Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisek28 wrote:Hahahaha Agatka poprawiłaś mi humor ,uśmiałam sie. Broń Boże z pawia! Ale ze smrodu kolegi
Morisku uwierz mi nie jest do śmiechu, mam w oddziale 2 i obydwaj śmierdzą, jeden się chyba myje raz w tyg. i czy lato czy zima chodzi w tych samych butach, ma tluste wlosy, smierdzi potem i fajkami. A drugi nie wiem czy sie myje czy nie, ale zawsze od niego śmierdzi - szczególnie z japy - już nie będę mówić czym. Potem tez zajezdza. I nie wymyslilam sobie tego - inni też to czują...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 12:22
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
agatka, mnie też to rozśmieszyło
Klaudia, chce ci się iść na betę od razu?
Morisek, planujemy rodzić w Domu Narodzin, czyli całkowicie naturalnie, bez lekarzy, medykalizacji i sprzętu całego. http://domnarodzin.pl/ Na razie ciąża jest całkowicie fizjologiczna, więc się kwalifikujemy. Niedługo będę dzwonić do położnej, bo wykupujemy (2 tys) i się umawiać na podpisanie umowy oraz kwalifikację do porodu tam. Miejmy nadzieję, że dam radę i w dniu przyjęcia do szpitala, też wszystko będzie w porządku, żebym mogła tam rodzić. -
Morisku w tym wieku to zapewne zrobią po prostu USG piersi a to nie boli
Moja mama miała mammografię i uważa, że opowieści o bólu są mocno przesadzone
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Klaudia N. wrote:Kena jakie przygody ja piernicze!
p.s test (beta) ma byc pozytywny jutro nie za 4 dni bo zejde!;p
Ba! oczywiście - jutro pozytywna beta - za 4 dni specjalnie dla mnie zrobisz test - żebym zobaczyła wykrakane 2 krechy
no chyba czas na wizytę u jakiegoś szamana czy egzorcysty
aaagaaatka....współczuję...też mam niestety takich fajnych dwóch współpracowników...
-
Zakocona trzymam kciuku, żeby wszystko poszło po Twojej myśli
a co do bólu przy mammografii to akurat zależy, moją boli ale lekarz jej wytłumaczył, że to przez to, że ma torbiele. Więc nie przepada za bardzo za mammografią.zakocona lubi tę wiadomość
-
Oj ja bym chętnie zapłodniła jakoeś 200 zł może chociaż ono by się rozmnożyło
Kena1983, Morisek28, zakocona, Ajka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej. Masakra jakaś.... od wczoraj wieczora do dzis rana miałam straszne mdłości ale tylko raz zwymiotowałam choć targało mną kilka razy. Już jest lepiej ale przez to jestem zmeczona i niewyspana. Przyjechałam do pracy i ok 10 poszłam do toalety. Przeraziłam się bo jeszcze takiej plamy zaschniętego śluzu nie miałam, przejechałam sobie palcem (nawet bez wkładania) i co? Jakbym sobie klejem biurowym tam wysmarowała. Hmmm pewnie przyplącze się jakieś zapalenie z moim szczęściem a ja głupia mam nadzieję, że to to. Żeby nie było to dziś dopiero 15dc
-
Agatka, a nie staralas się o dodatek ze w szkodliwych warunkach pracujesz?
U mnie pogoda też tropikalna, wspomagam się wiatrakiem ale nie wiele to daje przy tylu oknach co mam w biurze w tym 2 dachowe. A dzisiaj miałam tyle paczek ze przy rozpakowaniu upocilam się jak pedofil w sklepie zabawkowym.
Dobrze że mam łazienkę w lokalu, niby tylko umywalka ale mozna sie troszke odświeżyć.Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was