Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nie nie to stresowy nie małpowy, ja CI mówięNasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
czesc laseczki . wracam tutaj po dluugiej przerwie . Alek skończył 14 miesięcy wiec zaczynamy starania znów . Z ovu udało sie ostatnim razem wiec próbujemy.
tym razem na luzie bez stersu sie postaram zawsze to człowiek madrzejszy. a jesli chodzi o testy to ja stosowalam i dalej zaperzam te tescowe - pepino czy jakos tak . One sa czulsze .Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 09:54
-
Hej zabuszka:) Śliczne zdjęcie:)
O Karmelku niestety też nic nie wiem...Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czesc zabuszka powodzenia;)
sylwiaśta159 wrote:klaudia... 10 dpo to każą robić CZASAMI betę kilkudniowego zarodka przy ivf ... bętę, nie test robiliście w końcu badanie nasienia? Wiem, że krótko się staracie, ale badanie nasienia to podstawa... sami czekaliśmy 1,5 roku i żałuję.
czekam jeszcze ten cykl i nastepny i ruszam dalej z badaniami;)
wazka mam nadzieje ze u mnie tez tak bedzie
agatkaa to sa jakies laboquick 20ki -
Witaj Zabuszka, powodzenia!
znowu mnie Prezes w kuchni napadł i pytał o magisterkę... Boże niech to się już skończy.. i jeszcze o wyjazd integracyjny, kiedy jadę. Mówię, że na drugi ale najchętniej nie jechałabym wcale... łoooolabooga.. jakby wzrok potrafił zabijać to już bym do Was nie pisała teraz -
Morisek, ano zostały 2 tyg do donoszenia Nie wiem kiedy to minęło..! Generalnie ciężko jest obecnie, więc nie mam co was tutaj tym zanudzać..
Wyglądamy obecnie tak:
3 fotki z sesji (ani L fotograf, ani ja modelka )
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9bb730a8cded.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e28907496a2c.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/638704e3f842.jpgMorisek28, ważka, kr0pka, Monikkk, Nymeria, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pięeeekne
Morisku tak, aż tak bardzo nie chce jechać.. pociesz mnie tylko to, że przynajmniej nie ja jedna tak mam..
Wiesz, żeby to był wyjazd integracyjny na luzie to ja chętnie.. ale nie jakieś durne szkolenia, spotkania i zabawy jak w przedszkolu
A jeszcze kolega, którego obecność mnie jakoś trzymała, okazało się, że jedzie na pierwszy termin grrr, zdrajca jeden
szczerz powiedziawszy mam nadzieję, ze uda mi się skończyć magisterkę i obrony wypadną w tym terminie i będę miała z głowy
-
Zakocona
makabra...jak ten czas leci....
Klaudia za 4 dni będzie pozytywny!
a no tak ...
cześć Laski!
nie ma to jak rozpoczęcie roku spędzić na podwórku...nie wiem czy ciśnienie czy pogoda....czy nocny molestujący mnie komar <niewyspanie>, ale w pewnym momencie zrobiło mi się czarno przed oczami i miałam wrażenie, że spływam...olałam dziś robotę i wróciłam wcześniej do domu...
ale zanim wróciłam do domu - to stwierdziłam, że zapomniałam zawieźć na cmentarz nowe stroiki (swoją drogą pochwalę się, że robię sama)...i wywołałam na cmentarzu mały pożar....37 stopni, ale nie...genialna ja postanowiłam odpalić znicz i w jednym momentalnie zajarał się plastik...szok...dobre 3 minuty gasiłam...
poza tym genialny początek miesiąca - wypłata okrojona o dodatek motywacyjny...o ile w ogóle będzie to kiedyś wyrównają...a mojemu tacie nawaliło auto - koszt naprawy - 78% jego renty...wrześniu witaj! -
Dzięki dziewczyny
Morisek, mogłabym całą listę niedogodności, bóli itp wymienić. Najgorzej z dusznościami, puchnięciem, bólem stawów okropnym u dłoni i bólem bioder
No i cięęęężko się chodzi, szczególnie, jak gorąco. A mały tak nachrzania, że czasem nie wiem, co mam ze sobą z bólu zrobić..
Kena, o rany, ależ ci się zaczął miesiąc "kolorowo" -
Kena Ty nasz pechowcu biedny
Zakocona jeszcze chwilka i Tadzik wyjdzie z kanału (nawiązanie do "Miodowych lat")
Ja właśnie mam za sobą ekstra pawika - woda mineralna (mam wodowstręt) + smród kolegi z pracy ;/
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Morisku ja byłam tylko w zeszłym roku i tą część nieoficjalną wspominam dobrze. po prostu zabawa na luzie i tyle. można było posiedzieć, pogadać, napić się.. ale ta część oficjalna to nie moja bajka
Kena Ty odgoń jakoś tego pecha