Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelek a nie mówiłam! Objawy tak lubią znikać.
Piękny bobas.
Cudownie,to miałaś już prenatalne?
Mój dziś na wizycie ważył 400 g i miewa się bdb. Urodzi się 2.01.2016 r przez cesarskie cięcie w sobotę
Tzn. prawdopodobnie
Morisek28, kr0pka, Ajka, zakocona, Nymeria, Karmelek211 lubią tę wiadomość
-
a i Karmelek masz dbac o siebie slyszysz! i nigdy nie tracic wiary ze bedzie dobrze i sie zalamywac! a teraz predko do lodowki i zjesc 3 obiady!
Ajka lubi tę wiadomość
-
Viki, cieszę się, ze tez wszystko dobrze

a propos sałatek to ja bym strasznie chętnie zjadła z wędzonego indyka ze śliwkami itp, taka na słodko.. no po prostu ją kocham
Szczęsciara 26 lubi tę wiadomość
-
aaa, zapomniałam, zaraz Ci wyślę
a ja się zastanawialam o co Ci z tymi burakami chodzi 
poszło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 15:16
Morisek28, Szczęsciara 26 lubią tę wiadomość
-
Mhh uwielbiam jarzynową, mamunia mi zrobiła 2tyg temu. Kamka daj troszkę!
Przez to wszystko schudłam 4kg, pomimo, że tylko raz zwracalam, stres zrobił swoje... A ile włosów mi wypadło!
W ogóle to moja siostra z tego wszystkiego tydzień temu zrobiła mi niespodziankę i przyleciała na 4dni, tak się cieszyłam, że ze mną jest.
To nie były prenatalne, bo Maluch jest za mały, tzn.lekarz coś tam sobie mierzył i mowil, że wstępnie wszystko wyglada bardzo dobrze, jakieś przepływy też dobrze. Za 2tyg mam być ponownie i to będą prenatalne, a pod koniec miesiąca chcę iść na 4d.
Najlepszy był moj mąż. Chciał dzisiaj wejść ze mna i zobaczyć Malucha na usg, ale z wrażenia zapomnialam go zawołać i jak wyszłam myślał, że coś nie tak, bo ja zapłakana. Mowię, że wszystko bardzo dobrze, a ten na całą przychodnie: dlaczego nikt mnie nie zawołał, żebym zobaczył moje dziecko!! Ludzie na mnie patrzyli jak na wariatkę
Biedny też się tak stresował i jak pokazałam zdjecie to się popłakał i cały czas mowil: to jest człowiek! To jest człowiek! To jest nasze dziecko! Czujesz?! Haha no czuje, czuje
zakocona, aaagaaatka, Klaudia N., Morisek28, Ajka, Kena1983, Nymeria, Cebulka, Klara87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kocham Was

Wróciłam z parcy zaryczana i z mega wqrwem...ale dzięki Waszym wiadomościom - jak ręką odjął
Karmelek - nie wiem co napisać - normalnie echhhh....gęba mi się cieszy do monitora i coś mnie się zdaje, że chłop będzie
Viki - super wieści!
Hatfe - trzymam kciuki - kurcze - to jest to! na pewno
Madlenka - wyobraziłam sobie sytuację...facet w stroju króliczka i ten tekst...wierz mi, że zareagowałabym podobnie
Sprzedałam to dalej....
-
Morisek28 wrote:Kena cóż się stało?
Tak, jak pisałam Wam chyba przedwczoraj... mam prze.b.ne...
przez niekompetencję pracownika administracji naszej szkoły....i przez popieprzonych ludzi w gminie, którzy tworzą jakieś instrukcje i regulaminy niezgodne z ustawą...
ale generalnie chodzi o to, że moja zeszłotygodniowa robota - poszła w pizdu...
ech dużo pisania...ale głównie chodzi o to, że jakby mnie poinformowano o pewnych regulacjach w zeszłym tygodniu (gdy przyszły do szkoły) to nie byłoby teraz nerwów...a tak ja robiłam coś (bardzo czasochłonnego) wg. ustaw i rozporządzeń, które mnie obowiązują...nasz organ wprowadził swoje...a nasza pracownica nawet do tego nie zajrzała...i dopiero jak babka z innej szkoły do mnie zadzwoniła...dowiedziałam się, co i jak.... i teraz mam do wykonania i wyprostowania kupę papierów ewidencyjnych....
heh dzień zaczęłam od złożenia notatki służbowej na biurko dyrektora...mam już dość tego, że ja dostaję po dupie - bo ktoś nie ogarnia tego, co powinien.... -
Morisek28 wrote:Jutro z rana jeszcze Ajka będzie miała dobre wieści czyż nie?

obawiam się że limit cudów... mógł się juz wyczerpać... także....nie liczcie na mnie za bardzo...
2014... and so it begins...
👧 potworniaki jajników
🧑 OAT, żpn, przeciwciała przeciwplemnikowe
IVF×10 (poor responder, 8 na cyklach naturalnych) + 1xIVF KD
2017 💔 córeczka 10 tydzień - wada genetyczna triploidia
2019 rozpoczecie procedury w OA
2020 ❤️ naturalny cud córeczka
2023 ❤️ naturalny cud córeczka
2026 ?