Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
No moj tez odwlekał, chociaż twierdził cały czas, że niedługo pojdzie - ale teraz nie ma czasu tego załatwiać, bo praca... w końcu sama go zapisałam, kupiłam pojemniczek i dałam do łapy i potem jeszcze zawiozłam do lab (to znaczy on musiał tez pojechac, bo ode mnie by nie wzieli)....
2020
2023 -
w ogole chyba mnie zle zrozumialyscie:) zle napisalam moze, nie mowie ze sie NIE zgodzil, nie powiedzial nic poprosilam go o przemyslenie tego i przygotowanie sie na to w razie czego powiedzial ze ok
-
Da rade, jak wszyscy nasi faceci. Po prostu jedni porzebują na przełamanie się wiecej czasu inni mniej a niektórzy wcale, jak np. facet moriska. Tak czy siak, każdy w końcu do badań podchodzi i to jest najważniejsze:)Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Faceci mają blokadę, bo to "wstyd", że z ich powodu nie mogą mieć dzieci. Tupu wiecie, "jak to facet spłodzić potomka nie może? Toć to nie mężczyzna!". Mój na szczęście zapowiedział, że jak będzie potrzeba, to pójdzie. I tak powinno być, a nie wszystko na głowie kobiety i na jej głowie zmartwienia, badania, odczucie "porażki". To sprawa obojga, a nie jednej strony tylko.
Szczęsciara 26 lubi tę wiadomość
-
Tak mi sie wlasnie wydawalo ze tak to zrozumialas a ja to jeszcze nba spiaco pisalam wiec wyszlo jak wyszlo
chyba skonczylam bibliografie! musze ja przepisac jeszcze tylko ;/
nie moge znalezc jednej pozycji nie wiem skad to wzielam heh a ja tylko ksiazki z neta... nie ma jak systematycznosc mialam pisac od razu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 10:50
-
A mnie się wydaje, że jest mniejszy jakby inaczej ułożony, ale ja się nie znam za bardzo
Szczęsciara 26, zakocona lubią tę wiadomość
-
Klaudia N. wrote:chyba skonczylam bibliografie! musze ja przepisac jeszcze tylko ;/
nie moge znalezc jednej pozycji nie wiem skad to wzielam heh a ja tylko ksiazki z neta... nie ma jak systematycznosc mialam pisac od razu!
Ja mam kilka takich przypadków -
Hejka :*
Tak dawno mnie tu nie było, nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie
Gratuluję wszystkim tym, którym się udało ♡ i trzymam mocno kciuki za staraczki
U nas już ostatnia prosta, my już po ślubie, także wszystko jest ok, Kubuś juz pomalutku schodzi główka w dół, także musimy się oszczędzać pokoik juz gotowy, wózek juz stoi także teraz tylko czekamy na synusia ♡♡
Zdjęcia ze ślubu mam w pamiętniku, także jakby, któraś miała ochotę to zapraszam ♡kr0pka, Kena1983 lubią tę wiadomość
-
Bylo przedstawienie w przedszkolu. Kroliczek mowil "od miesiaca nie skrobalem sobie marchewki" od razu mi sie skojarzylo, oplulam sie kawa, poplakalam i musialam wyjsc z sali.
Ajka, Nymeria, Monikkk, Mirabelka30, kr0pka, Szczęsciara 26, zakocona, Kena1983 lubią tę wiadomość
-
zajsonek, piękni jesteście -cała trójka
Zajsonek, Szczęsciara 26 lubią tę wiadomość
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Nie nieźle Moris. Moja kuzyneczka jak była mała, to na bal do przedszkole rodzice wystylizowali ją na królewnę, ale że młoda słabo mówiła, to chodziła i wszystkim się chwaliła że była...kurewką
niecierpliwa-dominika, Szczęsciara 26, aaagaaatka lubią tę wiadomość
~~~~~~
-
Moris, ja wiedziałam że Ty jesteś wyjątkowa. Ja oprócz róznych wystepów w dziwnych kreacjach typu księżniczka marcepanu, czy Matka Teresa, to byłam cyganką-ale taką na bogato:) i czerwonym kapturkiem.
~~~~~~
-
No przecież, biedronką też byłam i to w maluszkach:)
Morisek28 lubi tę wiadomość
~~~~~~