Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisek28 wrote:może coś Ci na żołądku siadło?
Klaudia a Ty miałaś monitoring czy coś?
kurcze na za oknem tak fajnie chłodno, a w domu duszno strasznie.
nie mialam nigdy
podsumowanie - szyjka wysoko od paru dni, wysoka temp i cienie na testach, tak znowu cos widze ale jak zwykle po czasie i bardzo slabe = maxymalna nadzieja na pozytywna bete:/
sprobuje zrobic zdjecie lustrzana ale nie wiem czy zobaczycie ten cien -
Morisek28 wrote:pokaż, pokaż
Czekam na wyniki Twojej bety!
tak jak mowie nie wiem czy zdjecie wyjdzie w dodatku rozladowala sie bateria musze podladowac;/ -
Klaudia trzymam kciuki
masakrycznie chce mi się spać..
a w ogóle to zapomniałam napisać, że wczoraj robiąc sałatkę odkryłam, że mam ciężarną paprykę i to nie byle jak ciężarną bo w środku było 5 małych papryczek.. tiaaa.Ajka lubi tę wiadomość
-
kurde no, nie widac na zdjeciu, musze kombinowac z kontrastem i cieniami zeby bylo widac ten cien glupi. nie ma sensu tego wstawiac. czekamy do 18 albo o zgrozo do jutra
-
Moris watpliwosci zawsze sa dzisiaj po prostu jest kumulacja bo ta szyjka jest jak jest i temperatura i jak widac jakis cien to sie automatycznie nakreca ale keep calm i wait for beta:D
-
nie ja z moimi rodzicami juz od 17 roku zycia nie mieszkam, potem sprowadzil sie do mnie maz, do tesciow nie daleko ale nie sa uciazliwi i bardzo ich lubie:)
-
My na szczęście sami Wynajmujemy co prawda, ale najważniejszy święty spokój i swoboda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 13:27
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
heh, co do znaku to nie sądzę bo już kilka miesięcy temu po raz pierwszy nam się taka papryka trafiła
Natchnęło mnie jak Klaudia napisała ten tekst i zrobiłam coś specjalnie w tematyce oczekiwania na wynik
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/20424fcafbaa.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 13:41
Morisek28, Klaudia N., ciri22, aaagaaatka, Nymeria, Ajka lubią tę wiadomość
-
My też z rodzicami ale myślimy o kupnie działki i budowie, bo jednak nie ma jak na swoim. Z tesciami w ogóle nie ma opcji, trzęsie mnie na sama myśl.Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
kropka ale czad !
baby powiedzcie mi czy jest tutaj ktos kto ma orange abonament i przedluzal umowe przez telefon? wiecie te meczydsupy co dzwonia pol roku przed koncem umowy.. -
Klaudia lepiej pójść do biura obsługi pomarudzić, że jednak chcesz zrezygnować to może dadzą Ci lepszą ofertę, a najlepiej sama wyjdź z inicjatywą (jeśli chcesz zmienić telefon) to powiedz im jaki chcesz, na jakich warunkach dzwonienie/smsowanie itp.
Dziewczyny czy to normalne okres 3 dni (gdzie ten 3 dzień to już tak ledwo ledwo) i dwa dni przed okresem plamienia?