Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Smerfetka i powodzenia!
Ja już po soacerze z piesem, dziś "tylko" 7,5 km ale myślałam, że go zamorduje.. od początku uczymy go żeby nie ciągnął na smyczy.. ma takie dni, że chodzi spokojnie, czasem tylko pociągnie a ma takie dni jak wczoraj, dzisiaj, że mnie po prostu szlag trafia bo za nim prawie latam.. boli mnie dziś bark po tymWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 09:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kr0pka wrote:Cześć Smerfetka i powodzenia!
Ja już po soacerze z piesem, dziś "tylko" 7,5 km ale myślałam, że go zamorduje.. od początku uczymy go żeby nie ciągnął na smyczy.. ma takie dni, że chodzi spokojnie, czasem tylko pociągnie a ma takie dni jak wczoraj, dzisiaj, że mnie po prostu szlag trafia bo za nim prawie latam.. boli mnie dziś bark po tym
ja mam dwa pieski (moze widzieliscie na fb) razem 55 kilo, i to takie bardzo silnbe psy i u mnie sie sprawdza trager zwany tez kantarem:) zakladasz na pyszczek wyglada jak kaganiec ale jest luzne i jak pies ciagnie to ciagnie mu lepek i przestaje:)
jak mnie boli brzuch i plecy nie wyrobie:( -
kropka cos z tych
http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=kantar+amiplay&bmatch=engagement-v6-promo-sm-sqm-dyn-v2-uni-1-1-0827
jestem taka nie do zycia, ze w allegro w wyszukiwarce wpisalam allegro -
Hej,
ja wczoraj pobalowałam u znajomych do północy a dziś mam taką pogodę, że ledwo mogę siedzieć i nie spać, ja chcę upałyyyy
Moris coś dla ciebie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fa72c7a5a018.jpgkr0pka, ważka, Ajka, Szczęsciara 26 lubią tę wiadomość
-
hahaha moris ale jazda!!! winszuję Twojemu facetowi! chyba mu flaszke wyslemy z dziewczynami!
a u mnie zowu wkurwa, nie dosc ze poszlam z psami i ledwo wrocilam bo tak mnie brzuch boli to jeszcze przychodze a tu komputer wylaczony a przed wyjsciem dosyc sporo zmienilam w pracy i nie dalam zapisz!
zawsze na tym skur*iałym osiedlu prawie codziennie wywali prad na sekunde lub dwie i jest jak jest
na szczescie udalo mi sie przywrocic ta wersje dzieki Bogu ze jest taka funkcja w nowym wordzie! -
Klaudia o kantarze wiem i zastanawiam się już od jakiegoś czasu ale jakoś zebrać się nie mogę.. cały czas mam nadzieję, że się nauczy.. ale dziś w ogóle idiotkę z siebie robiłam bo postanowiłam, że trzeba go w końcu zacząć uczuć reagowania na imię czy komendy na dworzu. Bo w domu to bez problemu.. o i kucałam 5 min na chodniku i czekałam aż zareaguje i usiądzie.. nie zareagował.. przy drugim podejściu ale to już pod domem prawie, na pustym placu zareagował po jakiś 3 min.. dobre i to.. miejmy nadzieję, że z czasem będzie lepiej i z tym i z chodzeniem
Szczęsciara 26 lubi tę wiadomość
-
Ło Matko i córko! Moris, ale akcja!! Moda na sukces w polskiej wersji:D Ja pitole dzieje się! No, ale bez przesady, że Twój ma dokładać 1000zl!
Ważka, ale czas leci! U mnie 12tc, a za chwilke 13! Jeszcze trochę i może będzie wiadomo kto tam u mnie w brzuszku namiocik sobie rozbił i zadomowił A tak to brzuch mi wywaliło, jak się ogarnę to zrobię zdjęcie i pokażę jaka kuleczka ze mnie:D -
Kicham jak szalona, gdyby nie nowy domownik w brzuchu, pomyślałabym że będę ostro pić, ale to raczej przeziębienie:/ Muszę iść do apteki po wspomagacze. Niestety nie dam rady wypić mleka z czosnkiem, bo to było by najlepsze, ale nie dam rady:/ Wypiłam duży kubek herbaty z miodem i cytryną, pewnie to i tak za mało.
Szczęsciara 26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarmelek211 wrote:Ło Matko i córko! Moris, ale akcja!! Moda na sukces w polskiej wersji:D Ja pitole dzieje się! No, ale bez przesady, że Twój ma dokładać 1000zl!
Ważka, ale czas leci! U mnie 12tc, a za chwilke 13! Jeszcze trochę i może będzie wiadomo kto tam u mnie w brzuszku namiocik sobie rozbił i zadomowił A tak to brzuch mi wywaliło, jak się ogarnę to zrobię zdjęcie i pokażę jaka kuleczka ze mnie:DSzczęsciara 26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny