Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
witajcie... jestem... całe dnie jeździliśmy oglądać mieszkania (żeby mieć jakieś porównanie...)
chyba za chwilę kupimy gotowe, ale od dewelopera... będzie daleko... żeby dostać się do pracy będę potrzebować pewnie z godzinę...do tego garaż będzie w bloku obok (a raczej pod blokiem obok), ale zakochaliśmy się w tym osiedlu...
mam stresa... jak sobie pomyślę o kasie (czytaj długu) i o wykończeniu tego mieszkania...
Jak będą potrzebne pieniądze na badania/leczenie G. albo moje - to nie wiem skąd weźmiemy...
To szuknie mieszkania to miał byc temat zastępczy, żeby nie myśleć o problemach... a teraz...
Zamieszkamy na osiedlu pełnym dzieci... sami dzieci nie mając... ehhhSchmetterling lubi tę wiadomość
2020
2023 -
Ajka ja tak mam.. najgorzej jak ma się wolne i wyjdzie w środku dnia jak akurat wszystkie matki siedzą na osiedlu i okupują wszystkie ławki
A gdzie w ogóle?
A ja jeszcze na dodatek utopiłam swój olej z wiesiołka..otworzyłam butelkę, postawiłam koło zlewu i zajęłam się czym innym.. i oczywiście potrąciłam i wpadł do zlewu do miski z wodą.. taaakże ten.. w kapsułkach dopiero zamówiony, innego nie mam..ech.. a miałam brać regularnie w tym cyklu -
madlenka wrote:Ajka ja teraz też dojezdzam godz do pracy. Uwazam ze godz jak na warszawe to norma.
ja teraz mieszkam w ścisłym centrum i mimo to żeby dostać się do pracy potrzebuję 30-35 min...
na Nowodworach jest całkiem fajnie... myślałam tych okolicach, ale trafiło sie to (bardziej w stronę marek) i chyba kupimy...
Morisek... ale fajnie... ja wciąz czekam na to ochłodzenie co ma byc od jutra, ale na razie nadal gorąco...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 23:21
2020
2023 -
nick nieaktualny
-
Białołęka dobre miejsce. A że daleko.. Wiesz, pracę za jakis czas prawdopodobnie zmienisz i może będzie bliżej. Nie ma co patrzeć na to moim zdaniem. Ja też teraz nam blisko, fajnie ale za jakiś czas już może nie być tak rożowo
A tak w ogóle dzień dobry i miłego dnia
U nas już też chłodniej, Alleluja.
A dziś i jutro w pracy będą chulanki i swawole pół firmy ( w tym całe kierownictwo) jedzie na integracjęWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 07:45
Szczęsciara 26 lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny, u nas tez ochlodzenie.
wstalam o 6 zrobilam tesciora i nic zero null, a to szczesliwy test od ciri, u mnie nic nie dziala:/
temp troche mnie zaskoczyla ze skoczyla;) wiec stwierdzilam zrobie ta bete, ludze sie ze ja z tych co to im testy nie wychodza, kretynka... wyniki dzisiaj o 17 albo jutro, nie wiadomo czy beda dzisiaj bo prze wakacje troche w labie sie opierdzielali z wynikami na cito czy jakos tak. -
dzieki Moris!
w ogole rano jak wstalam siku to tak mi w jelitach burczalo glosno ze masakra! myslalam ze maz sie normalnie obudzi, w sumie dopiero przed chwila dalo spokoj a tak to caly czas mi tam graloSzczęsciara 26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry! Małopolska też bez deszczu od tygodni. Faktycznie zrobiło się chłodniej ale na deszcze się nie zanosi.
Miłego dnia kobitki:)Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Morisek to powiedz teściowej że ma ten basen, akurat dla takiego prosiaka
Klaudia piękna temp, trzymam kciuki za betęWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 11:11
Morisek28, Szczęsciara 26 lubią tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]