Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciążowe schizy cd. Śniło mi się że miałam krew na bieliźnie, bardzo jasną. 19dc więc za wcześnie na @. Ehh dajcie jakieś dwie kreski na poprawe humoru. Moris co tam? Widzę, że dobre wieści karmelka sprawiły powrót naszych ciężarówek. Co tam u was?
Szczęsciara 26 lubi tę wiadomość
-
A przede mną samotna sobota maz jedzie po jakies pustaki znowu i wroci dzisiaj wieczorem albo jutro. Chyba trzeba skończyć ta mgr i ruszyc na zakupy bo mam do wydania jeszcze urodzinowe 350 zeta
Ajka tulam ;*
Mnie tez nosi wiec chyba sie zbliza cykl nr 10 -
babeczkii tak z innej beczki (ale rymy:D) jak to jest z ta szyja? bo @ powinna byc jutro, moze i dzisiaj, czy szyjka nie powinna sie obnizyc?
-
no a ja od owu mam w sumie caly czas wysoko nawet nie moge siegnac zeby sprawdzic czy otwarta czy nie:/
fajny filmik https://www.facebook.com/GenialGuru/videos/1502326416755168/?fref=nf -
nick nieaktualnyU mnie obniza sie tak naprawde moze pol h przed @ dopiero szyjka bywa zdradliwa nie ma co sie nia sugerowac- u mnie od owu zawsze jest wysoko az do @ a raz od owu byla nisko i myslalam ze moze zaskoczylam ale nie, @ przyszla w terminie sluz jest najwazniejszy.
-
Ajka wrote:Przykro mi Madlenka, ale u mnie tylko jedna kreska...
Kena będziesz musiała samodzielnie podnieść statystykę cudów...
taaa... mój wąż chyba zapadł w sen zimowy...albo woli zabijać smoki
ale qrde, wiatr się rozkręcił u nas - jak utrzyma się do płodnych to będę liczyć na wiatropylnośćSzczęsciara 26 lubi tę wiadomość
-
Ajka tulę!
Dzień dobry -
nick nieaktualny
-
Cześć babeczki
Ja od rana w extra humorku Potulałam się z mężem, na śniadanko pasta jajeczna, potem zrobiłam ostatnie zamówienia wyprawkowe i przeglądam necik
Mogę powiedzie, że kupiłam już wszystko, tylko czekam na 9 przesyłek Za dwa tygodnie ma być łóżeczko do odbioru ale to w Szczecinie, zostały kosmetyki ale to 1 wizyta w rossmanie i wszystko kupię Ale mam pusto w głowie, że już nie muszę o tym wszystkim myśleć i wybierać, yupii
Ajka przytulam i oczywiście nie tracimy nadziei, jesteś o jeden cykl bliżej do celu, ale w sumie to któraś musi zajść we wrześniu bo jak by to było miesiąc bez żadnej zaciążonej??? nie zgadzam się!