Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Arturowa tulę :*
Szczęsciara 26 lubi tę wiadomość
-
arturowa wrote:A może dlatego tak wyszło bo nasienie nie jest dobre jakościowo... Mąż dopiero miesiąc bierze ten profertil.
To jest straszne
Ide w pon do mojego gina, od środy nie miałam siły nawet żeby komputer włączyć.
Boże czemu ja do niego wcześniej nie poszłam...
Zawaliłam wszystko...
Byłam w jakiejś czarnej dziurze. Nie pomyślałam, brałam za pewnik to co tamten konował powiedział.
Dziękuję dziewczyny. Muszę dać sobie czas.
Arturowa może i tak być ale to przynajmniej będzie oznaczało, że coś się ruszyło.. pełne 3 miesiące i mam nadzieję, że Wam się uda Kochana będzie dobrze, musi! -
nick nieaktualny
-
I wiecie co? Chyba sobie zmienie fryzure Mam cienkie włosy, teraz na jesień jak zawsze zmieniam sierść i mi mocniej wypadają niż zwykle. tylko mi się tak ładnie nie będą kręcić. Muszę to przemyśleć A wy co myślicie? - te które mnie znają przez fb.
http://szafa.pl/c17769256-pomysl-na-ombre-przy-krotkich-wlosach-i-fruzurki.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 19:53
-
ej ja miałam kiedyś boba - poszukajcie w starych profilówkach a co do tej torbieli to mnie nic nie boli, czasami tylko mam tak dziwne uczucie, czasami coś lekko dziobnie wiec dlatego tak mysle a nigdy nie miałam więc nie wiem jedno jest pewne po okresie lece na usg moze zamiast do fryzjera
-
Kena1983 wrote:Moris, do fryzury na Boba Budowniczego Madlenka musiałby dokupić kask
Kena kask mam meza z jakiejs delegacji, zdrapie imie zostanie tylko nazwisko to juz dowodu nie bede musiala ze soba nosicKena1983, Morisek28, kr0pka lubią tę wiadomość
-
Fryzura super tylko na zdjęciu to zawsze ładnie wygląda.. i po wyjściu od fryzjera
Ja już jestem po zmyciu keratyny, przycięła mi końcówki (choć powinnam ściachać więcej po rozjaśnianiu) zobaczymy jak długo się utrzyma efekt.. oby te 3 miesiące. No i przynajmniej zrobi mi się miejsce w łazience bo wszystkie kosmetyki idą w odstawkę, tylko specjalne z keratyną teraz. No zobaczymy co to z tego wyjdzie.
W ogóle zalatany dzień dzis.. porządki, fryzjer, zakupy jedne, drugie, ikea (nie było już moich słoiczków, buu, wyprzedały się podobno w jakiś tydzień.. spoko). Zostaje mi allegro ale tam są tylko małe.
I mogę się pochwalić, że dziś pierwszy raz od daaaawna zobaczyłam na wadze 6 z przodu.. aż mi zajebiścieKena1983, Morisek28, ważka lubią tę wiadomość
-
Ech Morisku Morisku.. normalnie chyba wyślę Ci to moje menu.. i zobaczymy czy Ci nie pomoże.. ja też mówiłam, że łoeezu przecież ja tak dużo nie jem, jem zdrowo, słodkiego nie pije itp a nic nie działa.. a tu się okazało, że jednak działa
-
Morisek28 wrote:W ogóle ja juz wykąpana,w piżamie w łóżku:D w sobotę o tej godzinie:D
Upadek obyczajów
oj Moris, Moris...nie będę się z Tobą licytować...ale myślę, że ja mam dużo więcej do zrzucenia niż Ty i świetnie mi dieta idzie - zrobiłam jabłecznik i właśnie zjadłam dwa kawałki -
Morisek28 wrote:U mnie jest lipa. Bo dieta przy endomereiozie jest strasznie radykalna. Nabiału nie można,cukru nie można, cytrusów nie można tzn.nie powinno sie, glutenu absolutnie,kawy herbaty zero, mięsa zero. A w okresie premenopauzy nabiał trzeba białko drób trzeba .. Pozostaje mi więcej sie ruszać
Kropka ja ma tyyyyyyylllllllee do zrzucenia ze masakra.
Nawet herbaty?? Nawet owocowej? Oo matko..
Morisku nie wiem czy ona ma aż takie kompetencje, choć wiem, że leczyła też osoby z różnymi chorobami. Mogę ją zapytać za tydzień czy dla osoby z endometriozą też byłaby w stanie ułożyć dietę. Powinnaś się przejść do kogoś kto by Ci właśnie wszystko rozpisał