tą betę bo ja się chyba razem z Tobą pochoruję ze stresu za chwilęNasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~